najlepiej przelać, tak, żeby Sidor miał pewność zwrotu poniesionych kosztówcyqan pisze: eee, co to za plusy.... za te flachy to trzeba kase przelac, czy po prostu można dać sidorowi na miejscu?
Chlejady 2010 Srebrna Góra - wątek organizacyjny
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Chlejady 2010 Srebrna Góra - wątek organizacyjny
-
lewap
- 0 gwiazdek
- Auto: Forek 2.0 XT A/T , GTC dyszel
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WRC fan pisze: Jedziemy w piątek popołudniu (~15-16), były wstępne przymiarki do wspólnej jazdy z Charliem, ale jeszcze bez konkretów. Jakby wyszło tak, że nie pojedziemy z Charliem tylko moim autem to miejsce masz pewneDam znać.
Zmiana planów, tzn będę na 100%
"a w tle Elmot" wiec, czy ktos wybiera sie na odcinek ?? Ja chce byc na OS 2 Zagorze - Grodno (start 14.13) w miejscowosci Glinno. Przez Glinno wiedzie droga o szer. +/- 160 cm, wiec bedzie ciekawie. Dojezdzam od Rosciszowa.
Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
@lbert, Arti pewno obmyśli plan zajęć oesowych.
Ja proponuję dwa warianty - lazy dla tych co nie muszą każdego zakrętu i dla maniaków.
Ja proponuję dwa warianty - lazy dla tych co nie muszą każdego zakrętu i dla maniaków.
Remek a Wy juz cos rozkminiliscie o ktorej lecicie
,z okolicami Wawki bo jak cos to sie przylaczamy a i Lodz cos tam chciala by sie przytulic. 
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
pablito, ja jestem w Bielawce, wyjadę 5 minut przed tym, jak będę miał być 
Ale w 5 min w Srebrnej Gorzeremek pisze:pablito, ja jestem w Bielawce, wyjadę 5 minut przed tym, jak będę miał być
- charlie
- 0 gwiazdek
- Auto: małe, czerwone, prawie jak porsche
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja jestem w gronie tych co zdecydowanie wybierają się na odcinki, więc chętnie się dowiem jakie kto ma plany, bo pewnie będzie kilka różnych wersji i ekip. Dopiero w weekend siądę bardziej nad mapkami, ale chętnie bym się wybrał nad jezioro (w którą stronę jest ciekawszy przejazd?), Glinno z tego co pamiętam jest cholernie wąskie, więc może być o ile są jakieś dobre miejscówki do oglądania i robienia fotek oraz sensowny dojazd - zapierniczanie 3km do odcinka mi się chyba już przejadło :P.
Think. Feel. Predict.
Ja jadę z Waw w czwartek w godzinach "po obiedzie", ale jest szansa że trochu naokoło. Ale jak ktoś chętny oraz ambitny na tyle, że sądzi że utrzyma się za Wiśnią, to zapraszam

Barbi a jak mocno naookolo,to bysmy sie wypuscili za Tobabarbie pisze:Ja jadę z Waw w czwartek w godzinach "po obiedzie", ale jest szansa że trochu naokoło. Ale jak ktoś chętny oraz ambitny na tyle, że sądzi że utrzyma się za Wiśnią, to zapraszam![]()
pablito, przez Katowice i nie do Srebrnej a do Bielawy, ale to rzut beretem 
Barbi rozumiem ze gnasz do Remka,ja oczywiscie moge gibnac te700 stowek tylko powiedz co z nocka bo to jeszcze bedzie czwartek.Moge juz sie zadekowac u Koniuszego czy macie jakis inny chytry planbarbie pisze:pablito, przez Katowice i nie do Srebrnej a do Bielawy, ale to rzut beretem
Witam MISZCZA CEREMONII !Arti pisze:Plan rajdowy jest w opracowaniu.
Dolce far niente 
Arti, Jesteś nieuprzejmy, i dostaniesz "gołą dupą w pysk" na Chlejadach MEN :P
Łaski bez.Arti pisze:A ja nie witam miszcza spamu.
Dolce far niente 
Lucek,

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Weź się od niego odpi...lLouCyphre pisze: Arti, Jesteś nieuprzejmy, i dostaniesz "gołą dupą w pysk" na Chlejadach MEN :P
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Nie rozmawialiśmy na ten temat w Koniuszym, ale przypuszczam że nie będzie problemów z przyjechaniem wcześniej. Tyle że nie wiem w jakich cenach.pablito pisze:Barbi rozumiem ze gnasz do Remka,ja oczywiscie moge gibnac te700 stowek tylko powiedz co z nocka bo to jeszcze bedzie czwartek.Moge juz sie zadekowac u Koniuszego czy macie jakis inny chytry planbarbie pisze:pablito, przez Katowice i nie do Srebrnej a do Bielawy, ale to rzut beretem
A tak poważnie to przy takim dystansie nadkładanie stówki to chyba lekki bezsens, lepiej odbić na Bełchatów albo w Częstochowie na Opole, niż telepać przez Katowice.
Barbi w takim razie zeby nie komplikowac sytuacji wyjedziemy spokojnie w piatekbarbie pisze:Nie rozmawialiśmy na ten temat w Koniuszym, ale przypuszczam że nie będzie problemów z przyjechaniem wcześniej. Tyle że nie wiem w jakich cenach.pablito pisze:Barbi rozumiem ze gnasz do Remka,ja oczywiscie moge gibnac te700 stowek tylko powiedz co z nocka bo to jeszcze bedzie czwartek.Moge juz sie zadekowac u Koniuszego czy macie jakis inny chytry planbarbie pisze:pablito, przez Katowice i nie do Srebrnej a do Bielawy, ale to rzut beretem
A tak poważnie to przy takim dystansie nadkładanie stówki to chyba lekki bezsens, lepiej odbić na Bełchatów albo w Częstochowie na Opole, niż telepać przez Katowice.
mały 5150 pisze: Weź się od niego odpi...l
A co ? Chcesz "lepę z miękkiej szyjki" ?
Zamówienia na cytrynówkę zamknięte
rozpoczynam proces produkcji
kto nie zamówił niech się męczy jakąś wódka
rozpoczynam proces produkcji
kto nie zamówił niech się męczy jakąś wódka
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
sidor pisze: rozpoczynam proces produkcji
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, Ty kapuś jakiś jesteś, że taki zorientowany ?