renowacja alusków
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- nieznany.sprawca
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Legacy
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
renowacja alusków
Witam. Kto wie czym ciágnąć starą powłąkę farby na alufelgach? Trafiło się coś ciekawego na handelek
, mam czym pomalować, jeśli ściągne starą połokę. Wiem, że jest jakiś płyn do którego się wkłada alusy na całą noc.

Jestem z formacji nieznanych sprawców. Pewnie słyszałeś o Mnie w wiadomościach..
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 199 razy
Re: renowacja alusków
nieznany.sprawca pisze: Kot wie czym ciágnąć starą powłąkę farby na alufelgach?
To zależy jaki kot

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- nieznany.sprawca
- 1 gwiazdka
Kot zwiał
odgłos subaru go spłoszył 

Jestem z formacji nieznanych sprawców. Pewnie słyszałeś o Mnie w wiadomościach..
Witam.
Pożądany efekt uzyskasz poprzez piaskowanie. Precyzyjnie zostanie oczyszczony każdy zakamarek felgi aluminiowej.
Pożądany efekt uzyskasz poprzez piaskowanie. Precyzyjnie zostanie oczyszczony każdy zakamarek felgi aluminiowej.
piaskowanie samochodów, piaskowanie felg aluminiowych i stalowych http://piaskmet.webd.pl
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
o ile to nie jest oz racingpiaskmet pisze: zakamarek felgi aluminiowej.

Właśnie dziś odebrałem OZ Racing Superturismo Evo z piaskowania. Fachowiec dał radę.remek pisze:o ile to nie jest oz racingpiaskmet pisze: zakamarek felgi aluminiowej.prędzej bym piaskarkę wyfelgował niż felgę wypiaskował, co to za farba
![]()

Do soboty będę miał komplecik ślicznych złotych fel i to kultowego modelu

- nieznany.sprawca
- 1 gwiazdka
Jest tak. Miałem kupić 17 cali alu ze sportowymi oponami za około 200funciaków. Alu z Imprezy STI 2005 rok. I i nie pasowały
Szefo zabrał do domu i pewnie na ebay wystawi bo cena na ebayu to około 400funciaków. Moje oryginalne fele zostaną jak na razie. chcę robić alusy mojemu znajomemu. Wiem, że jest taki płyn do którego się wkłada alusy i farba, chrom schodzą .
Kilka lat temu miałem taką maść i ładnie wyczyściłem frabę. Schodziła jak jakiś kisiel
Piaskowanie odpada. Mam dostep do pa
iaskarki ale lipna jest.

Kilka lat temu miałem taką maść i ładnie wyczyściłem frabę. Schodziła jak jakiś kisiel

iaskarki ale lipna jest.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Ja walczyłem z takimi, piasek niestety zbyt drobny, bo ten sam którego używaliśmy do małych detali z nierdzewki.
Farba w miejscach gdzie uderzona odchodziła płatami, w innych miejscach się śmiała z piasku. To jakaś bardzo gruba farba była, spokojnie 0.5 mm, taka gumowata.

Farba w miejscach gdzie uderzona odchodziła płatami, w innych miejscach się śmiała z piasku. To jakaś bardzo gruba farba była, spokojnie 0.5 mm, taka gumowata.