COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Jarek
, nie będę pokazywał tego mojej Kochanej , bo będzie szlaban 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
jarmaj,
mistrzostwo 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Jako uzupełnienie (
) do niedawnej dyskusji o problemach demograficznych i zagrożeniach cywilizacyjnych w Europie.
Trochę stare (z 2004, więc niektóre grepsy trącą myszką) - ale zasadniczo wciąż aktualne. Przypadkiem znalazłem w zakamarkach twardego dysku:
Europejski program TV dla lewaków, pacyfistów i islamskich bojowników
EuroTV, 9.04.2014 r.
6:00 Telezakupy - program handlowy dla Europejczyków, którzy obawiają się wyjść do sklepu
8:00 Zrób to sam - program dla pirotechników-amatorów
9:00 Tele Gra - teleturniej dla propagandystów terrorystyczno-lewackich
9:25 5-10-15 - program dla przyszłych "żywych bomb" Hamasu
9:55 Diabelski młyn - program o autonomii palestyńskiej
10:25 Automaniak - magazyn dla islamskich braci atakujących cywilów w samochodach
10:50 Jeden z dziesięciu - szkoła przetrwania, prowadzi Kim Dzong Il
11:30 Telefon to twój przyjaciel - program dla marokańskiej mniejszości w Hiszpanii
11:55 Między Odrą a Renem - reportaż z islamskiej republiki Germanii
12:15 Stacja PRL - rzewne wspominki dla wszystkich lewaków
12:45 Klan - saga rodu Husajnów w Iraku i Kimów w Korei Północnej
13:15 Wystarczy chcieć - program dla wielbicieli sprawczej mocy pobożnych życzeń
14:15 Zaszczep zdrowie - program dla wielbicieli broni biologicznej w rękach islamskich fanatyków
14:50 Poradnik europejski - odcinek pt. "jak wymusić ustępstwa na Europie"
15:15 Cooltura - trzy kwadranse nienawiści do USA
16:00 Świat według Kiepskich - tragifarsa prod. francusko-niemieckiej przy współpracy z ONZ
17:00 Najsłabsze ogniwo - teleturniej dla hiszpańskich wyborców
17:35 Meczet - kontynuacja serialu "Plebania"
18:00 Rozmowy w toku - relacja na żywo z pokojowych negocjacji z irackimi bojownikami, odc. 5192
19:00 Dobranocka - Bajki opowiadają Hans Blix, Richard Clarke, Jacques Chirac, Gerhard Schroeder i Jose Luis Zapatero
19:15 Orędzie Wielkiego Imama Europy
19:30 Fakty - program informacyjny na podstawie pacyfistycznych broszur i witryn internetowych
20:00 Milionerzy - teleturniej z udziałem Osamy bin Ladena
21:00 Sensacje XX wieku - coś dla tych, którzy chcą powspominać spokojne czasy
21:30 Idol - program rozrywkowy z udziałem honorowym Saddama Husajna
22:00 Rosyjskie LOTTO - program dla mieszkańców europejskich wielkich miast, pasażerów pociągów i samolotów
22:30 "Ale plama" - relacje na żywo z miejsc zamachów
23:05 "Indochiny" - melodramat z życia Ho Chi Mina i szczęśliwego pod rządami komunistów narodu wietnamskiego
23:25 "Więcej szmalu" - film fabularny o spełnianiu żądań szantażystów i terrorystów
23:55 "Sześć stóp pod ziemią" - serial dla przeciwników politycznych komunizmu i wojującego islamu
0:45 "Kiedy Allach nie patrzy" - serial obyczajowo-biologiczny (dawniej: "Seks w wielkim mieście")
Trochę stare (z 2004, więc niektóre grepsy trącą myszką) - ale zasadniczo wciąż aktualne. Przypadkiem znalazłem w zakamarkach twardego dysku:
Europejski program TV dla lewaków, pacyfistów i islamskich bojowników
EuroTV, 9.04.2014 r.
