E, w promieniu ponad 50 kilometrów od Kielc - już nie jest tragicznieesilon pisze: w trakcie targów kiepsko jest z jakimikolwiek noclegami

Poza tym, prawdziwi ofrołdowcy chyba śpią pod swoimi autami albo obok, nie...?
E, w promieniu ponad 50 kilometrów od Kielc - już nie jest tragicznieesilon pisze: w trakcie targów kiepsko jest z jakimikolwiek noclegami
esiemu się prześwit zmniejszyl...WiS pisze: śpią pod swoimi autami
Ożeż tyFUX pisze:esiemu się prześwit zmniejszyl...WiS pisze: śpią pod swoimi autami
rrosiak pisze: Ożeż tyJeśli Kruszyn ma ze mną jechać, to jakiś lift trzeba zrobić
![]()
Wystarczy dobry podkoprrosiak pisze: Jeśli Kruszyn ma ze mną jechać, to jakiś lift trzeba zrobić
Ja Cię obserwujęKonto usunięte pisze: Czy civikiem z dużą zdolnością terenową dam radę?
Konto usunięte pisze: Czy civikiem z dużą zdolnością terenową dam radę?
Konto usunięte pisze: Czy civikiem z dużą zdolnością terenową dam radę?![]()
Chyba na parkingu przy kursie prawidłowego parkowaniaesilon pisze:
przyjedź, poszalejemy niskopodłogówkami
gregski pisze: ueeee...
Kruszyn pisze: Fajne miejsce i chyba z profesjonalnie prowadzone.
esilon pisze: noclegować tam nie miałem okazji ale na quadach się pomykało i było bardzo fajnie, wielki teren mają i nikt nie marudzi że głośno itd
Kruszyn pisze:esilon pisze: noclegować tam nie miałem okazji ale na quadach się pomykało i było bardzo fajnie, wielki teren mają i nikt nie marudzi że głośno itd
No ceny też niezłe...sześciogodzinna wycieczka qudem za 900pln
Będę gwalcony na OBK.esilon pisze: o dzizas, ja nie chcę słuchac ciągle o beemkach
No nie...Konto usunięte pisze:FUX pisze: Będę gwalcony na OBK.
Ale Ty masz fantazję, stary