Subaru Impreza 2003 - Nowy Sącz
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Markosszakal
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Subaru Impreza 2003 - Nowy Sącz
Dzieki wielkie masz u mnie Piwko
Teraz czekam mnie długi szukanie tego jedynego modelu.
Jeżeli ktoś będzie posiadał informacje o podobnym modelu do sprzedanie proszę o kontak na PW lub w tym temacie.
Pozdrawiam

Teraz czekam mnie długi szukanie tego jedynego modelu.
Jeżeli ktoś będzie posiadał informacje o podobnym modelu do sprzedanie proszę o kontak na PW lub w tym temacie.
Pozdrawiam
-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
Witaj Markoszakal
, jest mi cholernie przykro że jechałeś 400km tyko po to , żeby to auto zobaczyć
. Ale może to i dobrze , bo mechanicznie całkiem ok, a blacharsko totalny złom ukryty pod konserwacją
. ) i jeszcze musiałeś za to zapłacić, ale cóż , może to i lepiej,
Pozdrawiam serdecznie, miło byo poznać
zyczę udanych lepszych zakupów

Pozdrawiam serdecznie, miło byo poznać

zyczę udanych lepszych zakupów

-
Markosszakal
- 0 gwiazdek
Witaj Crafit
Dokładnie lepiej sprawdzić niż poźniej zadawać sobie pytanie czymu nie pojechałem:)
Mi również było miło poznać takiego pasjonata jak ty i mam nadzieje ze jeżeli juz znajde swoje subaru kiedyś spotkamy sie na jakimś zlocie
Jeżeli będziesz wiedział że ktoś z twoich klijentów sprzedaje podobne subaru do tego co sprawdzaliśmy napisz mi na privie
Pozdrawiam
Dokładnie lepiej sprawdzić niż poźniej zadawać sobie pytanie czymu nie pojechałem:)
Mi również było miło poznać takiego pasjonata jak ty i mam nadzieje ze jeżeli juz znajde swoje subaru kiedyś spotkamy sie na jakimś zlocie

Jeżeli będziesz wiedział że ktoś z twoich klijentów sprzedaje podobne subaru do tego co sprawdzaliśmy napisz mi na privie
Pozdrawiam
Kurde, nie można jakoś zgłosić takiego auta - do obowiązkowej kasacji, rozbiórki na części, czy coś? Przecież ktoś to coś może kupić. 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
citan, dobre pytanie - ale obawiam się, że nie ma paragrafu. W ogłoszeniu nie napisano, że "bezwypadkowy" i że "fabrycznie oryginalny i z jednego kawałka" - więc trudno mówić o oszustwie.
Chyba.
A jesli badanie techniczne ma...
Chyba.
A jesli badanie techniczne ma...

-
Markosszakal
- 0 gwiazdek
W ogłoszeniu nie napisano ponieważ miał mieć tylko wymienione drzwi po lekkim przytaciu, a okazało sie że to są dwa łączone samochody- jeden czarny jeden niebieski.
Faktycznie powinno coś sie z takimi samochodami robić, a napewno sie sprzeda jeżeli ktoś go nie sprawdzi.
Faktycznie powinno coś sie z takimi samochodami robić, a napewno sie sprzeda jeżeli ktoś go nie sprawdzi.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Na http://www.bezwypadkowe.net możesz wrzucić padlinę:
Nie polecam / Ostrzegam
Zrobiłeś sobie wycieczkę żeby kupić bezwypadkowe auto, a na miejscu okazało się, że to jedynie odszykowany do sprzedaży szrot. Podziel się efektami - ostrzeż innych.
-
Markosszakal
- 0 gwiazdek
Może ktoś powiem mi coś o tym aucie:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10448084
Niechce poraz kolejny zrobić 400 km i zobaczyć składaka
Pozdrawiam
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10448084
Niechce poraz kolejny zrobić 400 km i zobaczyć składaka
Pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Markosszakal, naprawdę sądzisz, że ktoś sprzedawałby imprezę w tak doskonałym stanie technicznym za cenę dobrze utrzymanej ośki 1.4 z tego samego rocznika? W dodatku z Webasto...
Skoro ona nie jest z Nowego Sącza, to może wrócimy z takimi pytaniami tutaj: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=5&t=1934
Skoro ona nie jest z Nowego Sącza, to może wrócimy z takimi pytaniami tutaj: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=5&t=1934
-
Markosszakal
- 0 gwiazdek
Dzieki za podpowiedź
Wrzuciłem tam ten wątek zobaczymy, własnie cena jest podejrzana dlatego wole sprawdzić przed wyjazdem
Pozdrawiam
Wrzuciłem tam ten wątek zobaczymy, własnie cena jest podejrzana dlatego wole sprawdzić przed wyjazdem
Pozdrawiam
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
800 km nie było na marne. Dzięki temu nie kupiłeś padliny co w razie wypadku mogłoby się skończyć mało ciekawie. Zdecydowana większość sprowadzanych na handel samochodów to padliny. Zdecydowanie radzę samodzielny zakup za granicą. 

-
Markosszakal
- 0 gwiazdek
Hm
Zakup samochdzielnie raczej odpada bo nieznam całej procedury (co i jak w jakim urzędzie złożyć) oraz jezyka niemieckiego.
Pozdrawiam
Zakup samochdzielnie raczej odpada bo nieznam całej procedury (co i jak w jakim urzędzie złożyć) oraz jezyka niemieckiego.
Pozdrawiam
Skontaktuj sie z Piterem35.
Jakąś krzyżówkę z przystankiem Ci znajdzie w nienagannym stanie.
a poważnie, to jest kilka osób na Forum, ktore sa zadowolone z zakupow za Jego pośrednictwem...
Jakąś krzyżówkę z przystankiem Ci znajdzie w nienagannym stanie.
a poważnie, to jest kilka osób na Forum, ktore sa zadowolone z zakupow za Jego pośrednictwem...
Dolce far niente 

-
Markosszakal
- 0 gwiazdek
Witam
Tak właśnie zrobiłem, może coś mi ciekawego znajdzie czas pokaże.
Pozdrawiam
Tak właśnie zrobiłem, może coś mi ciekawego znajdzie czas pokaże.
Pozdrawiam