Pozdrawiamy się
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
Właśnie...rajd :)
szkoda że nie było byłoby wesoło.

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
rajdy srajdy... jeżdżą i jeżdżą palanty 
ja się wyhasałem lepiej jak na rajdzie. Jarmaj i paru innych też zdaje się są zadowoleni

ja się wyhasałem lepiej jak na rajdzie. Jarmaj i paru innych też zdaje się są zadowoleni

podpisuje się wszystkimi 4 oponami!!! Sobotnie latanie było przehiperultrajedwabiste!!!remek pisze: ja się wyhasałem lepiej jak na rajdzie. Jarmaj i paru innych też zdaje się są zadowoleni![]()

Niech żałują Ci, którzy się spili tak, że nie mogli poprowadzić... Przy tym lataniu nawet najfajniejsze schlanie nie było tego warte..

Tempo było konkretne, trasy wręcz -jak to mawia Arti- epickie. Nie dziwota, że kierowcy tak lubią ten rajd.. I ci ludzie, którzy myśleli, że to jakieś shakedowny były

A tak przy okazji... Ten odcinek, na którym były krowy, to było może to słynne, wąskie Glinno? Bo zaiste było tam wąsko.. i ten zdradliwy piaseczek po środku.. No a przeloty przez ukośne mostki z hopką były hardkorem z samego założenia

WIĘCEJ, WIĘCEJ, WIĘCEJ!!!!!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ze zdjęć j33bo wnioskuję ,że to właśnie przez Glinno podróżowaliścieeMTi pisze: Ten odcinek, na którym były krowy, to było może to słynne, wąskie Glinno?

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

A dzisiaj koło firmy (Kasprzaka) przeleciał mi lanos czerwony z różowym świniakiem, normalnie prawie po palcach mi przejechał ale kierownik nieznany.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
a ja chciałem pozdrowić białego GT`ka wagonika i jego kierowniczkę widziana dziś w Świdnicy był świniaczek na lusterku i kiwka też 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
eMTi pisze: No a przeloty przez ukośne mostki z hopką były hardkorem z samego założenia

ta jess.eMTi pisze: wąskie Glinno
pozdrowienia dla kierownika WRXa kombi-buga, jeszcze na niemieckich tymczasowych. Kiwka była 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
Pozdrowienia,klasycznie dla Vibka, widzianego w Kiełpinie dziś rano kiele 8,kiwka była,a i owszem 

...oleewam to,lubie te robote.
Pozdrawiam czarne zlo z malym i konsti na pokladzie oraz Kruszyna i rrosiaka w Obk gnajacych autobania
ale to bylo w piatek 

Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
A ja tyż pozdrawiam,tylko kolega imgw tak wymachiwał "łapką"że trudno było nie odmachać.imgw pisze: Maro, widzialem, widzialem, ale troche za pozno
nawet probowalem odmachac ale juz bylo po ptokach ...
pozdro![]()

Dziś na Tarchominie około 19.00

...oleewam to,lubie te robote.
Ty durnypablito pisze: Pozdrawiam czarne zlo z malym i konsti na pokladzie oraz Kruszyna i rrosiaka w Obk gnajacych autobania ale to bylo w piatek

Odpozdrawiam, jak zwykle ślepyvibowit pisze: Pozdrawiam małego 5150 mijanego ok. 8:15 w Łomiankach

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

zdejmij czarną folię z szyb...mały 5150 pisze: jak zwykle ślepy

Dolce far niente 

Podwójne pozdrowienia poranne dla Przemeqa, który zabłądził u mnie na wsi. 

czarne jest piękne...
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Ha! A ja się odwdzięczę potrójnymi, bo potem widziałem Cię, jak skręcałeś w lewo w Pułkową - ja na tym skrzyżowaniu zanalazłem się w tej samej chwili, tylko że jeszcze od czasu, gdy widzieliśmy się drugi raz, zdążyłem załatwić sprawę urzędową w UM Łomiankivibowit pisze:Podwójne pozdrowienia poranne dla Przemeqa, który zabłądził u mnie na wsi.

- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
To swoją drogą. A realny powód jest taki, że pojechałem Wiślaną 8).vibowit pisze:Szybkie tam mamy urzędniczki.
Forza Łomiankimichal pisze:forza uomianki
Komża Łomża

Ja też, ale nie wiedziałem, że 7 będzie taka luźna i jechałem Kolejową.Przemeq pisze:To swoją drogą. A realny powód jest taki, że pojechałem Wiślaną 8).
czarne jest piękne...
bylem przygotowanyrobanio007 pisze:
A ja tyż pozdrawiam,tylko kolega imgw tak wymachiwał "łapką"że trudno było nie odmachać.
Dziś na Tarchominie około 19.00![]()
![]()

Pozdrawiam kierownika i kierowniczkę czarnego Hawk-eya na blachach SCI, WRX-a z napisem na dużej locie 4turbo w koszulkach subaru widzianych w Skoczowie przy montażu CB