Olleo, chyba nie myślisz, że są pretensjeOlleo pisze: Goldi zrobil doraznie, bo lutownicy nie mial.
Olleo pisze: A to ty Grzesiu zes urwal
To był najnowszy program ArtiTOm SportKruszyn pisze: Arti, był i pokazywał najnowsze Navi
Czyżby zbyt mocno pochłonęła Cię metodologia ułożenia kostki przed hotelem...?Arti pisze:Ja np. zbyt wiele nie spamiętałem.![]()
Zdecydowanie nierownomiernie byla ulozona ta kostka.zofija pisze: Czyżby zbyt mocno pochłonęła Cię metodologia ułożenia kostki przed hotelem...?
Arti pisze: przyjaciółmi wręcz
Nast razem spalimy coś, obiecujęzofija pisze: Tobie Lucek też
A gdzie był ten zamek?l_ewy pisze:Dzięki za kolejne udane spotkanie po latach i przy okazji:
http://picasaweb.google.pl/piotr.krzysz ... directlink
Absolutnie. Po prostu zapomnialem dodac ":)"remek pisze:Olleo, chyba nie myślisz, że są pretensjeOlleo pisze: Goldi zrobil doraznie, bo lutownicy nie mial.Zrobił co mógł i chwała za to.
Ja za to pamietam, ze trzeba zorganizowac ci referendum w sprawie nowej ksywy ;)Arti pisze:Że też udało Wam się spamiętać ksywy tylu Chlejadowiczów i w dodatku im za coś konkretnego podziękować. Ja np. zbyt wiele nie spamiętałem.
Oj tam,no to taka przenośnia ;)LouCyphre pisze: Arti napisał(a):
przyjaciółmi wręcz
Hold Your Horses Pałorobie
Zamek Grodno w Zagórzu Śląskim moje kfadratyFUX pisze: A gdzie był ten zamek?
Zamek był niedaleko tamy. My zgodnie z założeniem grupy turystycznej poszliśmy pozwiedzać okolice na pieszoFUX pisze:
A gdzie był ten zamek?
FUX pisze: więc wycieczka powtórna będzie
Padłem, choc przyznać muszę, że Oni tym szlakiem się przemieszczali czasami całkiem nieświadomie...Grzesiek_67 pisze: Ale czyim szlakiem ? Szlakiem Lucjusza, czy na ten przykład Szlakiem Wolaka ? Bo to jednak dwa różne szlaki
Zmień skrzynięcitan pisze: Chlejadowe spalanie wyszło mi 9.9l/100km... ja już nic nie rozumiem.
Też właśnie się zmartwiłem, że aż tyle.Olleo pisze: Ejj jak na wolnego ssaka z automatem, to i tak sporo.
Jak wyciągniesz coś ciekawego z jakiejś Skody, to daj znać.Piter 35 pisze: Zmień skrzynię