Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
-
Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
-
Polubił:
20 razy
-
Polubione posty:
15 razy
Cieszy mnie, że większość ma gdzieś ten cały rajd i liczy się dla niej (większości) spotkanie. Martwi mnie jednak ta mniejszość. Trzeba by ją przeciągnąć pod kilem... rajdówek!
P.S.
FUXuś, nie widziałeś "

". Co Ty tak wszystkie żarty bierzesz do siebie? Wyluzuj mój drogi.
Witek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
14 razy
-
Polubione posty:
19 razy
Kruszyn pisze:FUX, a Tych co się nie lubi to w tym roku dostaną w ryj ....
Kruszyn, tylko tak nie za mocno, raptem wychowawczo wystarczy

Konto usunięte
-
Kruszyn
- 6 gwiazdek
- Auto: KARAWAN
-
Polubił:
111 razy
-
Polubione posty:
95 razy
Konto usunięte, naprawdę się postaram ,prawej nie użyje tylko z lewej i na pół gwizdka żeby przeżył .
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn
-
charlie
- 0 gwiazdek
- Auto: małe, czerwone, prawie jak porsche
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Myślę, że poniższe kończy dyskusję :). Możemy wrócić do rozkminiania miejscówek na odcinkach ;). Jedyne czego nie jestem pewien po tym tekście to czy odcinek testowy jest traktowany jako impreza poprzedzająca współzawodnictwo czy też pozostaje bez zmian.
Witek, mam rozumieć, że organizujesz już na mnie ekipę? :) Postaram się spisać w takim razie testament przed wyjazdem z Krk
http://www.rajdelmot.pl/2010/index.php? ... ws&&id=111
Wyrażamy głębokie ubolewanie i pozostajemy w solidarności z rodzinami i bliskimi osób tragicznie zmarłych w katastrofie samolotu Prezydenta RP pod Smoleńskiem.
Biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację, postanowiliśmy w czasie żałoby narodowej odwołać wszystkie imprezy poprzedzające współzawodnictwo sportowe.
Rozpoczęcie zawodów zaplanowane na sobotę 17 kwietnia (tj. dzień po zakończeniu okresu żałoby narodowej) odbędzie się zgodnie z harmonogramem. Jednocześnie zdecydowaliśmy, że start i meta zawodów odbędą się z poszanowaniem powagi zaistniałej tragedii.
Z poważaniem
Komitet Organizacyjny Krause 38. Rajdu Elmot
Think. Feel. Predict.
charlie
-
Witek
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
20 razy
-
Polubione posty:
15 razy
Witek
-
Kruszyn
- 6 gwiazdek
- Auto: KARAWAN
-
Polubił:
111 razy
-
Polubione posty:
95 razy
charlie, nie martw się nie zdąży Ci nic zrobić .
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn
-
Doxa
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
151 razy
-
Polubione posty:
121 razy
Widzę, że jakaś ustawka się szykuje

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Doxa
-
charlie
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witek, łatwiej byłoby mi zrobić licencję, znaleźć kasę i zacząć jeździć w RSMP topowym autem niż kropka wyciągnąć gdzieś dalej niż dojeżdża krakowskie MPK

.
I to jaka ustawka... niektórzy całe życie czekają żeby zobaczyć mnie z piwem w ręce

Think. Feel. Predict.
charlie
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
charlie pisze:
I to jaka ustawka... niektórzy całe życie czekają żeby zobaczyć mnie z piwem w ręce
za odpowiednią opłatą nie opublikuję bardziej kompromitujących zdjęć

Alan, Alan, Alan!
-
Witek
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
20 razy
-
Polubione posty:
15 razy
charlie, dobrze wiem, stąd mój dobór emotikonek.

Witek
-
WRC fan
- Moderator
-
Polubił:
8 razy
-
Polubione posty:
10 razy
charlie pisze:
Witek, łatwiej byłoby mi zrobić licencję, znaleźć kasę i zacząć jeździć w RSMP topowym autem niż kropka wyciągnąć gdzieś dalej niż dojeżdża krakowskie MPK

.
Duży masz bagażnik w Civicu ? Może go spacyfikujemy znienacka

WRC fan
-
barton
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
2 razy
WRC fan pisze:charlie pisze:

