Czy odwołujemy Chlejady?
Czy odwołujemy Chlejady?
Szanowni,
W związku z ostatnimi wydarzeniami w kraju, na skutek których m.in. odwołany został Rajd Elmot, poddajemy pod rozwagę organizację Chlejad w przyszłym tygodniu. Prosimy o zagłosowanie przez osoby zapisane na Chlejady czy mimo żałoby narodowej i braku rajdu imprezę organizujemy i tak, czy odwołujemy.
Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od niestosownych komentarzy.
Głosowanie trwa do poniedziałku do godz. 13.00
W związku z ostatnimi wydarzeniami w kraju, na skutek których m.in. odwołany został Rajd Elmot, poddajemy pod rozwagę organizację Chlejad w przyszłym tygodniu. Prosimy o zagłosowanie przez osoby zapisane na Chlejady czy mimo żałoby narodowej i braku rajdu imprezę organizujemy i tak, czy odwołujemy.
Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od niestosownych komentarzy.
Głosowanie trwa do poniedziałku do godz. 13.00
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Czy odwołujemy Chlejady?
barbie, przede wszystkim dowiedz się jakie jest stanowisko Pana Górskiego w tym temacie.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Remek właśnie tam pojechał uzgodnić co dalej.rrosiak pisze:barbie, przede wszystkim dowiedz się jakie jest stanowisko Pana Górskiego w tym temacie.
Uważam, że możemy się spotkać... klimat będzie inny, ale wg mnie nie będzie to nieodpowiednie w jakiś sposób.
Czekamy na wieści od remka.
Czekamy na wieści od remka.
CCC czyli casa cyni cuda ....nie zrezygnuje szkoda benzyny adminarrosiak pisze: Pana Górskiego w tym temacie.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Zdarzyło się co się zdarzyło. Nie pierwszy raz umierają ludzie w jakiejś tragedii. Żyć trzeba dalej. Odwoływanie Chlejad nikomu życia nie przywróci, ani bólu rodzinom ofiar nie złagodzi. Umierali już górnicy, wojskowi, hodowcy gołębi pocztowych, teraz trafiło na polityków.
Jeśli Chlejady się odbędą ja przyjadę. Na szczęście nikt z moich bliskich tam nie zginął. Jeśli się nie odbędą to zrozumiem.
Jeśli Chlejady się odbędą ja przyjadę. Na szczęście nikt z moich bliskich tam nie zginął. Jeśli się nie odbędą to zrozumiem.
Jestem za zostawieniem imprezy w kalendarzu,rozumiem bol i cierpienie innych ale czy Nasze siedzenie w domu i myslenie co to by bylo przyniesie komus ulge,chyba nie.Niech chlejady sie odbeda.Zreszta Remek przywiezie najwazniejsza wiadomosc.
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
o 14:45 jestem umówiony z p. Górskim, myślę, że do 17 będę mógł się wypowiedzieć.
Chodzi raczej o to że trwa żałoba narodowa, a rajd został odwołany. Jeśli uważacie że to nie przeszkoda, to przecież nie odwołamy siłą. Po prostu chcielibyśmy znać Wasze zdanie.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Pewnie. Nic na siłę. Jeśli wiele osób nie przyjedzie, to organizowanie imprezy też będzie bez sensu. Dobrze, aby wszyscy się jeszcze raz zdeklarowali czy przyjadą, czy nie. Jakiś mail odgórny, czy coś?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Dwie osoby pytały, więc napiszę. Omyłkowy wybór w ankiecie można zmienic. W tym celu zaznaczamy odpowiednią pozycję przy słupku i naciskamy wyślij.
- charlie
- 0 gwiazdek
- Auto: małe, czerwone, prawie jak porsche
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
część osób łączyła chlejady z Elmotem i jeśli rajdu nie będzie (to już pewne?) to myślę, że tak jak ja odpuszczą wyprawę do Srebrnej na samą imprezę
Think. Feel. Predict.
OK, jeżeli ktoś już wie że rezygnuje, niezależnie od decyzji ogółu, to poproszę o maila na [email protected]
Mam nadzieję, że się Chlejady jednak odbędą. 

Czarownica prawdę Ci powie :D
No cóż, okoliczności nie sprzyjają balowaniu, ale spotkanie wspólne coroczne to dla mnie jest baaardzo ważna rzecz. Dla kogo był ważniejszy Elmot może opuścić skład i spotkanie, ja chętnie się spotkam z niedobitkami hipokryzji
Ja przyjadę
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Niewątpliwie rajd jest dużą atrakcją spotkania ale i bez niego może być milo.

Komorowski ogłosił, że będzie trwała tydzień, czyli od dziś do piątku.rrosiak w innym atku pisze:Chlejady też trochę tracą sens jeśli żałoba narodowa potrwa dłużej.
Wracając też do info PZMotu, to odwołane są wszystkie imprezy od dziś. Nie jest powiedziane do kiedy.
Na strone Elmotu http://www.rajdelmot.pl/2010/index.php jest czarny pasek, ale nie ma informacji, żeby sam rajd miał być odwołany. Trzeba poczekać, może jeszcze zaktualizują info, ale może nie wykluczone, że rajd jednak będzie...
Czarownica prawdę Ci powie :D
hmm, to może wywołać większe komplikację... mniej osób = większa cena = nie wiadomo co z żarciem, odwoływaniem noclegów itp... I może wywołać reakcję łańcuchową... No ale cóż... poczekajmy, na wieści remka....charlie pisze: część osób łączyła chlejady z Elmotem i jeśli rajdu nie będzie (to już pewne?) to myślę, że tak jak ja odpuszczą wyprawę do Srebrnej na samą imprezę
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Glosowałem.
Jeżeli nic zawodowego się nie wydarzy, to powinienem być.
Jeżeli nic zawodowego się nie wydarzy, to powinienem być.
Dolce far niente 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Oczywiście fajnie jakby rajd się jednak odbył, bardzo chciałbym go pooglądać, ale spotkanie z ludźmi, z niektórymi ten jeden jedyny raz w roku, jest znacznie ważniejsze. W mojej opinii Chlejady muszą być .
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Remek podziekowal za dobra wiadomosc.remek pisze:wróciłem. P. Górski nie ma nic przeciwko, możemy działać.
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)