Coś niedobrego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Coś niedobrego
nie literówka
dobrze mi poszło składanie wymówienia, to co się będę starymi oknami przejmować. Choć z drugiej strony to ostatnio przyoszczędzałem, bo w Waw narazie nie szukam pracy - a tu taki palant Ci wyda pieniądze może i niewielkie - ale moje.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Przyjmij wyrazyremek pisze: właśne mi ktoś wywalł dwa okna w mieszkaniu, kutwa. banda idotów.

remek, coś się strasznie los na Ciebie uwziął, żebyś cały czas był liderem tego wątku...
Współczucie...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
http://picasaweb.google.com/jarek.hrysz ... 2499052450
To białe coś podczas montażu zsunęło się z podnośnika prosto mi na dłoń. Pęknięta kość śródręcza kciuka.
Niech ktoś mi teraz powie że się nie poświęcam dla idei...
To białe coś podczas montażu zsunęło się z podnośnika prosto mi na dłoń. Pęknięta kość śródręcza kciuka.
Niech ktoś mi teraz powie że się nie poświęcam dla idei...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Bergen pisze: Niech ktoś mi teraz powie że się nie poświęcam dla idei...
To musisz coś więcej o tej idei powiedzieć

Idei która przyświeca każdemu z nas - zapinania potężnego boka na lewoskręcie na Grunwaldzkiej przy "Żaku" w późnych godzinach wieczornychKonto usunięte pisze: To musisz coś więcej o tej idei powiedzieć

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
...wygląda jak dyfer na małej głowie od e-trzy-zero/sześć. To gdzie tam Torsen? ;)Bergen pisze: To białe coś
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Bergen, wyrazy
czyż byś robił 100% szperę do tych boków
co do Ferarki jeszcze całkiem niedawno słyszałem ,że Ferrari nigdy nie będzie nawet myśleć o Hybrydzie , a jednak
czyż byś robił 100% szperę do tych boków

co do Ferarki jeszcze całkiem niedawno słyszałem ,że Ferrari nigdy nie będzie nawet myśleć o Hybrydzie , a jednak

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No to nie macie TorSena tylko ATB! :PP
A wiela to i czemu nie płytki?
r.
A wiela to i czemu nie płytki?
r.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
myślałem, że wreszcie doczytałeś. To ja złożyłem papiery w pracyeMTi pisze: remek, coś się strasznie los na Ciebie uwziął, żebyś cały czas był liderem tego wątku...Współczucie...

Ale, żeby nie spaść z piedestału to mi urwało neta na 3 dni. Da śię, żyć bez neta, ale to jest ubogie życie

toż o to mi chodziło z tym liderowaniem, a nie to wymówienie
Ja Ci dla odmiany powiem, że już 3 dzień na przestrzeni ostatniego tygodnia miałem jakieś jaja z wodą rano, a w sumie z jej brakiem...
I wyobraź sobie jeszcze sytuację, że kolesie idący odkręcać zasuwę w chodniku koło chaty stają i się gapią na moją furę...
Aż miałem im powiedzieć, że jak łaskawie odkręcą, to sobie będą mogli popatrzeć 

I wyobraź sobie jeszcze sytuację, że kolesie idący odkręcać zasuwę w chodniku koło chaty stają i się gapią na moją furę...

http://www.wykop.pl/ramka/306720/wiedzi ... chca-zmian
na temat toru kartingowego w Lublinie, okolica protestuje bo jest hałas... Z artykułu wynika, że obiekt istnieje od lat 70'tych, a osiedle bloków powstało po roku 2003 (zmiana planów zagospodarowania przestrzeni)... To Ci ludzie nie wiedzieli gdzie są ich potencjalne 4 kąty...
Nic tylko brzydkie wyrazy na usta się cisną...
na temat toru kartingowego w Lublinie, okolica protestuje bo jest hałas... Z artykułu wynika, że obiekt istnieje od lat 70'tych, a osiedle bloków powstało po roku 2003 (zmiana planów zagospodarowania przestrzeni)... To Ci ludzie nie wiedzieli gdzie są ich potencjalne 4 kąty...

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
W Krakówku to samo dzieje się w kwestii związanej z lotniskiem (pasem) w CzyżynachWRC fan pisze:To samo w Poznaniu przecież jest

Pieprzony polski standard. Jak się sprowadzali, to albo w ogóle laskę na to położyli, albo uznali, że skoro jest jedna impreza na dwa miesiące, to tak zostanie, a może i samo zdechnie (jak np. w Łodzi, gdzie na torze na Technicznej jest teraz jakieś złomowisko), bo tych paru wiariatów wyrośnie z wózeczków na kółkach i zajmie się robieniem biznesu na szczękach.
I, jak ktoś napisał w komentarzach, jest drugie dno: obok powstaje jakiś obiekt kultu... Tak samo jak w Przeźmierowie, gdzie wedle pewnych plotek rozrastać się chce lotnisko. Jak zwykle sprawa jest dęta i jak zwykle ucierpią sami zainteresowani, a za kilka lat będą płacze, że bandyty prują i hałasują na ulicach.
r.
I, jak ktoś napisał w komentarzach, jest drugie dno: obok powstaje jakiś obiekt kultu... Tak samo jak w Przeźmierowie, gdzie wedle pewnych plotek rozrastać się chce lotnisko. Jak zwykle sprawa jest dęta i jak zwykle ucierpią sami zainteresowani, a za kilka lat będą płacze, że bandyty prują i hałasują na ulicach.
r.
qfa, qfa, dfa mać... śnieg za oknem

Barthol, dobrze, że nie napisałeś tego w wątku Zima w górach 

w górach śnieg to fajna sprawa, ale nie w mieście... W tygodniu posmakowałem ciepłych promieni słonecznych, jakieś takie nastawienie optymistyczne do życia się pojawiło w mrokach mojej duszyeMTi pisze:Barthol, dobrze, że nie napisałeś tego w wątku Zima w górach