[ZG]96-00 SUBARU IMPREZA STi GC8 - CARBON SPOILER'S
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza STi 96 JAPAN IMPORT LIKE NEW
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[ZG]96-00 SUBARU IMPREZA STi GC8 - CARBON SPOILER'S
Witam
czy kogoś interesował by taki spoiler na dach wykonany z carbonu.
Produkt robiony przez małe rączki skośnych kolegów.
Ze sprowadzeniem do PL około 400 PLN (do ceny wliczono cła i podatki)
druga propozycja
Duży snorek z carbonu za około 750 PLN w polsce (do ceny wliczono cła i podatki)
Trzecia spoiler na klapę też carbon ze światłem za około 1600-1700 w polsce (do ceny wliczono cła i podatki)
jak ktoś jest zainteresowany niech napisze na priva
Pozdrawiam
czy kogoś interesował by taki spoiler na dach wykonany z carbonu.
Produkt robiony przez małe rączki skośnych kolegów.
Ze sprowadzeniem do PL około 400 PLN (do ceny wliczono cła i podatki)
druga propozycja
Duży snorek z carbonu za około 750 PLN w polsce (do ceny wliczono cła i podatki)
Trzecia spoiler na klapę też carbon ze światłem za około 1600-1700 w polsce (do ceny wliczono cła i podatki)
jak ktoś jest zainteresowany niech napisze na priva
Pozdrawiam
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
Re: [ZG]96-00 SUBARU IMPREZA STi GC8 - CARBON SPOILER'S
ja mam założone na swoim big snorka (nie carbon) sprowadzonego z tajwanu i nie widziałem żadnych atestów :)
Nie wiem czemu na tym forum nie przyjmują się zakupy grupowe jest to bardzo dziwne jak miałem nissana i zamawialiśmy części do driftu grupowo można było frukty kupic taniej.
Jeżeli zbierze się więcej osób będę negocjował ceny z dostawcą. Nie wystawiam f-vat.
Generalnie mogę podjąć się organizacji każdego zakupu grupowego pod warunkiem ze mi tez się przyda taki element.
Nie wiem czemu na tym forum nie przyjmują się zakupy grupowe jest to bardzo dziwne jak miałem nissana i zamawialiśmy części do driftu grupowo można było frukty kupic taniej.
Jeżeli zbierze się więcej osób będę negocjował ceny z dostawcą. Nie wystawiam f-vat.
Generalnie mogę podjąć się organizacji każdego zakupu grupowego pod warunkiem ze mi tez się przyda taki element.
stankiew STI, może dlatego, że
- właścicieli GTków nie ma tutaj aż tak wielu
- mają swoje autka w takim stanie w jakim chcą je widzieć
- oferowane gadżety niekoniecznie cieszą się tutaj powszechnym uznaniem
Moim zdaniem np. te nibykarbonowe dodatki to obciach i tyle, ale "de gustibus"...
- właścicieli GTków nie ma tutaj aż tak wielu
- mają swoje autka w takim stanie w jakim chcą je widzieć
- oferowane gadżety niekoniecznie cieszą się tutaj powszechnym uznaniem
Moim zdaniem np. te nibykarbonowe dodatki to obciach i tyle, ale "de gustibus"...
czarne jest piękne...
Mamy wystarczająco wiejskie auta ze standardowymi spojlerami, żeby je jeszcze "upiększać" jakimś a'la carbonem czy innymi gaylookami 

-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
Dzięki Panowie za komentarz. Osobiście nie uważam, żeby carbon lub elementy STI były gejowskie. Rozumiem, że właściciel GT-ka nie chce udawać STI.
Nie ma co dyskutowac o gustach, jak ktoś zainteresowany prv :)
Nie ma co dyskutowac o gustach, jak ktoś zainteresowany prv :)
stankiew STI, nikt nie mówił, że carbon jest gejowski. O to są gaylooki - http://media.photobucket.com/image/suba ... ubaru2.jpg
Amen.stankiew STI pisze:Nie ma co dyskutowac o gustach, jak ktoś zainteresowany prv :)
czarne jest piękne...
Zaraz zarazvibowit pisze: Amen.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Sprzedał Nokię za tysiąc peso, to teraz szaleje z zakupamiPiter 35 pisze:lampy JDM do GT-ka tylne to za 100 pln-ów przyjmę

Czarownica prawdę Ci powie :D
A ja bym chętnie przygarnął większy kurnik nad IC do mojego GT, ale taki do malowania, nie carbon look'a. Może na to zbierze się kilku chętnych?
Sto zyla to wystarczy na JDM tylne ale żarówki tylko. Niestetyzofija pisze:Sprzedał Nokię za tysiąc peso, to teraz szaleje z zakupamiPiter 35 pisze:lampy JDM do GT-ka tylne to za 100 pln-ów przyjmę

Drogie sukinkoty są

W końcu lampy tylko i to monochromatyczne, więc za to wołają walizkę dularów