Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
to nie oni kiepsko, tylko my znakomicie, bo:Tasior_Miedziak pisze: No to sie kiepsko przygotowali jak widac po efektach.
Godlik pisze: u nas padł rekord, 89 użytkowników równocześnie
A jak ktoś już raz zasmakuje, to nie zrezygnuje..ky pisze: Sam się przekierował :>

Ktoś nam przypadkiem wyświadczył przysługę

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
trochę pewnie przeterminowany news (może nawet i na Naszym forum był), mianowicie UE podobno zabiera się za ograniczenie mocy w motocyklach do maksymalnie 100 koni w imię bezpieczeństwa (na razie chcą nad tym debatować): http://motokult.pl/unijne-ograniczenia-mocy/ Ciekawe kiedy zabiorą się za samochody... 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
http://biznes.onet.pl/zloza-lupkowe-w-p ... rasa-detal
nóż się w kieszeni otwiera czytając takie informacje...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
wyczuwam jakiś kolejny bzdet medialny (w końcu to onet) i chyba lepiej się wstrzymać z jakimiś jednoznacznymi ocenami.Barthol pisze:http://biznes.onet.pl/zloza-lupkowe-w-p ... rasa-detal
Z tego co słyszałem, to know how jak to to wydobywać mają właściwie tylko Amerykanie. Ruscy też nie wiedzą, nie mówiąc juz o PGNiG. Złoża ropy u Arabów są generalnie eksploatowane na tych samych zasadach.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
SPEC rozpoczął wczoraj prace wykopaliskowe i zabrał ponad 20 miejsc parkingowych. Dzisiaj zadzwoniłem, żeby zapytać ile to potrwa i
, minimum 3 miesiące i w dodatku rozgrzebią całą ulicę, czyli zabiorą kolejne kilkadziesiąt miejscówek
Dodatkowo wkurza mnie to, że pracują tylko do 14:00, bo robota nie ma statusu awarii 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

minimus, wybacz ale to ,że Oni mają wiedzę to nie znaczy iż mamy oddać złoża za półdarmo .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
przez to, że nie chcieliście popykać na Chlejadach w kosza, wczoraj musiałem się wyżyć i skończyłem ze skręconą kostką,

A ja od dziś od północy nie mogę prowadzić. Wygląda na to, że będę miał tygodniowy zakaz prowadzenia pojazdu. Trzeba się będzie przeprosić z rowerem... chyba gdzieś jakiś znajdę.
a co to za szczególna data? Operacja oczu, czy coś? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Prawo jazdy mi wyszło (wychodzi o północy właściwie).
Z czego wcześniej nie zdawałem sobie sprawy... i trzeba czekać.

w sensie, że miałeś czasowe dopuszczenie (pewnie ze względu na wzrok)?
eMTi, właśnie tak. I zupełnie przypadkiem sprawdziłem, na jeden dzień przed upływem terminu ważności do spożycia.
A było tyle pićcitan pisze: eMTi, właśnie tak. I zupełnie przypadkiem sprawdziłem, na jeden dzień przed upływem terminu ważności do spożycia.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A ja nie dość że kupiłam sobie dzisiaj 10 pkt za 400 zł, to potem pojechałam na zakupy... i zgubiłam kwitek za parking. W efekcie musiałam zapłacić 50zł za 2h parkowania. Ale żeby było mało plucia sobie w brodę, moja mama właśnie znalazła ten kwitek w swojej torbie z zakupami... i żadna z nas nie ma pojęcia jak się tam znalazł
Pójdę już spać, bo jak tak dalej pójdzie, to cały budżet na ten rok gdzieś puszczę

Pójdę już spać, bo jak tak dalej pójdzie, to cały budżet na ten rok gdzieś puszczę

barbie, normalne skutki Pochlejadowe 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
barbie, współczuję jak niewiemco. Też mi się tak z tym biletem parkingowym kiedyś stało. A potem w domu, na spokojnie go w kieszeni znalazłam
.
Ja za to w ubiegłym tygodniu musiałam być w Krakowie, w związku z tym że dojechałam "na styk", nie wybrzydzając zaparkowałam sobie na jakimś parkingu i biegiem do celu, zajęło mi to 2,5 godzinki, wracam i dochodzi do płacenia...a tam cena za godzinę 15 zł
. Se zaszalałam 

Ja za to w ubiegłym tygodniu musiałam być w Krakowie, w związku z tym że dojechałam "na styk", nie wybrzydzając zaparkowałam sobie na jakimś parkingu i biegiem do celu, zajęło mi to 2,5 godzinki, wracam i dochodzi do płacenia...a tam cena za godzinę 15 zł

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Doxa pisze: .a tam cena za godzinę 15 zł

Parking na terenie jakiejś firmy, jakieś magazyny, baza samochodów.
Nie wiem, czy tam tak zawsze się cenią, czy to było w związku z czasem przedpogrzebowym
.
Nie dyskutowałam, bo się lekko zdenerwowałam
Nie wiem, czy tam tak zawsze się cenią, czy to było w związku z czasem przedpogrzebowym

Nie dyskutowałam, bo się lekko zdenerwowałam

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Doxa, nie narzekaj,jak to mówią "... na biednego nie trafili..."

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Fuck...auto mi padło, a jutro z rana muszę jechać do Katowic...
Cudownie po prostu...dziś jest dzień fuck-up'a 

Mam pewne podejrzenia, że to taki tydzień...Chloru pisze:WRC fan, nie. Wczoraj był.