Wrocławskie Spotkania Subarowe...
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Wrocławskie Spotkania Subarowe...

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Z jajami to dodatkowe 20kg.rrosiak pisze:Piter 35 napisał(a):
Nie chcę za bardzo Kruszynku donosić ale najbardzie do przyciskania poduszki to się przykładał Citan ale to tak na marginesie
Bez jaj, citan ze swoją masą nawet gdyby się położył na Kruszynie, to nie można tego nazwać przyciskaniem

Ja to spałem jak dzidziuś, rączki na pierzynce i te sprawy. A co Wy tam zbereźnicy wyprawialiście, to wolę nie wiedzieć.
Nad tym co się wyprawiało zacząłem się zastanawiać jak Was mentosy przyłapałem rano razem w łóżeczku.

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
W dumku ... Dziekuje wszystkim za pojawienie sie chodz pogoda nie była miła...
Oby tak dalej a nastepny zlot to tak jak proponowałem moze w Orlim Gniezdzie... jak cos...
Pozdrawiam wszystkich
Oby tak dalej a nastepny zlot to tak jak proponowałem moze w Orlim Gniezdzie... jak cos...
Pozdrawiam wszystkich

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
To pochwalcie się Ilu Was tam było nad tym " jeziorem"MAZI pisze: Dziekuje wszystkim za pojawienie sie chodz pogoda nie była miła

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Witam wszystkich serdecznie po dluzszej przerwie
Niestety nie tak bezinteresownie:
Czy ktos z was zna ta imprezke?:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9740865
p.s. ja wiem, ze 1.6 i nie jezdzi, ale znajomi sie uparli, ze chca jak najmniejszy silnik. Auto ponoc stoi we Wroclawiu, swiniakow brak - prawdopodobny termin ogledzin - niedziela. Czy ktos ma miernik grubosci lakieru?

Czy ktos z was zna ta imprezke?:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9740865
p.s. ja wiem, ze 1.6 i nie jezdzi, ale znajomi sie uparli, ze chca jak najmniejszy silnik. Auto ponoc stoi we Wroclawiu, swiniakow brak - prawdopodobny termin ogledzin - niedziela. Czy ktos ma miernik grubosci lakieru?

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Olleo, auta nie znam. Wydaje mi się jednak, że auto z silnikiem 1.6 będzie miało podobne spalanie do 2.0, a różnica w "dynamice" będzie odczuwalna.
Im chyba bardziej zalezy na cenie i malym "zuzyciu" samochodu, a ciezko 1.6 upalac 

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
2.0 też ciężko upalać , wiem bo mam
a różnica między 1.6 a 2.0 w jeździe będzie duża in minus 1.6 oczywiście ale każdy wie co chce 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Jeszcze pytanko, bo na allegro cos malo ofert tego typu - po ile mniej wiecej obecnie chodza 2.0 GL 1999r?
23.01.10 godzina wieczorna miejsce Kredensowe
przełożyć ciotki imieniny, wizyte u androloga, egzamin z anatomi czy co tam innego i przywlec tylek sie uprasza, szczególnie tych którzy nie mieli jeszcze okazji siedzieć na bruku...
jesu...ostatni post we wrzesniu...co za umarlosc tematyczna...
przełożyć ciotki imieniny, wizyte u androloga, egzamin z anatomi czy co tam innego i przywlec tylek sie uprasza, szczególnie tych którzy nie mieli jeszcze okazji siedzieć na bruku...
jesu...ostatni post we wrzesniu...co za umarlosc tematyczna...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Wypraszam sobie. Z każdą kostką brukową w okolicy Kredensu jestem na Ty.Graża pisze: nie mieli jeszcze okazji siedzieć na bruku...

To sie na liste wpisywać!!Arti pisze:Wypraszam sobie. Z każdą kostką brukową w okolicy Kredensu jestem na Ty.Graża pisze: nie mieli jeszcze okazji siedzieć na bruku...
1. Lucek :)
2. Graża
...
- Arti
- 6 gwiazdek
1. Lucek :)
2. Graża
3. Miś Artiś (pewnie z ładniejszą połową)
2. Graża
3. Miś Artiś (pewnie z ładniejszą połową)

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Hej, robimy coś? Można by wyskoczyć na jakiegoś spota przy czymś, bliżej nie określonym, do picia.
- Witek
- 6 gwiazdek
Czy ktoś z Was ma kanał telewizyjny Sport Klub (platforma N) lub DSF (niemiecki darmowy) i byłby w stanie zaprosić mnie w niedzielę na oglądanie Moto GP, które będą na owym kanale? Byłbym zobowiązany.
- Arti
- 6 gwiazdek
Taka piękna pogoda można by było się lepiej umówić na grilla albo jakie piwo w plenerze a nie oglądać TV.
btw, nie ma relacji z moto gp w sieci gdzieś? teraz chyba wszystko leci live; np nawet puchar świata w kolarstwie górski można obejrzeć live na stronie; to i pewnie moto gp gdzieś jest;

btw, nie ma relacji z moto gp w sieci gdzieś? teraz chyba wszystko leci live; np nawet puchar świata w kolarstwie górski można obejrzeć live na stronie; to i pewnie moto gp gdzieś jest;

- Witek
- 6 gwiazdek
Arti,
Musi być TV, bo w sieci jest badziewna jakość. Ta relacja nie jest potrzebna mi dla mnie... no nie bezpośrednio.
Gdyby mi nie zależało to bym nie pisał. Mam już plan awaryjny w Kłodzku, ale nie ukrywam, że wolałbym bliżej.

Arti pisze: Taka piękna pogoda można by było się lepiej umówić na grilla albo jakie piwo w plenerze a nie oglądać TV.
za dni parę wracam z wojaży, jestem bardziej niż chętny