Link: http://www.youtube.com/watch?v=r4lzLvcowbE

zacznij pisać regularnie PW do minimusa. że go lubisz, podziwiasz jego samochód i takie tam...esilon pisze:damaz, ale ja to jako balast do kogoś
Zawsze ktoś sie przyda coby kinetyka do pająka w błocku podłączyćdamaz pisze: zacznij pisać regularnie PW do minimusa. że go lubisz, podziwiasz jego samochód i takie tam...
bo na razie akcja nie jest zorganizowana. to bardziej pomysł jest, gdyż albowiem jeszcze w zeszłym tygodniu chętnych było tylu, że do "organizacji" dwa telefony wystarczyły...j33mbo pisze:ja bardzo chętnie bym dołączył, ale nie potrafię skumać kiedy i gdzie ma mieć miejsce ta zorganizowana akcja![]()
może mnie ktoś oświecić?
Super, na dzień dzisiejszy zarówno termin, jak i lokalizacja mi odpowiadają.damaz pisze: wstępny bardzo termin to druga połówka maja. lokalizacja: okolice Kielc
gregski pisze:Damazio, tez checem, pewnie z Frankiem wpadniemy.
Ale wiesz, że obowiązkowym ekwipunkiem pilota są gumowce i łopata ?Kruszyn pisze:Ja tez chętnie jak mnie rrosiak, zabierze jako pilota
rrosiak pisze: gumowce i łopata ?
Dobrze widziałeśKruszyn pisze: rrosiak weźmiemy So Whata... na filmie z poprzednich widziałem ,że ma wprawę ....![]()
gregski pisze: tak w temacie, obk nie gorszy ;)
esilon pisze: a tam , wystarczy dobrze zmotywowany Kruszyn![]()