Bo jak na razie niestety mizernieje.
Część (większość?) i tak wybiera pisanie na forum SIP, nowi się nie pojawiają, postów z każdym dniem jest coraz mniej... Szkoda... Nie będzie już gdzie w sieci sobie posiedzieć...

Jako newbie całkowicie się zgadzam, na kropce można dużo więcje się dowiedzieć w aspektach technicznych...Konto usunięte pisze: To, czego ewidentnie tu brakuje, to dobrych technicznie ludzi. Całe szczęście, że Azrael zaczął trochę tu pisać - od tego czasu forum techniczne jest bardziej rumiane.
Wyslane zostalo do wszystkich. Dziwne.Doxa pisze: A może inni tak samo jak ja nie dostali powiadomienia, że można się dostać na forum przez inny serwer?
remek pisze: Wyslane zostalo do wszystkich. Dziwne.
Cos kolo tego bylo wyslane, poczatkowo nie moglismy dojsc co sie stalo. Postawilem pol firmy hostujacej na nogi, blednie sadzac, ze to cos z serwerem. Jak sie okazalo popsulo sie gdzies dalej.AMI pisze: Niby tak, ale do mnie dotarlo przykladowo w okolicach godziny 16
Ja podejrzewałem, że to niecne działania kropki spowodowały problem z DNS'emremek pisze: Jak sie okazalo popsulo sie gdzies dalej.
jarmaj pisze: Ale może się mylę. Oby. Choć nie sądzę...
Wiesz co, szczerze powiem to tak naprawde technicznych warosciowych wypowiedz na kropce jest jak na lekarstwo, ktos cos slyszal, komus sie cos wydawalo itp ...Rzeznik pisze:Jako newbie całkowicie się zgadzam, na kropce można dużo więcje się dowiedzieć w aspektach technicznych...Konto usunięte pisze: To, czego ewidentnie tu brakuje, to dobrych technicznie ludzi. Całe szczęście, że Azrael zaczął trochę tu pisać - od tego czasu forum techniczne jest bardziej rumiane.
jarmaj pisze: sam mało pisuję, bo kompletnie nie mam na nic czasu,
esilon pisze: a co do techniki to mimo wszystko pomijając fachowe odpowiedzi, często oczekuje nowy użytkownik jakiegoś oddźwieku wśród posiadaczy danego modelu których tam łatwiej spotkać
nie chcem ale muszem ?Azrael pisze: Jedyne co to powiem wam że pisanie tutaj znalazło się na długaśnej liście moich obowiązków służbowych więc będę zaglądał
esilon pisze:nie chcem ale muszem ?Azrael pisze: Jedyne co to powiem wam że pisanie tutaj znalazło się na długaśnej liście moich obowiązków służbowych więc będę zaglądał
eee....... no niktAzrael pisze: No bo kto chciałby się dowiedzieć że jego świeżo kupione auto za stówkę ma wadę na która nie ma lekarstwa (np. stukająca przekładnia).....
Jak to, kto .....Azrael pisze: No bo kto chciałby się dowiedzieć że jego świeżo kupione auto za stówkę ma wadę na która nie ma lekarstwa (np. stukająca przekładnia).....
Azrael pisze: Jedyne co to powiem wam że pisanie tutaj znalazło się na długaśnej liście moich obowiązków służbowych więc będę zaglądał
klask, klask, na trzy forumy nie mam czasuKonto usunięte pisze: tylko przyklasnąć