I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
Posłuchajcie, a może by tak pojechać z tymi fotkami tak jak są? I najwyżej w wyniku protestów się zdejmie pojedyncze sztuki?
Merylin Mansonremek pisze:ja i tak wiedziałem, że jesteś Merlin MonrołBaficzka pisze: PS. Strój to były lata 20/30. Tylko tak jakby nie miałam okazji przedstawić się - jak pozostali - bo jakaś świnia dorwała mikrofon, co by pochrumkać![]()

Jeszcze Wam został Merlin od Króla Artura, merlin.pl i Leroy Merlinmichal pisze:Merylin Mansonremek pisze:ja i tak wiedziałem, że jesteś Merlin MonrołBaficzka pisze: PS. Strój to były lata 20/30. Tylko tak jakby nie miałam okazji przedstawić się - jak pozostali - bo jakaś świnia dorwała mikrofon, co by pochrumkać![]()

Life's too short to get upset.

esilon, no no, widziałam jak nie może z innymi 
Dobrze, że oczy zasłonięte, to nie widać kto to

Dobrze, że oczy zasłonięte, to nie widać kto to

Life's too short to get upset.

Baficzka pisze: Leroy Merlin
to akurat może być ciekawe - asortyment sanitarny czy metalowy?

I całe balowanie Maziego poszło w pip? ;)))eMTi pisze: Choć do uświadomienia przeze mnie na balu Mazi nie zdawał sobie z tego sprawy
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Mag, WiS,
ja również w swoim imieniu chciałem podziękować za zorganizowanie tego zoo
Widać było, że wszyscy bardzo zaangażowali się w swoje kreacje. Ja miałem oczywiście ułatwione zadania ale strój był niejako obligatoryjny
Dziękuję vibkom, za transport tam, michałowi i zośce za przywiezienie do Warszawy
Szczególne podziękowania dla sidora za podanie przepisu na cytrynówkę, którą mogłem nawarzyć i poczęstować uczestników balu. Po raz kolejny przekonałem się, że trunek to zacny i pozostanie jego fanem od Chlejad w maju w zeszłym roku (patrz mój podpis) to słuszna decyzja
P.S. Ja tam też jestem za ujawnieniem materiałów w końcu nie planowaliśmy tam zamachu stanu
a jak zechcę zostać prezydentem to i tak zamknę to forum

ja również w swoim imieniu chciałem podziękować za zorganizowanie tego zoo

Dziękuję vibkom, za transport tam, michałowi i zośce za przywiezienie do Warszawy

Szczególne podziękowania dla sidora za podanie przepisu na cytrynówkę, którą mogłem nawarzyć i poczęstować uczestników balu. Po raz kolejny przekonałem się, że trunek to zacny i pozostanie jego fanem od Chlejad w maju w zeszłym roku (patrz mój podpis) to słuszna decyzja

esilon pisze: w szczególności kandydaci na prezydentów![]()
P.S. Ja tam też jestem za ujawnieniem materiałów w końcu nie planowaliśmy tam zamachu stanu

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon pisze: no to na początek "ciacho" balu![]()
O żesz Ty, no Miszcz normalnie

Brak podpisu.
Ałtfit Rafała rzomdzi, na żywo bez flesza superbohater wygląda zdecydowanie bardziej dystyngowanie i mniej mentosowo-ekshibicjonistycznie :)esilon pisze: no to na początek "ciacho" balu
informacja:
na zdjęcia, niestety, chwilę poczekać trzeba będzie. powody są jak następuje:
- to są RAW i droga do internetu wiedzie przez co najmniej dwie konwersje. dwie, bo nie będziemy dokładać sobie roboty. poza tym niektóre zdjęcia wymagają ingerencji (e.g. lampa nie wydała i jest za ciemno)
- trzeba było zrobić selekcję
- jesteśmy dopadnięci przez prozę życia więc zajmować się tym będziemy wieczorami i "w międzyczasie"
uwaga do selekcji: selekcja to nie cenzura. selekcja to wyrzucenie fot nieostrych, eksperymentalnych, rozmazanych, takich samych lub prawie takich samych itp. i tak jest tego (o ile pamiętam) trochę ponad setka. przede wszystkim portretowa.
koniec informacji.

na zdjęcia, niestety, chwilę poczekać trzeba będzie. powody są jak następuje:
- to są RAW i droga do internetu wiedzie przez co najmniej dwie konwersje. dwie, bo nie będziemy dokładać sobie roboty. poza tym niektóre zdjęcia wymagają ingerencji (e.g. lampa nie wydała i jest za ciemno)
- trzeba było zrobić selekcję
- jesteśmy dopadnięci przez prozę życia więc zajmować się tym będziemy wieczorami i "w międzyczasie"
uwaga do selekcji: selekcja to nie cenzura. selekcja to wyrzucenie fot nieostrych, eksperymentalnych, rozmazanych, takich samych lub prawie takich samych itp. i tak jest tego (o ile pamiętam) trochę ponad setka. przede wszystkim portretowa.

koniec informacji.

