Adaptery pod głośniki do Imprezy MY99
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Adaptery pod głośniki do Imprezy MY99
Poszukuje adapterow pod glosniki do mojej Imprezy poniewaz jakis gamon pociol jedno a ja teraz nie mam jak zamontowac nowych glosnikow. Jesli ktos ma takie to prosze o kontakt. Niewiem czy oba sa takie same ale jaesli nie to potrzebuje konkretnie lewy.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Re: Adaptery pod głośniki do Imprezy MY99
Wlasnie sie dowiedzialem ze te adaptery sa (teoretycznie) czescia integralna glosnika. Wiec jak ktos ma nawet caly glosnik na zbyciu to tez moze byc.
RTR, które głośniki, w drzwiach czy w półce? I wstaw np. [k] - jak kupię - do tytułu wątku, proszę.
A z Tym [k] to niewiedzialem sorrki. Dopiero pierwszy raz sie udzielam i niewiedzialem. A chodzi o adaptery przednich glosnikow, ale juz sobie poradzilem dobralem jakies od Toyoty tylko bede musial 2 dziury wywiercic :(
A teraz nie bardzo wiem jak to zmienic:(
A teraz nie bardzo wiem jak to zmienic:(
RTR, no ze zdejmowaniem boczków to jest trochę zabawy. Najlepiej ściągnij sobie service manuala i poczytaj gdzie są śruby, zatrzaski itd. Tutaj znajdziesz service manuala: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Spoko zanim napisalem to ogloszenie to juz boczki zdejmowalem. Bardzo prosto. Troche trudniej sie zaklada.
Ale dzieki za link.
Ale dzieki za link.