Piękna zapomniana marka - mocno wintydżowa :>robanio007 pisze: Auto: Niebieski Robur
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
to nie był dym olejowy, tylko utrata przyczepności i dym z pod opon. Ale uratował, a leciał dobre 130 :D
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
A co do Robura to kolega kiedyś niebieskim DDerem woził meble....
trzeszczało,twardo było i głośno i te spalanie....

...oleewam to,lubie te robote.
Pozdrawiam Przemeqa, którego biały bolid przydybałem rano w polskiej stolicy Subaru, czyli w Łomiankach.

Robur i Tarpan to były prawdziwe wozy dla prawdziwych twardzieli!!michal pisze:Piękna zapomniana marka - mocno wintydżowa :>robanio007 pisze: Auto: Niebieski Robur
czarne jest piękne...
Nimi na zmianę a czasem też na raz jeździł ojciec Czaka Norisa. Na kameralne spotkania plenerowe brał Ziła lub Zetoravibowit pisze:
Robur i Tarpan to były prawdziwe wozy dla prawdziwych twardzieli!
A ja pozdrawiam Kierownika czarnego XT mijanego wczoraj ok. 18 na Baletowej w Wawie. Kiwnięcie było ale się Kierownik ta spieszył że blach nie zdążyłem odczytać ;)
Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Wszystkiego dobrego na nadchodzące Święta Wielkanocne - nowej wiosennej energii, smacznych potraw na śniadanie Wielkanocne i bardzo mokrego Dyngusa
Acha i wszystkich spotkanych wczoraj w Sadybie na otwarciu sezonu!!
Masakra jakas ile tego było !!
Acha i wszystkich spotkanych wczoraj w Sadybie na otwarciu sezonu!!

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- azotoks
- 0 gwiazdek
- Auto: "bug-eye" 2.0
To ja też wszystkim życzę smacznego jajka i mokrego poniedziałku
No i pozdrowienia dla pasażerów imprezy, spotkanej na światłach w Jabłonnej parę minut po 21.

No i pozdrowienia dla pasażerów imprezy, spotkanej na światłach w Jabłonnej parę minut po 21.

białe + awd = :D
pozdrawiam Kruszyna który dzwonił do mnie inco..........blanco
też wszystkiego najlpeszego, od Bony też

też wszystkiego najlpeszego, od Bony też

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja sobię pozwolę pozdrowić MTS, z którym co prawda telefonicznie pogadałem, ale i tak pozdrawiam. Zwłaszcza "sekretarkę" - czy ja dobrze się domyślam? 

eMTi, to nie twój STI stał pod biblioteką UWr przed chwilą?
potaśmowane lusterko, X na końcu rejestracji,
albo to Zubi, skądeś ostatnio pamiętam ten X w rejestracji
potaśmowane lusterko, X na końcu rejestracji,
albo to Zubi, skądeś ostatnio pamiętam ten X w rejestracji
ja się nie bawię w takie obcierki, od razu urywam drzwij33mbo pisze: potaśmowane lusterko

I mam inną końcówkę na rejestracji..

Ja pozdrawiam dzisiaj kierowniczkę czarnego wagona WRXa bug eye.. Już drugi raz mijałem i nie było odkiwki

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A ja pozdrawiam pablonasa i zycze mu Wszystkiego Naj na Nowej drodze zycia z Wiolka.My bedziemy w gorach Chlejadowac a nasz kolezka wchodzi w Nowe Zycie.To juz w sobote kiedy powie tak.Jeszcze raz pozdrowienia,bede u Ciebie w czwartek:)
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
Odpozdrawiam serdecznie, trochę późno...vibowit pisze: Przy okazji pozdrawiam ekipę z Mysiadła i Hogiego spotkanego tamże.

Widział to świat?Grzesiek_67 pisze: Hogi na Mysiadle ???? Świat oszalał![]()
Niezła fura, co?vibowit pisze: Chciał być "inkognito po cywilu", więc przyjechał smartem. Nie wiem czy zagazowanym.![]()

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Pozdrowienia dla pablito, który mnie dzisiaj odwiedził z kuponem
Dzięki za wizytę
Miłej zabawy na Chlejadach :)

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
wil3ych, po raz drugi w ciągu kilkunastu godzin widzianych na tym samym skrzyżowaniu (koło Sądu), pozdrawiam serdecznie
Mimo, iż twardo nie odmachują mniejszym i bardziej błyszczącym samochodom
A, btw. - od niedawna po Kielcach jeździ czarną Alfą MiTo jakiś facet z siwą brodą. Podejrzenia i plotki, że to ja - są wyssaną z brudnego palca ordynarną propagandą wiadomych kół.
Więc nie machać mu proszę, bo jeszcze odczyta te karesy opacznie i was zaprosi do środka...

A, btw. - od niedawna po Kielcach jeździ czarną Alfą MiTo jakiś facet z siwą brodą. Podejrzenia i plotki, że to ja - są wyssaną z brudnego palca ordynarną propagandą wiadomych kół.
Więc nie machać mu proszę, bo jeszcze odczyta te karesy opacznie i was zaprosi do środka...

Pozdrawiam kolege z przepięknego białego GTka mijanego na tarchominie na ul swiatowida:)
machnięcie było ale kolega chyba nie zauważył:)
Maro, widzialem, widzialem, ale troche za poznoMaro pisze: Pozdrawiam kolege z przepięknego białego GTka mijanego na tarchominie na ul swiatowida:)

nawet probowalem odmachac ale juz bylo po ptokach ...
pozdro

aha no i nie GT tylko STI RA

pozdrawiam kierownika Forka (bodajże, nie rozróżniam sprawnie marek ani modeli), ktory dzis jechal za mna chwile dolinką w stronę Mostu Siekierkowskiego, by z rykiem silnika wyprzedzić 40-konnego bolida i pognać w siną dal. dzieki temu mogłem zobaczyć świniacza :)
a było to jakoś o 9:10
p<R
a było to jakoś o 9:10
p<R
Pozdrawiam kierownika forka ze świniakiem uwidzianego w Izabelinie kole 16tej.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
pozdrowionka dla wszystkich tegorocznych Chlejadowiczów!! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
jezuu ktoś zna moją wiochę :) To mógłbyć urko z kropki.inquiz pisze: Izabelinie
Z okazji tego, że nie mam co robić pozdrawiam również tutaj wszystkich chleja-do-wiczów

...nie wiem jak długo będe jeszcze przeżywać.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

hehe... też tak miałem po pierwszych Chlejadach... A było wtedy jeszcze ognisko, grill, rajd i dużo więcej osób.... Wtedy dopiero miałem doła...KonSTi pisze: ...nie wiem jak długo będe jeszcze przeżywać.