barbie pisze:To taki dzień, kiedy my możemy rozrabiać, a Wy nas i tak musicie za to kochać. Bo to nasz dzień
Hmm... Czy to nie mialo byc odwrotnie?
g.
barbie pisze:To taki dzień, kiedy my możemy rozrabiać, a Wy nas i tak musicie za to kochać. Bo to nasz dzień
w sensie ze my mozemy rozrabiac?gruby pisze: Hmm... Czy to nie mialo byc odwrotnie?
Dobrze że nie mieszkasz w Anglii, bo tam to by Ci się wpychali żeby tylko Cię nie przepuścićzagatka pisze: a ja lubie jak się mnie w drzwiach przepuszcza
jakto nie mozna sie doprosic kwaitkow?zagatka pisze:a ja lubie jak się mnie w drzwiach przepuszcza![]()
a Dzień Kobiet ma być! na co dzień kwiatków nie można się doprosić, to chociaż raz w roku musi być taki dzień, kiedy facet musi je dać![]()
jeszcze raz dziękuję za życzenia :D
WRC fan pisze: PS. Nigdzie nie znalazłem czerwonych goździków![]()
nie egruby pisze:barbie pisze:To taki dzień, kiedy my możemy rozrabiać, a Wy nas i tak musicie za to kochać. Bo to nasz dzień
Hmm... Czy to nie mialo byc odwrotnie?
g.
No tak, każda okazja jest dobra...remek pisze:w sensie ze my mozemy rozrabiac?
cos w tym jest, idziemy z chlopakami z pracy dzisiaj na balety
To tak jak ja. Więc dzisiaj ostentacyjnie jej nie dałem.Arno pisze: daja zonie kwaity bezokazyjnie, jak mnie najdzie.
Czym golisz?WiS pisze: jakie mam niezłe nogi...
Na baletach może i tak, ale tak ogólnie to... laski na to lecąWiS pisze: blizny na mordzie źle wyglądają
no ba...WiS pisze:Brody nie golę, bo blizny na mordzie źle wyglądają. A na nogach można zamaskować grubszymi rajstopami, nie...?
zagatka pisze: na co dzień kwiatków nie można się doprosić, to chociaż raz w roku musi być taki dzień, kiedy facet musi je dać![]()
To było dla WiSa podobno tych z brodą to kręciesilon pisze:barbie,plissss
Barbie. a może tak trochę wyżej i niżej..barbie pisze: no ba...