Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
to ja tak po szybkiemu pozdrawiam spotkanych na rajdowych poboczach Żemola,hobbita72 i pas_ti`ego z ekipą 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, jak było?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

pozdrawiam piękną panią z granatowego forka o rejce "01 KOZA" która nie wzięła mnie 20 minut temu na stopa 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Wodzu22, może nie wyglądałeś na baranaWodzu22 pisze: forka o rejce "01 KOZA"

(wybacz nie mogłem się powstrzymać)

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze: Wodzu22, może nie wyglądałeś na barana
Koza szuka raczej capa

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Pozdrowienia dla oświniaczonej Imprezki spotkanej w okolicach 14:44 w sobotę na Olsztyńskiej w Ostródzie, niejako w rozkroku, bo spisywanej przez panów w radiowozie... łączę się w bólu, chyba że to była rutynowa kontrola :)
pozdr, rdx
pozdr, rdx
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pozdrawiam barbie widzianą w godzinach popołudniowych pod punktem montowania CB w Alei Krakowskiej. Właściwie widziałem tylko auto 

no to w sumie pozdrowienia dla subarbie :P
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pozdrowienia dla damaziów spotkanych rano w serwisie u Marka Adamskiego 
P.S. Niestety za drugim razem otwierając drzwi obiłem Wam forka ale co tam obydwa czarne to nic nie widać przynajmniej u mnie, bo na Wasz nie patrzyłem

P.S. Niestety za drugim razem otwierając drzwi obiłem Wam forka ale co tam obydwa czarne to nic nie widać przynajmniej u mnie, bo na Wasz nie patrzyłem

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

czekaj, czekaj. następnym razem pokażę Ci moją autorską wersję "Get Shorty".
a pozdrowienia przekaż też Złu i zawiasowi.

a pozdrowienia przekaż też Złu i zawiasowi.

Pozdrawiam niebieskiego OBK ktory bral udzial w wyciganiu 'cieniaka' z rowu na trasie Olsztyn-Szczytno 

Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
salom alejkum :)
Pozdrowienia z kafejki internetowej w Halab, zwanego przez giaurow Aleppo.
Ciekawy motoryzacyjnie kraj. Przekroj przez wszystkie mozliwe marki i modele, od piecdziesiecioletnich Oldsmobili przez (tylko i wylacznie wolnossace - nie mam pojecia dlaczego) Imprezy, do klonow 1:1 Legacy popelnionych przez chinska marke "Chery".
A. Rdza tu nie istnieje. WSZYSTKIE samochody sa poobijane, ale zardzewialego jeszcze nie widzialem. I nie ma czegos takiego jak znaki poziome na asfalcie i przejscia dla pieszych. Przez jezdnie przechodzi sie tak jak w grze GTA.
Dzis bylem swiadkiem jak jeden Arab stanal na srodku jednokierunkowej Cadillacem srx i zaczal pakowac do niego swoja
rodzine. Za nim nadjechal inny Arab w Chery a7 (chinski rip-off audi) i poczekal piec sekund po czem zaczal trabic na cadillaca blokujacego droge. Po czem z domu obok wybiegli szwagrowie Araba od Cadillaca, z Cadillaca wyskoczyl Arab, z Chery wyskoczylo dwoch Arabow i zaczeli drzec sie na siebie i machac rekami.
Po czym wszyscy odjechali oprocz szwagrow, ktorzy dalej stali na jezdni i krzyczeli za Chery i machali rekami, po czym za nimi stanal inny Arab Toyota Camry i zaczal na nich trabic, to szwagrowie zaczeli krzyczec i machac rekami na niego.
Po chwili ja poszedlem z mapa do szwagrow i zapytalem o droge, to wyrwali mi mape i zaczeli nad nia krzyczec i machac rekami. I kazdy pokazywal w inna strone, to zaczeli krzyczec i machac rekami na siebie.
No to ten, szukran dzazilan za uwage :)
Pozdrowienia z kafejki internetowej w Halab, zwanego przez giaurow Aleppo.
Ciekawy motoryzacyjnie kraj. Przekroj przez wszystkie mozliwe marki i modele, od piecdziesiecioletnich Oldsmobili przez (tylko i wylacznie wolnossace - nie mam pojecia dlaczego) Imprezy, do klonow 1:1 Legacy popelnionych przez chinska marke "Chery".
A. Rdza tu nie istnieje. WSZYSTKIE samochody sa poobijane, ale zardzewialego jeszcze nie widzialem. I nie ma czegos takiego jak znaki poziome na asfalcie i przejscia dla pieszych. Przez jezdnie przechodzi sie tak jak w grze GTA.
Dzis bylem swiadkiem jak jeden Arab stanal na srodku jednokierunkowej Cadillacem srx i zaczal pakowac do niego swoja
rodzine. Za nim nadjechal inny Arab w Chery a7 (chinski rip-off audi) i poczekal piec sekund po czem zaczal trabic na cadillaca blokujacego droge. Po czem z domu obok wybiegli szwagrowie Araba od Cadillaca, z Cadillaca wyskoczyl Arab, z Chery wyskoczylo dwoch Arabow i zaczeli drzec sie na siebie i machac rekami.
Po czym wszyscy odjechali oprocz szwagrow, ktorzy dalej stali na jezdni i krzyczeli za Chery i machali rekami, po czym za nimi stanal inny Arab Toyota Camry i zaczal na nich trabic, to szwagrowie zaczeli krzyczec i machac rekami na niego.
Po chwili ja poszedlem z mapa do szwagrow i zapytalem o droge, to wyrwali mi mape i zaczeli nad nia krzyczec i machac rekami. I kazdy pokazywal w inna strone, to zaczeli krzyczec i machac rekami na siebie.
No to ten, szukran dzazilan za uwage :)
Bergen, Ty jednak jesteś hardkorem... to już nie było nikogo innego, żeby zapytać o drogę? 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
eMTi pisze: to już nie było nikogo innego, żeby zapytać o drogę?
Tylko Ci wymachiwali gołymi rękami, inni byli pewnie uzbrojeni

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Pozdrawiam kierownika Subaru Imprezy STI o numerach rejestracyjnych
SK 3111T albo jakoś tak
przejeżdżał przez moje terytorium piękny niebieski kolor autka oświniaczony 
SK 3111T albo jakoś tak

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdro dla kiero Niebieskiego WRX, była kiwka dziś na Dźwigowej przy tunelu !!
I jeszcze pytanko kto tak wczoraj szalał na Obozowej w czarnym chyba STI ok godz. 16,15?? Tam jest jeden pas tak dla ścisłości
I jeszcze pytanko kto tak wczoraj szalał na Obozowej w czarnym chyba STI ok godz. 16,15?? Tam jest jeden pas tak dla ścisłości

Jak by jeszcze było wiadomo, jakie to miasto, to byłoby pewnie łatwiej zidentyfikować 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
eMTi, ja się domyśliłem , no bo ile jest miast z Dźwigową przy tunelu 

rrosiak, nie mam bladego pojęcia ile, a że ja nie warszawiak, to się doczepiłem