Przydaje się jak utopisz w błocie Forka?pablito pisze: Maniut jest tez moja ukochana 4-napedowka![]()
Psy, koty, ślimaki i inne zwierzaki
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Re: Psy, koty, ślimaki i inne zwierzaki
Masz racje Pablonas
ale powiem Ci jeszcze jedna wazna rzecz,choc ciagnie Forka to paliwka w nim nie ubywa 
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
Dawno nie umieszczałem zdjęć naszego zwierza, więc niniejszym to czynię:

czarne jest piękne...
vibowit, serce roście, piękny zwierz, zupełnie jak mój ś.p.
Dysplazji niet?
Dysplazji niet?
vibowit, ona z dnia na dzień piękniejsza! Dzisiaj mi ojciec zdjęcia Małgośki z Kodą przesłał. Przesłodkie :)
Piękna sucz 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
- Polubił: 0
Oo to ja wrzucę fotę moich "czterołapów" - forek i pasazer bagaznika :)

Masz psa?Witek pisze:Czy wszystkie psy lubią wodę z konewki? Dlaczego?!
jmiciuk, faaajny
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
A już myślałam, że się zdecydowaliście na nowego :).Witek pisze: Swojego nie. Kradzionego...![]()
jmiciuk, bo ja mam taką lekką schizę na punkcie molosów
-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
- Polubił: 0
Doxa, mój jak był mały to był mylony z wieloma rasami, naprawdę czasami to poprostu masakra co ludzie wymyślali, nawet już był briardem i czałczałem :D Ale fakt że kaukazem zdecydowanie najczęściej no i teraz to prawie kazdy mysli ze to kaukaz i nawet dobrze bo się przynajmniej boją zblizac :D A czasem mowię ze miał być golden ale mnie na sielance oszukali bo jak komuś mowię ze leonberger to 99% ludzi robi dziwną minę bo nigdy o takim nie slyszeli. A o CC tez kiedys myslalem bo fajne piechy(gość ktory ma u nas szkołę dla psów mial i bardzo chwalil zawsze) ale trochę miałem cykora czy go ogarnę. Z tego jestem jankajbardziej zadowolony
nie mam psa... ale może to kwestia wysokości wodopoju, może zapach, może po prostu lubi i jużWitek pisze:Nikt mi nie odpowiedział co takiego jest w wodzie z konewki
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Ejże, no... Po drugiej stronie trawa jest zawsze zieleńsza, a to sama pasza, ale z pańskiego stołu/talerza, smakuje lepiej :) Nasze koty np. wsadzają ryja w dzbanki z wodą czy wazony, mimo że mają swoją dużą michę z regularnie wymienianą wodą :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
norma, u mnie tak samoky pisze: Nasze koty np. wsadzają ryja w dzbanki z wodą czy wazony, mimo że mają swoją dużą michę z regularnie wymienianą wodą :)
Dobra myśl, też tak będę spróbujęjmiciuk pisze: A czasem mowię ze miał być golden ale mnie na sielance oszukali
Jedna znajoma kupiła sobie jamnika szorstkowłosego w 'hodowli" za 300 zł
Mój ś.p. szczur zawsze wypijał herbatę, jak tylko się ją zimną zostawiło na stole. Pił dopóki mu ryja starczyłoky pisze: Nasze koty np. wsadzają ryja w dzbanki z wodą czy wazony
Doxa pisze: jamnik ...UWAGA... przewitaminizowany
Na północy nawet taka rasa jest - Owczarek Kaszubski
Wszystko wskazuje na to, że TTTMj33mbo pisze:norma, u mnie tak samoky pisze: Nasze koty np. wsadzają ryja w dzbanki z wodą czy wazony, mimo że mają swoją dużą michę z regularnie wymienianą wodą :)
Moja kotka ma swoją miseczkę z wodą ale woli pić z dużej michy psów.
Mój kocur zlizuje wodę z wanny, kran lekko kapie. 
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
Oszczędzasz na hydrauliku ?hogi pisze:Mój kocur zlizuje wodę z wanny, kran lekko kapie.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
skądś to znamhogi pisze: Mój kocur zlizuje wodę z wanny, kran lekko kapie.![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Nie trzeba myć...
A kran, jak to kran... Ma 10-letnią gwarancję.
A kran, jak to kran... Ma 10-letnią gwarancję.
Doradca Finansowy