D Z I Ę K U J E M Y WiS i MaG
Bylo naprawde SUPER !!
Ogladajac nasze zdjecia zrozumialem, ze odblaski na kamizelkach nie byly dobrym pomyslem. Na naszych fotkach widac glowy, nogi i Wielki rozblysk posrodku... Jedynie zdjecie Sandry i SiatexMan'a wyszlo jedwabiscie - to chyba jego ukryte moce zadzialaly

P.S. W naszym pokoju wszystko dzialalo

Life is a Joke !
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
b]DZIEKUJE!! BYŁO MEGA KOSMICZNIE JAK PRZYLEPKA DZIEKOWAŁĄ TO I TAK JA TEZ PODZIEKUJE W SOWIM IMIENIU...
DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE...
eMTI JA BYM NIE POWIEDZIAŁ ZE TO ON W TYM BMW DZIEKI ZA PRZYPOMNIENIE...
P.S. JESLI KTOŚ MA COSIK NA SUMIENIU ZAPRASZAM NA PW!! A ROZGRZESZENIE JAKOŚ SIE ZAŁATWI
DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE...
eMTI JA BYM NIE POWIEDZIAŁ ZE TO ON W TYM BMW DZIEKI ZA PRZYPOMNIENIE...
P.S. JESLI KTOŚ MA COSIK NA SUMIENIU ZAPRASZAM NA PW!! A ROZGRZESZENIE JAKOŚ SIE ZAŁATWI

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Dziękować ,dziękować właśnie wróciliśmy
Impreza super Wis Mag dzięki wielkie.
Alcapone złapał sześć punktów i 200pln
Bafi nie wiem co powiedzieć no jakoś tak dziwnie wyszło....bałem się o Twoja nóżkę
Esi ja naprawdę nie wiem o co chodzi ale chyba coś narozrabiałem bo widzę ,że mi nie darujesz...
Super knajpka do której nas zawiozłeś swoim pięknym autem,jedzenie wyśmienite. Dawno się tak nie uśmiałem jak wczoraj wieczorem.
P.S
Bafi wybacz grzesznej duszy....
Esi bardzo przepraszam choć nie wiem za co .

Alcapone złapał sześć punktów i 200pln

Bafi nie wiem co powiedzieć no jakoś tak dziwnie wyszło....bałem się o Twoja nóżkę

Esi ja naprawdę nie wiem o co chodzi ale chyba coś narozrabiałem bo widzę ,że mi nie darujesz...

Super knajpka do której nas zawiozłeś swoim pięknym autem,jedzenie wyśmienite. Dawno się tak nie uśmiałem jak wczoraj wieczorem.
P.S
Bafi wybacz grzesznej duszy....
Esi bardzo przepraszam choć nie wiem za co .

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn pisze: bardzo przepraszam choć nie wiem za co .
zapisze sobie ten cytat

Kruszyn,

do siga se wklejesilon pisze:
zapisze sobie ten cytat![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie coś, tylko pakiet odbojowy dla Wiśni zaprezentowany na Nubirzeesilon pisze:
takie cós ustrzeliłem![]()

eMTi pisze: Mazi był, ja też.. RadXcell też.. Choć do uświadomienia przeze mnie na balu Mazi nie zdawał sobie z tego sprawy![]()
eMTi, normalnie masz minus, trzeba było mu lusterka oberwać a świniaki z kreska z lakierem zerwać

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
To jak z tymi zdjęciami, bo wyplułem hurtem na google, wrzucać linka 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak, tylko obecnym na balu 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Kruszyn, zdjęcia są lajtowe, naprawdę, a do materiału wideo nie chce mi się póki co przysiadać 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak, dla mnie nie ma problemu. Ale fotki są super ...Zofija farbuj sie na czarno