ja jutro zanabywam skladniki i szyje, maluje, wierce, tneMAZI pisze: Szanwoni Państwo jak idzie dobieranie strojów oraz inne takie dziwne zeczy.

nie moge sie tylko zdecydowac jeszcze kim bede

ja jutro zanabywam skladniki i szyje, maluje, wierce, tneMAZI pisze: Szanwoni Państwo jak idzie dobieranie strojów oraz inne takie dziwne zeczy.
A jak się odniesiesz do takich dziwnych "zeczy" (rzeczy?) z drugiej części pytaniaremek pisze:ja jutro zanabywam skladniki i szyje, maluje, wierce, tneMAZI pisze: Szanwoni Państwo jak idzie dobieranie strojów oraz inne takie dziwne zeczy.sie doczekac nie moge
![]()
nie moge sie tylko zdecydowac jeszcze kim bede
dzieki barbibarbie pisze: WiS napisał(a):
Jakiś czas temu - w związku z enigmatycznym hasłem o "jedzących inaczej" - zapytałem, zero odzewu, ale dla spokoju sumienia pytam jeszcze raz. Jutro będzie za późno na manewr, bo zamówię dla wszystkich to samo...
Zaryzykuję i na podstawie doświadczenia z Chlejad odpowiem, że tak, o wegetariańską wersję chodzi, Przylepka nie jada mięsa.
Gdyby zapytała wczoraj, to bym dzisiaj zmierzyłrrosiak pisze: zapytuje o temperturę
Staram sięFUX pisze: o siateksach zapomniałeś...
Nie chwal dnia przed zachodem, nie wiem, czy te ryby, bulwy, raki, trawy, płazy i inne kłącza, co to je dostaniesz jako zamiennik prawdziwego mięcha, da się zjeśćPrzylepka pisze: dziekuje za jedzonko
...im mu będzie zimniej, tym intensywniej będzie nas rozgrzewał, obawiam sięrrosiak pisze: superbohaterowi zimno nie straszne
Mamy Cięrrosiak pisze:superbohaterowi zimno nie straszne
Sprawdzałem Twoją czujnośćKonto usunięte pisze:Mamy Cięrrosiak pisze:superbohaterowi zimno nie straszne
...eee.... wezwanie ochrony?MAZI pisze: w swoim przebraniu pokaze sie na studnówce ... jestem ciekawy reakcji
Ja osobiscie czulbym sie w takim stroju troche ch...owoPiter 35 pisze:MAZI, Taki![]()
DokładnieWiS pisze: Rio jest lepsze jako inspiracja...
MAZI pisze: sądze ze nie tylko 0.7 sie znajdzie