Geolandery brzmią dużo fajniej
Czemu tył mnie pcha jak dziki
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Czemu tył mnie pcha jak dziki
Tasior_Miedziak, rym ze "szparami" nie będzie miał sensu
* oprocentowanie realne 7% w skali roku... ;)Niedźwiedź pisze: w dobie rat 0%?
Czasami są niestety takie sytuacje w życiu, że smarowanie dupy szkłem jawi się jako odrobina luksusu.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie pisalem, ze nabierze innego sensu, tylko wyrazuKonto usunięte pisze: Tasior_Miedziak, rym ze "szparami" nie będzie miał sensu![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ja bym się z Azem zgodził, że zimówki po 2 latach są do niczego. W zeszłym roku moje WRG2 dzielnie mnie woziły po Alpach, a w tym roku pod Frydkiem-Mistkiem woziły mnie na boki po trasie
Poza tym nie zgadzam się że są przereklamowane. Ale na nowy sezon zapuszczę coś kawiorowego. Żebyście zazdrościli
Poza tym nie zgadzam się że są przereklamowane. Ale na nowy sezon zapuszczę coś kawiorowego. Żebyście zazdrościli
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Twój opis świetnie charakteryzuje również nowe GeolanderyTasior_Miedziak pisze: Mam bardzo podobne doswiadczenia. Mojego Forka kupilem na mocno zuzytych Geolandarach. Mialy juz trzy latka i lyse wprawdzie nie byly, jednak do stanu "przyzwoitego" sporo im brakowalo. Jezdzilem, jezdzilem i dziwilem sie za co ludzie chwala Forestera? Wystarczylo troche deszczu i tanczylem na kazdym rondzie i byle zakrecie jak dodalem gazu.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
To FHI dalej pcha te cudowne opony do Forków? Niech ich...So What! pisze: Twój opis świetnie charakteryzuje również nowe Geolandery![]()
Tasior_Miedziak, teraz w Imprezach wprowadzili odpowiednik o nazwie "Yokohama Aspec" równie genialne jak nie gorsze :)
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Czasami odnosze wrazenie, z w FHI pracuja jacys sabotazysci zatrudnieni przez konkurencje.
Czy oni sa slepi czy jak? Najpierw wypruwaja sobie zyly zeby stworzyc dobry naped, zeby nastepnie wszystko spieprzyc kiepskimi oponami.
Czy oni sa slepi czy jak? Najpierw wypruwaja sobie zyly zeby stworzyc dobry naped, zeby nastepnie wszystko spieprzyc kiepskimi oponami.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
A nie są jakieś opony z gatunku tych robionych pod Greenpiss, czyli ratujących mała białe śliczne foczki o smutnych oczkach?Tasior_Miedziak pisze:zeby nastepnie wszystko spieprzyc kiepskimi oponami.
Tasior_Miedziak, napęd mają gotowy od lat, nie muszą sobie nic wypruwać. Tłuką ciągle to samo. A opony może są o 15 USD tańsze.
jarmaj pisze: A nie są jakieś opony z gatunku tych robionych pod Greenpiss, czyli ratujących mała białe śliczne foczki o smutnych oczkach?
Właśnie o dziwo chyba nie jest to nic w stylu ContiEcoCOntact (któe tez są kompletnie do dupy).
małe białe foczki to zaczna przylatywac do nas na zimę jak dalej tak sie klimat będzie ocieplał
mam w legasiu pirelli jakies, 17-stki i niski profil i dzisiaj byłem jednym z nielicznych który bez pomocy ruszał z miejsca parkingowego
, ale za to i tak pchac musiałem (sąsaidów
)
mam w legasiu pirelli jakies, 17-stki i niski profil i dzisiaj byłem jednym z nielicznych który bez pomocy ruszał z miejsca parkingowego
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
O, super, będzie można na nie chuchać i zabijać od razu wydychanym CO2!esilon pisze:małe białe foczki to zaczna przylatywac do nas na zimę
jarmaj pisze: O, super, będzie można na nie chuchać i zabijać od razu wydychanym CO2!![]()
Straciłeś w weekend swoją szansę na chuchanie wydychanym CO2 i C2H5OH na królika ;)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Nie, króli to nie to samo. Muszą być foczki.michal pisze:Straciłeś w weekend swoją szansę na chuchanie wydychanym CO2 i C2H5OH na królika ;)
esilon pisze: małe białe foczki to zaczna przylatywac do nas na zimę jak dalej tak sie klimat będzie ocieplał
mam w legasiu pirelli jakies, 17-stki i niski profil i dzisiaj byłem jednym z nielicznych który bez pomocy ruszał z miejsca parkingowego, ale za to i tak pchac musiałem (sąsaidów
)
A małżonki nie miały nic przeciwko temu ....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Foczki też byłyjarmaj pisze: Nie, króli to nie to samo. Muszą być foczki.
Żeby on-top było: proponuję zmienić tytuł wątku na "Czemu Esi mnie pcha jak dziki!?"esilon pisze: i tak pchac musiałem (sąsaidów )