remek czujny jak ważkaremek pisze: Piter 35 napisał(a):zmęczony po koszu jestem
nie martw się, tego kwiatu jest pół światu![]()
SPRZEDAM Mini Cooper 2003
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: SPRZEDAM Mini Cooper 2003
Nie rozmawiam z Wamivicu pisze: remek czujny jak ważka
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: upsssobiecuję poprawę ( zmęczony po koszu jestem , muszę się jakoś wytłumaczyć
![]()
)
Znaczy,ze kosz pełen ubrań uprałeś ręcznie a później wyprasowałeś
[quot="Piter 35"]
Nie rozmawiam z Wami
[/quote]
My z pantoflarzami też nie
Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, o 01:25 przez Kruszyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Cholera Kruszyn czy ja Ci się po pijaku z czegoś zwierzałemKruszyn pisze: Znaczy,ze kosz pełen ubrań uprałeś ręcznie a później wyprasowałeśNiezłe Cię wyćwiczyła kobieta
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
rozpocząłeś sezon na dworze? czy na sali gdzieś pykasz?Piter 35 pisze: zmęczony po koszu jestem
wczoraj we Wrocławiu było 15 st. C, mnie kusiło, żeby iść na tartan na pobliskie boisko :)
Cały rok gram na sali .j33mbo pisze: rozpocząłeś sezon na dworze? czy na sali gdzieś pykasz
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
wezmę piłę i buty na chlejady, może będzie ekipa i chęci, żeby zagrać forumowy meczyk :)
no przestań, musi gdzieś tam w okolicy być dziura w koszu, zresztą przejadę się i poszukam za tydzieńzofija pisze:To weź jeszcze kosz i boisko
j33mbo pisze: wezmę piłę i buty na chlejady, może będzie ekipa i chęci, żeby zagrać forumowy meczyk :)
He he he widać , że jedziesz pierwszy raz
Tam uprawia się inne dyscypliny ....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Jak np. rzut "oszczepem" w... co poniektóre, walka z lodowcami, próby chodzenia po wodzie, czy urywanie zderzaków w nic nie przywalając.
j33mbo, pomijając, że tam w okolicy nie bardzo jest kosz, to na takie zabawy nie będzie czasu. Poważnie.
j33mbo, pomijając, że tam w okolicy nie bardzo jest kosz, to na takie zabawy nie będzie czasu. Poważnie.
taaa, taaa
kosz, to nie jest za bardzo popularna dyscyplina w Polsce, więc skoro jest na forum kilka osób, które mimo tego regularnie grają,
tzn, że może zebrać się 4 osoby, które zechcą wycisnąć parę kropel potu razem, przy okazji wspólnego spotkania,
oczywiście nic na siłę,
kosz, to nie jest za bardzo popularna dyscyplina w Polsce, więc skoro jest na forum kilka osób, które mimo tego regularnie grają,
tzn, że może zebrać się 4 osoby, które zechcą wycisnąć parę kropel potu razem, przy okazji wspólnego spotkania,
oczywiście nic na siłę,
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
j33mbo, wtedy kiedy będą oglądać rajd/zwiedzać, wtedy kiedy będą łapać oddech przed ogniskiem, czy wtedy kiedy będzie ognisko? Następnego dnia będzie jeszcze gorzej, bo niedobitki będą jechały na rajd, a dobitki będą dobite. Na Chlejadach zawsze brakuje czasu i zawsze są za krótkie. Mówię Ci jak to jest, abyś się nie nastawiał zbytnio.
Gdybyś nie był taki zaprawiony w tym koszu to ja bym z Tobą pograł, choć nie na chlejadach.
Gdybyś nie był taki zaprawiony w tym koszu to ja bym z Tobą pograł, choć nie na chlejadach.
Możesz zabrać rakietki do badmingtona. Jest duża łąka... 
Dolce far niente 
jak duża łąka, to może w palanta?FUX pisze: Możesz zabrać rakietki do badmingtona. Jest duża łąka...![]()
dobra, dobra, zobaczymy
nie potrafię tego ocenić, ale nie sądzę, żeby mógł być to powód powstrzymujący nas przed grąWitek pisze: Gdybyś nie był taki zaprawiony w tym koszu to ja bym z Tobą pograł
gregski, obiecuję, już tu nie pieprzyć o chlejadowych zawodach w kosza
Rozumiem, że palant to ten, co kij przywiezie i go trzyma...j33mbo pisze: jak duża łąka, to może w palanta?
Dolce far niente 
j33mbo pisze:
gregski, obiecuję, już tu nie pieprzyć o chlejadowych zawodach w kosza
ale ja sie ciesze, ze mi podbijasz ogloszenie
Tylko, że już chyba mało kto pamięta co w nim było

Czarownica prawdę Ci powie :D
zofija pisze: Tylko, że już chyba mało kto pamięta co w nim było![]()
tyz prawda
Gregu a ile ten gokart ma przejechane 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Gregu a ile ten gokart ma przejechane![]()
cos kole 130 kkm.