A stołki jak we Fiacie 125-pe, bałbym się w nich w zakręt wejść.michal pisze:ky pisze: Soul
na żywo całkiem sympatyczne, dobrze wykonane i akceptowanie jeżdżące autko.
Już wiem co dostaniesz na następne urodziny. To:michal pisze:ky pisze: Soul
na żywo całkiem sympatyczne, dobrze wykonane i akceptowanie jeżdżące autko.
NIe zwróciłem uwagi, znaczy nie przeszkadzało mi, nie odbiegało in minus od forkowcyh w świni.leon pisze: A stołki jak we Fiacie 125-pe, bałbym się w nich w zakręt wejść.
Wcześniej takiego G nie widziałem, więc mniemam że nowy. A cross-over to powinni dżizajnerowi tego ... zrobić.Barthol pisze:leon, to ten nowy crossover od Nissana?? ...
true, ale pewnie w jakichś środowiskach będzie cieszył się wzięciem.... Dla mnie to stylistyczna masakraleon pisze:Wcześniej takiego G nie widziałem, więc mniemam że nowy. A cross-over to powinni dżizajnerowi tego ... zrobić.Barthol pisze:leon, to ten nowy crossover od Nissana?? ...
Joolololili?! ;)michal pisze: ky, chcesz lederhosen czy lederhosenami? ;>
Ty się nie nabijaj, kolega oz takim jeździ i bardzo sobie chwaliburat pisze:dla mnie szczytowym osiągnięciem tej firmy jest ten model
o dziwo u nas w porównaniu z innymi modelami tej marki u nas mało popularny
dobre, dobre,liwit pisze:Kiedyś znajomy, właściciel renault thalia, tak zareagował na naszego nowo zakupionego GT-ka:
"Dobre te subaru są, ale strasznie brzydkie"
![]()
Nie no firma jest, tyle, że nie produkuje ztcw. I w dalszym ciągu należy do Chińczyków (SAIC).Barthol pisze: efekt jest taki: firmy już nie ma, zbankrutowali
leon pisze: PS. Nissan Puke czy jakoś tak się zowie.
liwit pisze: właściciel renault thalia, tak zareagował na naszego nowo zakupionego GT-ka:
"Dobre te subaru są, ale strasznie brzydkie"
To też, ale pod tą obrzydliwą puszką jest całkiem znośna mechanika i niezła jakość wykończenia.Doxa pisze: One jakieś bardzo atrakcyjne cenowo były, czy jak?