Pozdrawiamy się
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrawiam vibowita, który pozdrowił mnie telefonicznie, wypatrzywszy uprzednio na skrzyżowaniu w Łomiankach 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A ja pozdrawiam Mara,którego dawno nie było u mnie w garage 

...oleewam to,lubie te robote.
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Pozdro dla Konsueli i Małego, którzy przyuważyli mnie oczami Konsueli dziś rano na JP II.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a ja se pozdrowię panów z myjni. Strasznie się dziwili dlaczego czystą Wiśnię chcę myć i woskować. Musiałem im wytłumaczyć, że jak ją Barbie zobaczy to ma paść z zazdrości
Po czym przejrzałem się w lakierze, zarzuciłem grzywą i pojechałem 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
29pln... Więc jak na wrocławską ręczną myjnię, w której wiedzą, jak myć, żeby nie rysować lakieru (robią tam też renowacje lakieru itp), cena jest bardzo dobra.. To jest tam, gdzie robią DiamondBrite'a, na Tarnogajskiej.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja mam za 17 pln z woskiem, błysk. Jak widziałem jaką kasę Marta płaci w waw to mi serce chciało pęknąć - stówka i bez szału 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Witek pisze: remek, to otwórz tanią myjnię na wygnaniu![]()
"Mów mi Rockefeller".
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
no dlatego dodałem, że we wro...remek pisze: ja mam za 17 pln z woskiem, błysk

na parkingu na jaracza mam fajny deal, za 48zł mycie, wosk, czyszczenie felg, odkurzanie, mycie szyb i plastików :)
ostatnio nawet nabłyszczyli opony, wiocha na maxa
ostatnio nawet nabłyszczyli opony, wiocha na maxa

ŁodpozdroPrzemeq pisze: Pozdro dla Konsueli i Małego, którzy przyuważyli mnie oczami Konsueli dziś rano na JP II.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

pozdrowienie dla srebrnego forka ze świnią na lusterku, co stał koło 12.00 na teatralnej
Pozdro dla srebrnego GT-eka spotkanego wczoraj na Wilson Platz.
Wyciągnąłem po trzech miesiącach WRXa z garażu i okazało się, że stracił hamulce...
Wyciągnąłem po trzech miesiącach WRXa z garażu i okazało się, że stracił hamulce...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Trzeba kilka razy dobrze depnąć na hamulce i będzie ok.Bilex pisze:Pozdro dla srebrnego GT-eka spotkanego wczoraj na Wilson Platz.
O! I to jest najlepszy dowód na to, że samochody mają duszę. Podobnie jak u ludzi narządy nieużywane zanikają.

Bilex, Ty masz chyba takie hobby. Trzymać auto w garażu aż zgnije.

Ostatnio zmieniony 29 mar 2010, o 16:51 przez vibowit, łącznie zmieniany 1 raz.
czarne jest piękne...
Tak depię od wczoraj i jest lepiej ale nie bardzo...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
może cylinderki się zapiekły, a nie same tarcze pordzewiały....
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
tyle dobrego, że nie okazało się to na moim kufrze... odpozdrawiamBilex pisze:Pozdro dla srebrnego GT-eka spotkanego wczoraj na Wilson Platz.

No to pozdro dla kolegi ze srebrnego Bugeye'a na WI na Szymańskiego przy Kasprzaka
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Pozdrawiam Panów ze sklepu autofoteliki.pl, którzy fachowo doradzili (wcześniej wybili z głowy "Recaro"), a następnie udzielili rabatu widząc świnkę na lusterku 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

czemu? przerost formy nad treścią, czy jakieś nieprawidłowe rozwiązania lub ich brak?rrosiak pisze: wcześniej wybili z głowy "Recaro"

- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
wiesz że zawsze z tłumu Cię wyłowię, co trudne nie jest bo albo masz auto całe w kwiatkachPrzemeq pisze:Pozdro dla Konsueli i Małego, którzy przyuważyli mnie oczami Konsueli dziś rano na JP II.

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Może to kwestia wysokości marży sprzedawcyeMTi pisze: czemu? przerost formy nad treścią, czy jakieś nieprawidłowe rozwiązania lub ich brak?![]()