Albo z Frankenstein'aPiter 35 pisze: Staje mi przed oczami scena ze Shreka pierwszej części
obstawa "młodych" :)
Re: obstawa "młodych" :)
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Jak ja na Gocławiu uczyłem ogłady takich chłopców to Ty na chleb wołałeś bleb a na księdza Zorro
Wywalę Cie w worku na śmieci tylko nie wiem do którego kosza Cie wrzucić ....szkło ? plastik? makulatura ?

Wywalę Cie w worku na śmieci tylko nie wiem do którego kosza Cie wrzucić ....szkło ? plastik? makulatura ?
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Witajcie,
czerwiec coraz bliżej, mam nadzieję, że pamiętacie, że będziecie, że nie zawiedziecie.
Młody bardzo się ucieszy, zwłaszcza, że to ma być niespodzianka.
pozdrawiam serdecznie - liczę na was
czerwiec coraz bliżej, mam nadzieję, że pamiętacie, że będziecie, że nie zawiedziecie.
Młody bardzo się ucieszy, zwłaszcza, że to ma być niespodzianka.
pozdrawiam serdecznie - liczę na was
czemu mam wrażenie, że do tej pory wszyscy myśleli, że jesteś młodym, a nie młodą?miskaad pisze: Młody bardzo się ucieszy
5 czerwca też powożę na ślub, to i 12 powinien się czas znaleźć..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, chyba odwrotnie
przynajmniej ja
przynajmniej ja
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat pisze: eMTi, chyba odwrotnie![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
moderator czuwa 
nie sądze ... mysle, że do końca życia będzie calowal mnie po stopachKonto usunięte pisze:A narzeczony jak to zobaczy powie "bleeeeeee, wolałbym kolumnę beemek"![]()
dzięki
a on nic nie wie o Twoich planach? 
W sensie o ślubie ?eMTi pisze:a on nic nie wie o Twoich planach?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
coś tam mu przebąkiwałam, ae mówłam, że może się nie udać bo raczej zajęci jesteścieMTi pisze: w sensie o zrobieniu kolumny
Gotów jest iść na klęczkach do Częstochowy, byle tylko subarynki na slub przyjechały !!!
a ja liczę na duże zaskoczenie
miskaad, a gdzie jest Ten ślub
bo coś nie mogę doczytać 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
Piter 35, a pierwszego posta w tym wątku czytałeś

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Piter, w chlejadowych okolicach... ja pewnie bym wpadł, więc wpadaj, będzie fajnie, namówiłbym jeszcze burata, krzyśka, może udałoby się jeszcze Artiego, remka i sidora, jak by byli u siebie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
z tym mogę mieć problem, tzn. mogę już być u siebie tylko nie tu.eMTi pisze: jak by byli u siebie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
chłopie nie kuś, bo będzie imprezka lepsza, niż wesele... a szyby na wszelki wypadek zabijemy dyktą, jak by kogoś kusiło 
eMTi, mnie namawiać nie trzeba jeśli tylko będzie wszystko w porządku (w sensie nowego potomka bo termin zbliżony
) to jestem na pewno chyba ,że można by przy okazji pępkowe zrobić
no i w tej wyliczance nie zapominajmy Kijku i o szeroko rozumianej Świdnicy ,że o pewnym szybkoskrzydłym ptaszysku od nektaru nie wspomnę

no i w tej wyliczance nie zapominajmy Kijku i o szeroko rozumianej Świdnicy ,że o pewnym szybkoskrzydłym ptaszysku od nektaru nie wspomnę
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Kościółek w Nowej Rudzie -Słupcu / w tej Nowej Rudzie za górką/, Sam Sidor chyba będzie ... jego żonka nad ym pracuje!!!
Liczę na was bardzo !!!
Liczę na was bardzo !!!