Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
przez to LFB jeszcze jakiegoś reumatyzmu się nabawisz i będziesz kuśtykałremek pisze: Lewa noga spuchnięta.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Okreslic sie prosze, latacie czy znowu mam szlifowac trasy sam 

Life is a Joke !
@lbert, odbierz telefon, chłopaki chyba już latają, bo Arti jest poza zasięgiem, ja potrzebuje godzinę żeby dojechać, no 50 minut, masz ochote?
o sidor pisze, że przyjedzie
o sidor pisze, że przyjedzie
a mi gardło rozwaliło i nie chcę ryzykować przed sobotą
Ale w mieście jest fajnie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jakim mieścieeMTi pisze: Ale w mieście jest fajnie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a co to są korki?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dzisiaj lewa noga została ochrzczona imieniem Szpera. Niestety dla prawej nie moge nic wymyślić, Synchronizator to takie niemieckie jakieśeMTi pisze: przez to LFB jeszcze jakiegoś reumatyzmu się nabawisz i będziesz kuśtykał![]()

"cegła"remek pisze: Niestety dla prawej nie moge nic wymyślić

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

i się sponton wczoraj odbył, szkoda, że tak ślisko było.
Arti, co się stanęło? słyszałem, że coś z felą?
wolak, stokrotne dzięki za to info o miśkach przed Orlenem, na radiu była cisza, więc by mnie na bank za prędkość haltowali, tak tylko przyczepili się do braku jednego oczka
Arti, co się stanęło? słyszałem, że coś z felą?
wolak, stokrotne dzięki za to info o miśkach przed Orlenem, na radiu była cisza, więc by mnie na bank za prędkość haltowali, tak tylko przyczepili się do braku jednego oczka
Gotowy do działania dziśj33mbo pisze: Arti, co się stanęło
j33mbo pisze: wolak, stokrotne dzięki za to info o miśkach przed Orlenem, na radiu była cisza
Ale mandatu nie dali.
Wczorajszy dzień troszkę mnie zirytował z racji braku działających kompresorów jeździłem z ciśnieniem w oponach ustawianym na oko.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
lukwol pisze: Następnie przegiąłem jeden zakręt i wykręciłem tylny zderzak „oparcie o bandę”.![]()
lukwol, witaj w klubie

nie nie,lukwol pisze: Ale mandatu nie dali.
pewnie by mogli, bo co ich obchodzi długi czas sprowadzania części, ale na szczęście byli wyrozumiali
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nic poważnego, ze skrzywionej felgi zaczęło uchodzić mocno powietrze. Ale już ogarnięte, zaraz jade do wulkanizatora przełożyć oponę na prostą felgi. Dobrze, że jeszcze 3 są zapasie.j33mbo pisze: Arti, co się stanęło? słyszałem, że coś z felą?

nie to co na WRC... bez pablonasa byłoby krucho.... 

remek, cóś sie zacięło w powiadamianiu; dziala wysoce selektywnie...
Będziesz tak uprzejmy kuknąć?
Dzięks!
Dzięks!
Dolce far niente 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Nie no to już jest przekroczenie wszystkich granic w tworzeniu debilnych postów. Gorzej się już nie da.FUX pisze: remek, cóś sie zacięło w powiadamianiu; dziala wysoce selektywnie...
Dzięks!

No pablonas zdecydowanie uratował mi wtedy skórę.eMTi pisze: nie to co na WRC... bez pablonasa byłoby krucho....
A w górach dzisiaj znowu trochę dopadało białego. Na Szwarcwaldzie jest masakra - mimo, że śniegu jest dużo to lód jest taki, że można się zabić. Ledwo udało mi się dohamować punciakiem do nawrotu jak wracałem z nart. Ale komuś nie wydało i poszedł dobry metr w bandę, leżały tylko kawałki zderzaka w śniegu.

- MakaronWKS
- 0 gwiazdek
- Auto: Rally Group B
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Przyjedż do stolicy i weź sobie trochęlukwol pisze:Brak białego![]()
![]()

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

lukwol pisze: Brak białego![]()
![]()
![]()
kielce w weekend były tak zasypane, że gdyby nie j33mbo, to bym do wiosny się nie wydostał

MakaronWKS, bylem dziś straszna lipa brak śniegu i lodowisko
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny