Lanos STI - radio
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Lanos STI - radio
mam dość dużą zagwozdkę. Czy ktoś z posiadaczy Lanosów (STI) US spec przerabiał temat wymiany jednostki grającej (możliwy numer z front panelu CZ641U6) na jednostkę EU spec? bardzo jestem ciekaw opisu kostek z tylnego panelu. Rozszyfrowałem dwie z trzech, nie wiem do czego służy mała 8-pinowa kostka, znajdującą się pod kostką nawigacji. Nurtuje mnie również zagadnienie wejścia antenowego. W amerykańskiej wersji jest to tradycyjne wejście (z charakterystycznym bolcem). Wersja europejska zamiast tego ma już wyprowadzony cienki kable z płaską kostką. Czy to można jakoś szybko ze sobą pożenić?
- nieznany.sprawca
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Legacy
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Re: Lanos STI - radio
Pewnie jest przjeściówka. NAjprędzej na ebay.co.uk dostaniesz. Allegro.pl jest cieńkie ale kto wie. Ta ostatnia kosta może być od sterowania kierownica jeśli takowe posiadasz, lub od wbudowanego zestawu głośnowmówiącego, który jest albo był. Wiem to z autopsji. Możliwe, że do zmnieniarki.
Jestem z formacji nieznanych sprawców. Pewnie słyszałeś o Mnie w wiadomościach..
Albo od radia satelitarnego.nieznany.sprawca pisze: Ta ostatnia kosta może być od sterowania kierownica jeśli takowe posiadasz, lub od wbudowanego zestawu głośnowmówiącego, który jest albo był.
Ok prawdopodobnie mały 8-PINowy wtyk jest od podłączania IPODa, etc. Zastanawia mnie ten 20-PINowy wtyk po lewej stronie. Jakieś propozycje? BTW na amerykańskim forum NASIOC znalazłem info, że to Clarion odpowiadał za radia IMPREZA/FORESTER MY08. A co do przejściówki wtyczki antenowej to już znalazłem:D 15.90 taki bajer kosztuje:D
- nieznany.sprawca
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Legacy
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
no zobacz takie radyjo jest na ebay.com w stanach chyba w Teksasie. Radio od 2008 roku było pakowane do Imprezy i ma w sobie zmieniarkę czyli jest na 2 din.
Jestem z formacji nieznanych sprawców. Pewnie słyszałeś o Mnie w wiadomościach..
To dla mnie oczywista oczywistość, że to 2DIN:Dnieznany.sprawca pisze:no zobacz takie radyjo jest na ebay.com w stanach chyba w Teksasie. Radio od 2008 roku było pakowane do Imprezy i ma w sobie zmieniarkę czyli jest na 2 din.