opowiedz coś więcej, wydaje się ciekaweremek pisze:Dido, nie ma co się dziwić. Od kiedy AK i Subaryta oznajmili, że selekcjonują klientów, to się narobiło jakichś takich
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrawiam kolege w zielonym Forku na Żmujdzkiej 
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
wieczorem pod Klifem impreza outback, pozdrawiam.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Pozdrawiam kierowcę srebrnej Imprezy kombi z jakimś ciemnym (granatowym?) elementem (chyba zderzak), który dziś na "7" w okolicach Pasłęka w kierunku Gdańska wyprzedzał na wzniesieniu dzięki czemu będąc zaraz za szczytem górki musiałem uciekać mocno w bok, bo mi wyskoczył na czołówkę
. Nie wiem jaki to był model samochodu, ale ma już kilka lat.
Nie jestem pewien, czy był oświniaczony, bo krótko go widziałem, a jak już zobaczyłem, to skupiłem się na ucieczce
Nie jestem pewien, czy był oświniaczony, bo krótko go widziałem, a jak już zobaczyłem, to skupiłem się na ucieczce
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam mnóstwo Subaraków (głównie Forestery) spotkane w Wagrain i okolicach. Jak jedzie Subaru, to albo lokalne austriackie, albo polskie
No, jeszcze chyba jeden Czech był w Legacy i jeden Niemiec w Forku. Rejestracje głównie warszawskie, ale był też jakiś DWR 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ciekawe, ale szczerze powiem ze mnie ośrodek rozczarował. Bywałem w lepszych, jakby to nie brzmiało. Największe zastrzeżenia mam do oznakowania tras i wyciągów. Same trasy owszem, fajne. W Zauchensee na przykład.
Ja ostatnio wolę spiewający język włoski...
Klimaty także lepsze. Duuuuużo slońca, temperatury kolo -2 do -5.
Sielanka.
I do Wenecji blisko, 2h autobaną...
Klimaty także lepsze. Duuuuużo slońca, temperatury kolo -2 do -5.
Sielanka.
I do Wenecji blisko, 2h autobaną...
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A wiesz, jak jest fajnie, zwiedzając przed karnawalem???
Pałac Dojów-pustki, Kościół obok-to samo, na traktach pustki.
Malyna...
Pałac Dojów-pustki, Kościół obok-to samo, na traktach pustki.
Malyna...
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
No pewnie że pusto, ale pogoda kiepska. Alta aqua i te sprawy. Mgły i deszcze.
Kościół obok, znaczy bazylika?
Kościół obok, znaczy bazylika?
No tak. Na wsi mieszkam, więc nazwalem kościolem...Konto usunięte pisze: znaczy bazylika?
Dolce far niente 
kolega TERZO nie wiem czy bywa na tym forum,
tak czy inaczej pozdrawiam, oglądałem dzisiaj jego furę zaparkowaną u mnie na dzielni, przy Jaracza dzisiaj koło 20
tak czy inaczej pozdrawiam, oglądałem dzisiaj jego furę zaparkowaną u mnie na dzielni, przy Jaracza dzisiaj koło 20
Pozdro dla dwóch kolegów w sedanach GT i kierowcy Forka, wszyscy na Jelonkach.
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
Pozdrawiam Aflintę w swym wynalazku, widzianego w Dzierżoniowie.
Dolce far niente 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A ja Archanioła Gabriela. Też jest teoretyczna szansa, że tu zagląda, ale też niewielkaFUX pisze: Pozdrawiam Aflintę
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Swoją drogą, obaj mogliby wpaść - nie mam nic przeciwko temuFUX pisze: z tego samego powodu...
To ja wobec tego pozdrowie sobie Esiego, którego co prawda dziś nie widziałem, ale za to wiem, że zagląda.
- timoor
- 1 gwiazdka
- Auto: Forek 2.0 N/A + Legaś 2.2 GX
Spotkanego dziś na Wąwozowej zielonego Forka turbo ze świnką na lusterku odpozdrawiam tutaj, gdyż nie zdążyłem na żywo :)
Struś ma wielkie oczy.
spotkalem dzis pod m1 w n-h srebnego forka turbo z swinka na tylnej klapie pozdro
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
a no właśnie. a ja takiego na Okopowej spotkałem.WGD50...(chyba) mu było. państwo w środku obmrugane, obmachane...cerbera pisze:spotkalem dzis pod m1 w n-h srebnego forka turbo z swinka na tylnej klapie pozdro
Pozdrawiam kolege z niebieskiego GTka (rej WL...) ktory stał ze mną w korku na Jagiellońskiej w Wawie 
j33mbo pisze:kolega TERZO nie wiem czy bywa na tym forum,
Odpozdrawiam :)
Marcin
-_-
-_-