.
Duży masz bagażnik w Civicu ? Może go spacyfikujemy znienacka

dzięki chłopaki za te ciepłe myśli...
btw. charlie kiedyś już ustaliliśmy, że ściganie Cię w takiej formie nie interesuje i wolisz robić fotki :-P
A co do samego Elmotu, to musicie czekać na kolejny komunikat organizatora. A wynikać to może z faktu, że w sobotę może odbywać się uroczystość pogrzebowa. I puszczenie rajdu w w takim dniu raczej nie będzie w dobrym tonie. Ewentualnie będzie tylko niedzielny etap.
http://wiadomosci.onet.pl/2153776,11,gl ... ,item.html
http://rallynews.pl/lang.en/no/pnews/1829
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
barton
-
citan
- 5 gwiazdek
- Auto: japońskie
-
Polubił:
41 razy
-
Polubione posty:
14 razy
13.06 Ciało Marii Kaczyńskiej zidentyfikowane - potwierdziła J. Sasinowi z Kancelarii Prezydenta minister zdrowia Ewa Kopacz.
Więc najpewniej plan pozostaje bez zmian - uroczystości pogrzebowe odbędą się w sobotę. O ile w przypadku żałoby nie miałem oporów, co do naszego wspólnego spotkania, o tyle teraz - w przypadku sobotniej ceremonii - mam sporo wątpliwości. Ale nie chcę mieszać się w sprawy organizacyjne.
Barbie,
remek, co o tym myślicie?
citan
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
citan pisze:
Barbie, remek, co o tym myślicie?
myślę, że już nic nie zmieniamy. Data pogrzebu nie jest jeszcze pewna. Jestem pewien, że gdyby pogrzeb miał się odbyć w sobotę uczestnicy, którzy by chcieli oddać cześć ofiarom spokojnie sobie poradzą. Możemy np. podjechać na któryś z cmentarzy - zwykle są na nich miejsca gdzie można zapalić światełko w intencji ogólnej.
Możemy również taką pozycję zaplanować niezależnie od tego czy odbędzie się pogrzeb czy nie.
Alan, Alan, Alan!
-
Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
remek pisze:
myślę, że już nic nie zmieniamy. Data pogrzebu nie jest jeszcze pewna. Jestem pewien, że gdyby pogrzeb miał się odbyć w sobotę uczestnicy, którzy by chcieli oddać cześć ofiarom spokojnie sobie poradzą. Możemy np. podjechać na któryś z cmentarzy - zwykle są na nich miejsca gdzie można zapalić światełko w intencji ogólnej.
Dobrze powiedziane. Dziękuję Remas.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67
-
charlie
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
remek pisze:
za odpowiednią opłatą nie opublikuję bardziej kompromitujących zdjęć
ale ono chyba nie było wtedy w ręce :P
W nawiązaniu do informacji z dnia 10 kwietnia 2010 r. Zarząd Główny Polskiego Związku Motorowego przekazuje, iż wszystkie zawody sportu motorowego, imprezy turystyczne i popularne etc. zostają odwołane do dnia 17 kwietnia 2010 (sobota) włącznie.
Jednocześnie informujemy, że KRAUSE 38. Rajd Elmot planowany na dzień 16/18 kwietnia br. odbędzie się w dniach 23/25 kwietnia br., a zawody Pucharu MACEC i Mistrzostw Polski w Motocrossie w Radomiu mające odbyć się w dniach 17/18 kwietnia br. zostaną przełożone na inny termin – nową datę podamy w najbliższym czasie.
No to jednak lipa :/
Think. Feel. Predict.
charlie
-
Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
wkleiłem info wcześniej w drugim temacie; będą chlejady bez rajdu po prostu
Arti
-
l_ewy
- 5 gwiazdek
- Auto: mat
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Może jednak jest możliwość przesunięcia spotkania o tydzień?
Głosowałem za tym aby chlejady się odbyły. Ale nie będę mógł wieczorem spokojnie śmiać się i pić po tym jak w południe pochowamy najważniejsze osoby w kraju.
Remek napisał:
remek pisze:chłopaki, to może zacznijmy od siebie. Takimi malymi kroczkami. To my wybieramy i to my tworzymy ten swiat.
Może to teraz mogę właśnie zrobić ten kroczek, może to teraz jest ten czas żeby pokazać sobie że też mogę......
Nie wiem, jestem rozdarty ponieważ bardzo chciałem sie z Wami spotkać. Jeżeli data pogrzebu bezie wyznaczona na inny dzień niż sobota to przyjedziemy, ale jeżeli się to pokryje, nasz przyjazd jest mało prawdopodobny.
l_ewy
-
j33mbo
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
piłem browary w sobotę 10.04, to i mogę pić w tą sobotę, nie widzę konfliktu między ewentualnym pogrzebem a chlejadami
spotkanie z wami też nie musi się skończyć fajerwerkami i dyskoteką
wiem, że małe są szanse, żeby wszystkim zapasowało, na czele z właścicielami hotelu, ale jeżeli taka szansa jest, to spróbujmy, jeśli jej nie ma - trudno,
tak czy inaczej my przyjeżdzamy,
j33mbo
-
Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
j33mbo pisze:
tak czy inaczej my przyjeżdzamy
Przyjeżdzamy. Nie widzę żadnego konfliktu pomiędzy pogrzebem Prezydenta R.P. a spotkaniem w gronie przyjaciół. Ufam, że każdy z nas jest na takim poziomie wrażliwości i kultury, że pewne zachowania zostaną po prostu w sposób naturalny wyciszone. Nawet głupio mi o tym pisać w taki sposób.
Kochani i mam gorąco prośbę - nie przesadzajmy. I znowu, nawet głupio mi o tym pisać w taki sposób.
Pozdrawiam Was
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67
-
Dyzio_d
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza WRX MY '06
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Nie ma tego złego co by nam nie wyszło

Dyzio_d
-
eMTi
- 6 gwiazdek
- Auto: zaturbione, wymarzone
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Dyzio_d, a gdzie niby jest cokolwiek o odwołaniu? Jest przesunięty o tydzień, tak jak już to wspomniał kilka godzin wcześniej Arti i charlie...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
-
Polubił:
83 razy
-
Polubione posty:
442 razy
Ja też nie widzę konfliktu między pogrzebem ofiar wypadku, a Chlejadami.
Szkoda że Elmotu nie będzie, ale trudno. Najważniejsze to się spotkać.
jarmaj