Chlejady 2010 Srebrna Góra - wątek organizacyjny
Re: Chlejady 2010 Srebrna Góra - wątek organizacyjny
Daje sobe tyle razem z wyjazdem z Wrocka i niespodziewankami po drodze. Bez napinki ;)
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
I slusznie,powolutku a do celu:)A tak wogole Krakusy jak beda wracac to beda mieli jazde,tyle osobistosci i BOR-u jeszcze wiecej,bedzie tam tlok.Olleo pisze:Daje sobe tyle razem z wyjazdem z Wrocka i niespodziewankami po drodze. Bez napinki ;)
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Prognozy pogody są lepiej niż dobre. ; ) W planach jest zwiedzanie naszych okolic*, więc fajnie, że nie będzie padało ; )
*Przecież jakoś trzeba uzasadnić wszystkie te przejechane kilometry ;)
*Przecież jakoś trzeba uzasadnić wszystkie te przejechane kilometry ;)

Ale przynajmniej A4 za darmoszkępablito pisze: A tak wogole Krakusy jak beda wracac to beda mieli jazde,tyle osobistosci i BOR-u jeszcze wiecej,bedzie tam tlok.

Wazne, zeby pogoda ognisku sprzyjala. Co najwyzej krotki deszczyk, jak w zeszlym roku.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Jeszcze tylko kilka godz i poznam Szanownych forumowiczow w realu:)sidor zmroz gorzalke.:)Moja kobietka ma stracha przed Wami,mam nadzieje ze milo ja zaskoczycie.Jesli jest wolny jeszcze u ktoregos z Was prawy fotel to prosilbym byscie pokazali kobitce co znaczy sti,wrx itp itp.Pozdrawiam
4EAT :)pablito pisze: co znaczy sti,wrx itp itp
Zle sie wyrazilam i pisze za chlopa poprostu chcialabym zobaczyc roznice pomiedzy wrx i sti w wersji rajdowej,bo wanienka juz pomykalam:)citan pisze:4EAT :)pablito pisze: co znaczy sti,wrx itp itp
a ze on sie pluska wiec ci odpowiadam citan choc nie wiem,czy nadal dobrze i czy mnie nie zabije jak wyjdzie z wanny;0
He he to pablito,będzie maił niespodziankę jak się wypluska 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, o której będziesz w SG?
Dolce far niente 

FUX, pewnie koło 15-16
Nice...
Na 99,9% jestem.
piter35 dzynknę!
Na 99,9% jestem.
piter35 dzynknę!
Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
FUX pisze: Kruszyn, o której będziesz w SG?
Dobra dobra, ale jak się zamierzacie prać po karkach, to ja uprzejmie poproszę poczekać na sędziegoKruszyn pisze: FUX, pewnie koło 15-16

Możecie wcześniej potruchtać i zrobić rozgrzewkę.

Kąpiel się coś przedłuża. Szkoda chłopa...Kruszyn pisze: pablito,będzie maił niespodziankę jak się wypluska
A to co????????????????????????????????????Juz teraz rozumiem czemu pytala czy pies byl na dworze!!!!pablito pisze:Zle sie wyrazilam i pisze za chlopa poprostu chcialabym zobaczyc roznice pomiedzy wrx i sti w wersji rajdowej,bo wanienka juz pomykalam:)citan pisze:4EAT :)pablito pisze: co znaczy sti,wrx itp itp
a ze on sie pluska wiec ci odpowiadam citan choc nie wiem,czy nadal dobrze i czy mnie nie zabije jak wyjdzie z wanny;0
WiS pisze: Dobra dobra, ale jak się zamierzacie prać po karkach, to ja uprzejmie poproszę poczekać na sędziegoMyślę, że na 16-17 najpóźniej dotrzemy
WiS, poczekamy

Mysle ze i My bedziemy juz blisko wiec chetnie spojrzymy na ta piekna zabawe o zabarwieniu przynajmniej czerwonym;0Kruszyn pisze:WiS pisze: Dobra dobra, ale jak się zamierzacie prać po karkach, to ja uprzejmie poproszę poczekać na sędziegoMyślę, że na 16-17 najpóźniej dotrzemy
WiS, poczekamy
Jaki jest plan na sobote (lacznie z harmonogramem), bo nie wiem ile tankowac w Browarku na Szczesliwej na jutro?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Nie wiem co tam konkretnie rozlewają, ale żaden produkt browarniczy się nie zmarnuje - weź więcej 

O, to dobrze, bo się trochę martwiłem że za malo zamówiłem... Przyda sięsidor pisze: mam ok 15 szt rezerwy

Tam rozlewaja dobre czeskie piwko, jak rowniez slowackie, ukrainskie, niszowe polskie i czasem inne z krajow osciennych.
Pytam, bo nie wiem ile pozniej w piatek wieczor przetransportowac do mojego krwioobiegu, a pewnie, jak to na Chlejadach, juz nie bedzie kogo (trzezwego) pytac ;) A ja jak nie mam hamulcowego, to pije poki jest, albo zrobi mi sie niedobrze. Zazwyczaj to piwo sie szybciej konczy.
Pytam, bo nie wiem ile pozniej w piatek wieczor przetransportowac do mojego krwioobiegu, a pewnie, jak to na Chlejadach, juz nie bedzie kogo (trzezwego) pytac ;) A ja jak nie mam hamulcowego, to pije poki jest, albo zrobi mi sie niedobrze. Zazwyczaj to piwo sie szybciej konczy.
Kruszyn poszlo na Priv mam nadzieje ze jeszcze nie kimasz;0
środki sponiewierające gotowe wyszło dosyć mocne 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Olleo, zobacz sobie jeszcze raz pierwszą stronę tego wątku.. wszystko tam jest wyszczególnione 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
nie jedźcie po mnie, że się powtarzam i upieram:
gdyby ktoś przewidywał cień chęci do poodbijania piłką do kosza - proszę zabrać spodenki, buty, czy co tam potrzebuje
gdyby ktoś przewidywał cień chęci do poodbijania piłką do kosza - proszę zabrać spodenki, buty, czy co tam potrzebuje
eMTi, jakby na I stronie poza jedzeniem cos bylo zaplanowane, to bym nie pytal :)
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Harmonogram jest taki, że wyjeżdzamy ok. 11.00 i wracamy ok. 17.00-18.00. W tym czasie zwiedzamy okolice i dużo jeździmy po zakrętach, więc w piątek (czyli dzisiaj) umiar wśród kierowców jest wskazany. Harmonogram i szczególy na miejscu. Myślę, żę bedzie się podobać ; )Olleo pisze:Jaki jest plan na sobote (lacznie z harmonogramem), bo nie wiem ile tankowac w Browarku na Szczesliwej na jutro?
PS. Oczywiście jak komuś zbrzydną twarze towarzyszy wycieczki to będzie mógl wrócić do bazy wcześniej : )