6:00 Telezakupy - program handlowy dla Europejczyków, którzy obawiają się wyjść do sklepu
8:00 Zrób to sam - program dla pirotechników-amatorów
9:00 Tele Gra - teleturniej dla propagandystów terrorystyczno-lewackich
9:25 5-10-15 - program dla przyszłych "żywych bomb" Hamasu
9:55 Diabelski młyn - program o autonomii palestyńskiej
10:25 Automaniak - magazyn dla islamskich braci atakujących cywilów w samochodach
10:50 Jeden z dziesięciu - szkoła przetrwania, prowadzi Kim Dzong Il
11:30 Telefon to twój przyjaciel - program dla marokańskiej mniejszości w Hiszpanii
11:55 Między Odrą a Renem - reportaż z islamskiej republiki Germanii
12:15 Stacja PRL - rzewne wspominki dla wszystkich lewaków
12:45 Klan - saga rodu Husajnów w Iraku i Kimów w Korei Północnej
13:15 Wystarczy chcieć - program dla wielbicieli sprawczej mocy pobożnych życzeń
14:15 Zaszczep zdrowie - program dla wielbicieli broni biologicznej w rękach islamskich fanatyków
14:50 Poradnik europejski - odcinek pt. "jak wymusić ustępstwa na Europie"
15:15 Cooltura - trzy kwadranse nienawiści do USA
16:00 Świat według Kiepskich - tragifarsa prod. francusko-niemieckiej przy współpracy z ONZ
17:00 Najsłabsze ogniwo - teleturniej dla hiszpańskich wyborców
17:35 Meczet - kontynuacja serialu "Plebania"
18:00 Rozmowy w toku - relacja na żywo z pokojowych negocjacji z irackimi bojownikami, odc. 5192
19:00 Dobranocka - Bajki opowiadają Hans Blix, Richard Clarke, Jacques Chirac, Gerhard Schroeder i Jose Luis Zapatero
19:15 Orędzie Wielkiego Imama Europy
19:30 Fakty - program informacyjny na podstawie pacyfistycznych broszur i witryn internetowych
20:00 Milionerzy - teleturniej z udziałem Osamy bin Ladena
21:00 Sensacje XX wieku - coś dla tych, którzy chcą powspominać spokojne czasy
21:30 Idol - program rozrywkowy z udziałem honorowym Saddama Husajna
22:00 Rosyjskie LOTTO - program dla mieszkańców europejskich wielkich miast, pasażerów pociągów i samolotów
22:30 "Ale plama" - relacje na żywo z miejsc zamachów
23:05 "Indochiny" - melodramat z życia Ho Chi Mina i szczęśliwego pod rządami komunistów narodu wietnamskiego
23:25 "Więcej szmalu" - film fabularny o spełnianiu żądań szantażystów i terrorystów
23:55 "Sześć stóp pod ziemią" - serial dla przeciwników politycznych komunizmu i wojującego islamu
0:45 "Kiedy Allach nie patrzy" - serial obyczajowo-biologiczny (dawniej: "Seks w wielkim mieście")
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WiS,
ROTFL.
PS. Have to see
"19:00 Dobranocka - Bajki opowiadają Hans Blix, Richard Clarke, Jacques Chirac, Gerhard Schroeder i Jose Luis Zapatero "
ROTFL.
PS. Have to see
"19:00 Dobranocka - Bajki opowiadają Hans Blix, Richard Clarke, Jacques Chirac, Gerhard Schroeder i Jose Luis Zapatero "
Brak podpisu.
Nie mogę się zgodzić - brzydki ten bucik
Czarownica prawdę Ci powie :D
...jest tylko jeden właściwy samochód...WiS pisze: Na kryzys wieku średniego

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
WRC fan,
Widzę, że myślisz perspektywicznie
PS. Mógłby być nawet taki bordoburaczkowy, a co mi tam. Muszę się zapytać Pita, po ile takie chodzą w Szwajcarii. Zamiast Skoda Import Piter niech będzie Sudecki Import Prosiąt
Widzę, że myślisz perspektywicznie
PS. Mógłby być nawet taki bordoburaczkowy, a co mi tam. Muszę się zapytać Pita, po ile takie chodzą w Szwajcarii. Zamiast Skoda Import Piter niech będzie Sudecki Import Prosiąt
Taaaa....
Jak znalazl na te kieleckie autostrady i program: Uwaga Pirat!
Jak znalazl na te kieleckie autostrady i program: Uwaga Pirat!
Dolce far niente 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Mylisz się. Kryzys wieku średniego ma każdy, w każdym wieku. Tylko po prostu wcześniej nas na niego nie stać.WiS pisze:WRC fan,![]()
Widzę, że myślisz perspektywicznie![]()
PS
A za ile takie prosiątko?
Słowo daję, kiedyś sobie takiego kupię. Po prostu muszę.
Niestety na 964 trzeba szykować lekko z osiem dych, a na 993 nawet kole stówki. Pocieszające jest tylko to, że jak znajdziesz ładną sztukę, to będziesz nią jeździł, jeździł, jeździł i jeździł...jarmaj pisze: A za ile takie prosiątko?![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
znając jarmaja, to raczej zapierd..., zapierd..., zapierd.. i zapierd...ky pisze: to będziesz nią jeździł, jeździł, jeździł i jeździł...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zakładając, że jeżdzę jak jeżdżę to takie prosie by jak często się psuło? Wiśnia cała i zdrowa po 2 latach, zderzaki ucierpiały tylko. Rozumiem, że klocków za pińcet nie kupię?
Tak se tylko czasami kombinuję
Tak se tylko czasami kombinuję
Prosię poprawnie utrzymane jest nie do (korekta nie poprawiać) zajebania. Wieść gminna niesie, że są egzemplarze, które mają nawinięte nawet po 600kkm.remek pisze: że jeżdzę jak jeżdżę to takie prosie by jak często się psuło?
r.
Tylko towarzystwo bardziej zadzierające nosa, jakimi to wyjątkowymi pojazdami się przemieszczają...
No i członków wprowadzających do Klubu musisz mieć...
Dolce far niente 
Hmmm... Jakoś mnie to nie dziwi ;)FUX pisze: jakimi to wyjątkowymi pojazdami się przemieszczają...
FUX pisze: No i członków wprowadzających do Klubu musisz mieć...![]()
Weź brawurię, nie będziesz miał takich problemów :P
r.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Ale za to w niedzielę możesz się polansować na trasie Konstancin-Warszawa i z powrotemFUX pisze:Tylko towarzystwo bardziej zadzierające nosa, jakimi to wyjątkowymi pojazdami się przemieszczają...
E. W piątek zobaczyłem Rolsa we Wrocku...
Dolce far niente 
Tylko po co ten blichtr...ky pisze: Hmmm... Jakoś mnie to nie dziwi ;)
Cały czas sie bije z myślami...ky pisze: Weź brawurię, nie będziesz miał takich problemów
Dolce far niente 
Jak widać nasze społeczeństwo doszło już do takiego statusu, że wiosny nie zwiastuje masowe pojawienie się motorów na drogach, co grubych fur.Godlik pisze:
Ło matko ile tego w weekend się pojawiło na drodze... Prosiaków nawet nie liczyłem, z bardziej rzadkich okazów spotkałem dzisiaj przy okazji spaceru z dziećmi Bentleya, jakieś Ferrari i DB9
Jeździ też Veyron i Aston Martin, więc żadna rewelka ten rols ;)FUX pisze: W piątek zobaczyłem Rolsa we Wrocku...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Te mogą czyścić Mu buty...eMTi pisze: Veyron i Aston Martin
Dolce far niente 
Dlatego, że Rols należy do BMW?
ale niby pod jakim kątem? Ceny? Przepychu? Luksusu? Bo wszystkie one są z tradycjami, wszystkie mają podobny wiek (różnice kliku lat w roku założenia), wszystkie mają bogatą historię... więc nie wiem, skąd ta pogarda
ale niby pod jakim kątem? Ceny? Przepychu? Luksusu? Bo wszystkie one są z tradycjami, wszystkie mają podobny wiek (różnice kliku lat w roku założenia), wszystkie mają bogatą historię... więc nie wiem, skąd ta pogarda
Dostojeństwem.
Dlatego Maibach konczy produkcję..
... a taki Veiron to przypadek.
To są moje odczucia. każdy moze mieć inne, pod warunkiem, że są tożsame z moimi...
Dlatego Maibach konczy produkcję..
... a taki Veiron to przypadek.
To są moje odczucia. każdy moze mieć inne, pod warunkiem, że są tożsame z moimi...
Dolce far niente