W związku z przejsciem na 6mt, mam do sprzedania 5mt skrzynie biegów, z wałem i dyfrem w komplecie (wrx06). Najprawdopodobniej, już w piatek, a najpoźniej na początku przyszłego tygodnia skrzynia będzie już na "glebie" - do obejrzenia w 4T Mysiadło. Skrzynia zdrowa, dyfer także, żadnych problemow technicznych z w/w. Jeździły na seryjnym wrx-ie, zdjęte przy przebiegu 53tys km.
Cena za kmplt - 3500
...dla zainteresowanych, sprzegło do kompletu za pasztetową cenę
+ zaciski 4tłoczkowe, czerwone, z wrx-a eu wraz kompletem hamulunku na przód. cena (dobra:) )
[S] 5mt z wrx-a 06 + wał + dyfer/ zaciski 4 tłoczkowe wrxEU
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S] 5mt z wrx-a 06 + wał + dyfer/ zaciski 4 tłoczkowe wrxEU
Można foto i cenę na PW za spowalniacze? Chętnie wraz z tyłem!
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

auto niestety stoi w Warszawie na drobnej blacharce, a w pt. jedzie do 4Turbo na przekladkę skrzyni, nie mam technicznej możliwości aby teraz zrobić fotki , zapewniam Cie jednak iz wygladaja bardzo estetycznie, stan tarcz i klocków wystarczajacy na jeszcze pare tys km.
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
pawlaswrc,
hamulce z WRX'06 wyglądają jak prawdziwa dziewica, jeżeli jesteś w stanie wyobrazić sobie jeszcze takie zjawisko
Cena za skrzynię (kompletną) super dobra, jeżeli miałbym wolną taką kasę nie zastanawiałbym się ani chwili.
Pozdrawiam
Grzegorz
hamulce z WRX'06 wyglądają jak prawdziwa dziewica, jeżeli jesteś w stanie wyobrazić sobie jeszcze takie zjawisko

Cena za skrzynię (kompletną) super dobra, jeżeli miałbym wolną taką kasę nie zastanawiałbym się ani chwili.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
hamulunek sprzedany - dziękuję

skrzynia sprzedana - dziękuję wszystkim zainteresowanym