Legacy 09 - to by bylo na tyle...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Legacy 09 - to by bylo na tyle...
esilon pisze: szkoda tylko, że filmik z przyspieszaniem to pewnie3,6, gdyby 2.0 tak szło
W H6 jest montowane tylko 5EAT, a na filmiku "widać" 6 biegów, więc to 2,5.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

gregski pisze: no i nie zapominaj, ze doszlo 2,5 do zwyklego legasia teraz
przyznam Ci się gregu, że nie analizowałem dostepnych wersji nowego legasia , oceniałem go tylko tak na oko a 2.0 newage jest wolniejsze niż mój starabuda 2.0
chyba ma za małe kółka ;)
esilon pisze: no w 40 sek chyba zaczyna hamować na czwórce
fakt! no no..
przegladajac materialy znalazlem w wielu krajach sporo nagrod dla nowego legasia/obka..
hehe kto by pomyslal, ze bede sie jeszcze interesowal jakims modelem subaru

nie moge im tylko wybaczyc braku w spec EU tego fajnego bagaznika ze zintegrowanymi poprzeczkami ze US spec.

gregski pisze: nie moge im tylko wybaczyc braku w spec EU tego fajnego bagaznika ze zintegrowanymi poprzeczkami ze US spec.
no to kup wersje hamerykańską

esilon pisze:
przyznam Ci się gregu, że nie analizowałem dostepnych wersji nowego legasia , oceniałem go tylko tak na oko a 2.0 newage jest wolniejsze niż mój starabuda 2.0
chyba ma za małe kółka ;)
:) ja tez sie przyznam, ze jak zobaczylem obka full wypas w bezowej skorze ostatnio w subaru to lampka sie zapalila.. do wczoraj nawet nie wchodzilem na strone subaru by zobaczyc o co cho...
co do legasia to moze nowa 6cio biegowa skrzynia manualna go muli?
kto wie... choc wolal bym japonska jesli taka istnieje :)esilon pisze: no to kup wersje hamerykańską![]()
moze same relingi sie dokupi ;)
jeszcze mam czas ;)
gregski, może jednak EU, Sip się uelastycznia ? ? ?
http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=131821

Witam,
Informujemy, że SIP zajęło się już powyższym tematem i czekamy na informację od dostawcy.
rrosiak pisze: W H6 jest montowane tylko 5EAT, a na filmiku "widać" 6 biegów, więc to 2,5.
A Rosiu juz ma rozpykany model 3.6 widze

gregski pisze: A Rosiu juz ma rozpykany model 3.6 widze kiedy przesiadka?

Niech sie spieszy, aby prezentację i promocję na Chlejadach zrobić....esilon pisze:gregski pisze: A Rosiu juz ma rozpykany model 3.6 widze kiedy przesiadka?
, jeszcze troche mu się opatrzy i będzie pierwszy na kresce
Dolce far niente 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Jak mi nie wyjdzie z nieruchomościami to przesiadam się do porscheFUX pisze:Niech sie spieszy, aby prezentację i promocję na Chlejadach zrobić....esilon pisze:gregski pisze: A Rosiu juz ma rozpykany model 3.6 widze kiedy przesiadka?
, jeszcze troche mu się opatrzy i będzie pierwszy na kresce

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak pisze: Jak mi nie wyjdzie z nieruchomościami to przesiadam się do porsche
a jak wyjdzie to do Veyrona ?

Prosie to przereklamowany/e ......
Daj se luz. zaoszczędzisz 100kpln, a jeździsz porównywalnie...
Dolce far niente 

Kiedy i gdzie dostarczyćrrosiak pisze: Jak mi nie wyjdzie z nieruchomościami to przesiadam się do porsche

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
co jest przereklamowane w prosiu?FUX pisze: Prosie to przereklamowany/e ......

FUX, skąd Ty bierzesz te dewizy?FUX pisze:Prosie to przereklamowany/e ......

czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Najwyraźniej był kiedyś taksówkarzemvibowit pisze: FUX, skąd Ty bierzesz te dewizy?![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No i mamy najnowszy raport Dekra 2010. http://www.uzywane.mojeauto.pl/raport_a ... ubaru.html
Subaraki słabiutko. Impreza - 15% drobnych usterek. Legacy 13%, forester 10%... Żegnaj japońska niezawodności. Kto teraz rządzi? Opel, Audi, Mercedes i.... Skoda
http://www.uzywane.mojeauto.pl/raport_a ... ekra_2010/
Subaraki słabiutko. Impreza - 15% drobnych usterek. Legacy 13%, forester 10%... Żegnaj japońska niezawodności. Kto teraz rządzi? Opel, Audi, Mercedes i.... Skoda
http://www.uzywane.mojeauto.pl/raport_a ... ekra_2010/
Napiszę tak.
Po 120 kkm Toyota Corolla '02 i Honda Accord '04 - ZERO AWARII.
Forek po 120kkm wymiana rozrządu, czyszczenie kolektora dolotowego, 2 x check engine z powodu braku przejścia prądu między kostkami a cewkami na swiecach, kasowanie błędu...
Tak więc Konto usunięte, ocena jak najbardziej zaslużona...Raczej to moje ostatnie Subaru...
O trzaskaniu w lampy, aby swiatła pozycyjne działały, nawet nie chce mi sie pisać...
Po 120 kkm Toyota Corolla '02 i Honda Accord '04 - ZERO AWARII.
Forek po 120kkm wymiana rozrządu, czyszczenie kolektora dolotowego, 2 x check engine z powodu braku przejścia prądu między kostkami a cewkami na swiecach, kasowanie błędu...
Tak więc Konto usunięte, ocena jak najbardziej zaslużona...Raczej to moje ostatnie Subaru...

O trzaskaniu w lampy, aby swiatła pozycyjne działały, nawet nie chce mi sie pisać...
Dolce far niente 

a ja zrobilem 80 kkm obkiem i nic.. w dodatku zagazowalem go :)) i tez nic..
nigdy nie mialem tak bezawaryjnego auta
nigdy nie mialem tak bezawaryjnego auta
Ależ Wy to jesteście marudy . A gdzie przyjemność z posiadania nietypowego auta , na które większość ludzi zwraca uwagę , gdzie frajda z jazdy i te spojrzenia zazdrosne ( dobrze ,że prowadziłem skody do sprzedaży )
.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, tys prowda. Co tu marudzić ,wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
FUX, jak chcesz to Ci podeśle usterki z ASO Toyoty i wtedy zobaczysz ,że cuda się skończyły . To nie czasy merola 123 ,124 gdzie się jeździło po 1milionie km. Wszystko ma prawo się zepsuć więc nie ma co marudzić .
Jak CI pierdnie coś w BMW to zatęsknisz za cenami z subaru ( oczywiście jak nabędziesz BMW)
FUX, jak chcesz to Ci podeśle usterki z ASO Toyoty i wtedy zobaczysz ,że cuda się skończyły . To nie czasy merola 123 ,124 gdzie się jeździło po 1milionie km. Wszystko ma prawo się zepsuć więc nie ma co marudzić .
Jak CI pierdnie coś w BMW to zatęsknisz za cenami z subaru ( oczywiście jak nabędziesz BMW)

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Zależy co i w jakim BMW. Trudno mi mówić o najnowszych, ale w przypadku starszych wózków nie ma dramatu.Kruszyn pisze: Jak CI pierdnie coś w BMW to zatęsknisz za cenami z subaru
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.