Coś niedobrego
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Coś niedobrego
Dzięki za słowa otuchy. Karty zastrzegłem natychmiast. Szybko się też zorientowałem -od kradzieży do zastrzeżenia kart minęło może 15-20 minut. Na rachunkach nie stwierdziłem żadnych transakcji po kradzieży kart. Ostatecznie więc straciłem trochę gotówki z portfela. Jak słusznie zauważyła Iza, nie są to duże kwoty 

So What! wyrazy, sprawdziłeś czy może jakiegoś przyzwoitego monitoringu nie było? tacy złodziejaszkowie są zazwyczaj znani władzy tylko trzeba ich umieć wskazać.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Szymon, łącze się w bólu - mnie w podobny sposób skroili 5 lat temu. Najbardziej bolało odtwarzanie wszelkich dokumentów.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Zrobiłem to zaraz po zastrzeżeniu kart. Niestety nic to nie dało.inquiz pisze: So What! wyrazy, sprawdziłeś czy może jakiegoś przyzwoitego monitoringu nie było? tacy złodziejaszkowie są zazwyczaj znani władzy tylko trzeba ich umieć wskazać.
michal, dzięki.
So What!, wyrazy , okradli w ten sposób mojego kolegę jak siedzieliśmy na starówce w knajpie. Normalnie na naszych "oczach " kurtka spadła z krzesła a gość z sąsiedniego stolika ją podał i już było po zawodach.Na szczęscie wzięli tylko kasę ,kelner doradził ,żebyśmy pogrzebali w koszach na śmieci w okolicy knajpy...no i się znalazły dokumenty. Troszkę tylko dziwnie turyści na nas patrzyli jak grzebaliśmy w koszach ....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn pisze: Troszkę tylko dziwnie turyści na nas patrzyli
...bo pewnie Petronella, w mini, Wam pomagała w poszukiwaniach.

So What!, ważne, że tylko tak się skończyło...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
to już 6 lat
Link: http://www.youtube.com/watch?v=HlRzHptFdTQ
Link: http://www.youtube.com/watch?v=pWjBU4tJ9DI

Link: http://www.youtube.com/watch?v=HlRzHptFdTQ
Link: http://www.youtube.com/watch?v=pWjBU4tJ9DI
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

porysowałem sobie okulary (szrana na jednej soczewce plastikowej, długości około 1cm) w knajpie... i teraz chcę to usunąć ( bo mnie
). Wytropiłem coś takiego jak Displex (służy do usuwania rys z ekraników telefonów komórkowych itp.) Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym środkiem

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Barthol, nie lepiej do optyka z tym? Ekranik telefonu a soczewka okularowa jednak trochę się różnią. 

to są przeciwsłoneczne rayban'y, bez plus i minus. Ale do optyka też się przejdę i zapytam co można z takim fantem zrobić (spolerować, zalać czymś). Bo to jest rysa, która nie przeszkadza w użyciu, tylko irytuje mnie sam fakt, że ona tam jest i ją widać gdy patrzę na okulary od frontu (a tym samym wydaje mi się, że inni też ją widzą).Niedźwiedź pisze:Barthol, nie lepiej do optyka z tym? Ekranik telefonu a soczewka okularowa jednak trochę się różnią.
Szczęście w nie szcześciu jest takie, że trafiłem te "szpanglasy" w konkursie a nie wszedłem w ich posiadanie drogą kupna w salonie bo zawał serca pewny... A tak byłem tylko wściekły na siebie...
Barthol, jak się z tym uporasz to daj znać jak bo mam ten sam problem.
A ja do czegoś niedobrego dorzucam rozwalony wydech we Francy...a na zewnątrz kupa śniegu
A ja do czegoś niedobrego dorzucam rozwalony wydech we Francy...a na zewnątrz kupa śniegu

Znowu sypie...
Niech mi ktoś teraz wyskoczy z tematem "w oczekiwaniu na białe" czy jakoś tak...

Niech mi ktoś teraz wyskoczy z tematem "w oczekiwaniu na białe" czy jakoś tak...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Hehe, zebyscie wiedzieli jak ja Wam zazdroszczę tego śniegu :)
Jacek "AMI" Rudowski
Wczoraj odwiedzilem okulistę i optyka, aby sobie okulary do czytania zanabyć...
Stary się robię...

Stary się robię...

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Nie przejmuj się, okulary to pikuś.
Mnie w spamie coraz więcej reklam viagry przychodzi - ewidentnie mnie "retargetują". A jeszcze niedawno trafiały się oferty agencji towarzyskich, na przykład....
Mnie w spamie coraz więcej reklam viagry przychodzi - ewidentnie mnie "retargetują". A jeszcze niedawno trafiały się oferty agencji towarzyskich, na przykład....
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
A ja już 25 lat mam cztery oczy. Idzie się przyzwyczaić ;)FUX pisze: Wczoraj odwiedzilem okulistę i optyka, aby sobie okulary do czytania zanabyć...
Stary się robię...![]()
Bo nie wiedzialy, jaka masz Żonę...WiS pisze: A jeszcze niedawno trafiały się oferty agencji towarzyskich, na przykład....
Teraz zadziobałem, nie?

Dolce far niente 

Bilex pisze: Niech mi ktoś teraz wyskoczy z tematem "w oczekiwaniu na białe" czy jakoś tak...![]()

Barthol pisze: Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym środkiem
Ja używałem jakiegoś specyfiku do polerowania plastiku, nie pamiętem teraz nazwy, musiałbym poszukać gdzieś tubki. Polerowałem nim szybkę panelu zegarów w poprzedniej furze.. była zmasakrowana, a zrobiłem ją na lustro

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Było wrócić do Bulandy na zimę, miałbyś wrażeń na następne dziesięć lat :) U nas hałdy na trawnikach po blisko półtora metra -- z niecierpliwością czekamy, aż zaczną płynąć.AMI pisze:Hehe, zebyscie wiedzieli jak ja Wam zazdroszczę tego śniegu :)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Bilex nie marudź, parę lat prawdziwej zimy nie było więc ja się nadal ciesze pomimo braku garażu nawet.
a dzisiaj jadąc 60 po Wwie klijaczem i tak byłem najszybszy.
a dzisiaj jadąc 60 po Wwie klijaczem i tak byłem najszybszy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Punkt widzenia jak wiadomo zależy od punktu siedzenia...
Chodzę z psami 6 razy dziennie (3 razy z jednym i 3 razy z drugim - rzadko na raz, bo się nie da utrzymać jak jakiegoś "wroga" zobaczą) - sypie...
Samochodem jeżdżę raz na trzy dni albo rzadziej - więc za każdym razem muszę zrzucać tonę śniegu... sypie nadal...
Do roboty mam niedaleko, więc chodzę na piechotę - sypie od rana... i po południu też jak wracam...
To wychodzę z psami jak wrócę... i sypie... no rzesz...
Chodzę z psami 6 razy dziennie (3 razy z jednym i 3 razy z drugim - rzadko na raz, bo się nie da utrzymać jak jakiegoś "wroga" zobaczą) - sypie...
Samochodem jeżdżę raz na trzy dni albo rzadziej - więc za każdym razem muszę zrzucać tonę śniegu... sypie nadal...
Do roboty mam niedaleko, więc chodzę na piechotę - sypie od rana... i po południu też jak wracam...
To wychodzę z psami jak wrócę... i sypie... no rzesz...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę