Przydaje się jak utopisz w błocie Forka?pablito pisze: Maniut jest tez moja ukochana 4-napedowka![]()

Przydaje się jak utopisz w błocie Forka?pablito pisze: Maniut jest tez moja ukochana 4-napedowka![]()
Masz psa?Witek pisze:Czy wszystkie psy lubią wodę z konewki? Dlaczego?!
A już myślałam, że się zdecydowaliście na nowego :).Witek pisze: Swojego nie. Kradzionego...![]()
nie mam psa... ale może to kwestia wysokości wodopoju, może zapach, może po prostu lubi i jużWitek pisze:Nikt mi nie odpowiedział co takiego jest w wodzie z konewki
norma, u mnie tak samoky pisze: Nasze koty np. wsadzają ryja w dzbanki z wodą czy wazony, mimo że mają swoją dużą michę z regularnie wymienianą wodą :)
Dobra myśl, też tak będę spróbujęjmiciuk pisze: A czasem mowię ze miał być golden ale mnie na sielance oszukali
Mój ś.p. szczur zawsze wypijał herbatę, jak tylko się ją zimną zostawiło na stole. Pił dopóki mu ryja starczyłoky pisze: Nasze koty np. wsadzają ryja w dzbanki z wodą czy wazony
Doxa pisze: jamnik ...UWAGA... przewitaminizowany
Wszystko wskazuje na to, że TTTMj33mbo pisze:norma, u mnie tak samoky pisze: Nasze koty np. wsadzają ryja w dzbanki z wodą czy wazony, mimo że mają swoją dużą michę z regularnie wymienianą wodą :)
Oszczędzasz na hydrauliku ?hogi pisze:Mój kocur zlizuje wodę z wanny, kran lekko kapie.
skądś to znamhogi pisze: Mój kocur zlizuje wodę z wanny, kran lekko kapie.![]()