Ale to jako portier chyba...? Bo gdybyś musiał płacić za ELEGANCKI apartament z JASNYM WYKOŃCZENIEM, to podejrzewam, że nie tylko na gaz, ale nawet na smar do napędu pedałowo-łańcuchowego byś nie miałjarmaj pisze: na paliwo mi brakowało. I do wyboru miałem sprzedać chałupę, albo LPG założyć. No teraz muszę mieszkać w hotelach.....
jak modyfikowac 2.5l wrx
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: jak modyfikowac 2.5l wrx
citan, pięknie powiedziane

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ja i płacić? Oszalałeś? Jestem utrzymanką koncernów (dużych). To one za mnie płacą.WiS pisze:o gdybyś musiał płacić za ELEGANCKI apartament z JASNYM WYKOŃCZENIEM, to podejrzewam, że nie tylko na gaz, ale nawet na smar do napędu pedałowo-łańcuchowego byś nie miał
Pewnie chodzi o koncerny paliwowe (nie mające w ofercie LPG) i producentów skrzyń biegów (ale tylko manualnych).jarmaj pisze: Jestem utrzymanką koncernów (dużych). To one za mnie płacą.
Citan daj spokój , przecież wszyscy widzieli ,że Jarek miał gaz w WunderWiśni a skrzynię to zmienił ( miał pewnie automata ) razem z silnikiem i bebechami STIcitan pisze: Pewnie chodzi o koncerny paliwowe (nie mające w ofercie LPG) i producentów skrzyń biegów (ale tylko manualnych).
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Piter 35,
Jarek ma nadal automata i LPGa. Wiem to na 100%.
Bez emotek a więc mówię poważnie.
Pozdrawiam
Grzegorz
Jarek ma nadal automata i LPGa. Wiem to na 100%.
Bez emotek a więc mówię poważnie.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jarmaj pisze: Tu w pokoju jest beżowy dywan/wykładzina. Lucek, przyjeżdżaj, będziesz zachwycony!
A co stawiasz coś ? A w ogóle, czy aby odcień się zgadza z moim pięknym Passatowym ?
jancarz007 pisze:Ja nie pytam jak zmodyfikowac hamulce i zawieszenie a juz napewn nie pytam pizdy z gliwic jak sie jezdzi, jak ktos wie jak podkrecic to auto to prosze o rade. cena nie gra roli bo chodzi o podkrecenie dokladnie tego auta nie sti i niewazne jakim teraz jezdze autem, nie szukam filozofow tylko fachowcow.
Nie no... teraz są dwa wyjścia... albo otrzymasz właściwą odpowiedź na swoje pytanie (zapewne tak
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Cwaniak płaci trzy dychy.jancarz007 pisze: a juz napewn nie pytam pizdy z gliwic jak sie jezdzi,
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
jancarz007, a TY siurku z skąd jesteś 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
jancarz007
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru impreza wrx 2.5l
mialem proste pytanie i widze ze wiedze maja nieliczni dzieki za pomoc tym co pomogli a reszta niech dalej pisze o puierdolach, po prostu sie pomylilem bo myslalem ze to forum motoryzacyjne a tu wiejski slang o dywanach. p.s. to nie pierwszy moj samochod czteronapedowy wiem jak wazne sa chamulce, zawieszenie i jak zachowuje sie w zakretach.......
jancarz007 - najwyrazniej nie masz odpowiedniego podejscia do ludzi tutaj
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
AMI, czy ludzie tutaj wymagają specjalnego podejścia czy ja jestem w domu wariatów
IMHO jest tu normalnie, ale nikt się nie poklepuje 'łał jakie masz zajebiste 350 konióf'. My wiemy, że pierwsze "100 koni" jest relatywnie bardzo tanie - czyli kilka SJSo podobnych szkoleń 
A kuliega chce się ganiać na prostej, to niech się gania. Stawiam Arti w RX vs te kunie na Szwarcwaldzie
A kuliega chce się ganiać na prostej, to niech się gania. Stawiam Arti w RX vs te kunie na Szwarcwaldzie
remek pisze: AMI, czy ludzie tutaj wymagają specjalnego podejścia czy ja jestem w domu wariatówIMHO jest tu normalnie, ale nikt się nie poklepuje 'łał jakie masz zajebiste 350 konióf'. My wiemy, że pierwsze "100 koni" jest relatywnie bardzo tanie - czyli kilka SJSo podobnych szkoleń
![]()
Nie wiem czy specjalnego - ale najwyrazniej podejscie inicjatora watku slabo podzialalo - ot i co :)
Sensowna rada Jarmaja zakonczyla sie jego obrazaniem, a mista jancarz przeciez nie jeden samochod juz mial. Ale dziwnie nie wie od czego zaczac.
Zabieranie sie do tematu od obrazania rozmowcow to zle podejscie.
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
widać wrażliwy na punkcie koni. Ja tam wolę co innego
Każdy kocha tak jak chce 
kobieta mnie bije, musiałem editować
kobieta mnie bije, musiałem editować
:) w koncu my tu na forum jestesmy tolerancyjni, tylko czasem jakiegos odmienca zglanujemy :)
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
cza tłuc póki można, za chwilę będzie trzeba okazywać szacunek i pokłon wieś-stuningowanej Calibrze w tej cholernej UniiAMI pisze: tylko czasem jakiegos odmienca zglanujemy :)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Niestety odcień nie jest dokładnie taki sam. Ten tu jest jakby ciut mniej kobiecyLouCyphre pisze:jarmaj pisze: Tu w pokoju jest beżowy dywan/wykładzina. Lucek, przyjeżdżaj, będziesz zachwycony!
A co stawiasz coś ? A w ogóle, czy aby odcień się zgadza z moim pięknym Passatowym ?
jarmaj, Zmienisz zdanie co do tej pięknej tapicerki w drodze na dojczland 
Będzie ją głaskał i pieściłLouCyphre pisze: jarmaj, Zmienisz zdanie co do tej pięknej tapicerki w drodze na dojczland
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Co, chcesz? Przynajmniej szczery jest i zna swoją wartość. Zdaje sobie sprawę, że jest niezły z chamowania, co wcześnie dobitnie pokazał.michal pisze:jancarz007 pisze: chamulce
Znowu się ładnie przedstawiłeś.