A parę dni wcześniej kilku jej pracownikow musialo wysuplac po 500kpln, aby cieszyć się wolnością...Piter 35 pisze:Dziś na Dolnym śląsku zdechła sieć ERA .
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Dolce far niente 

A co narozrabiali 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Przeputali, ponoć, ze dwie bańki na szkodę Ery...
Dolce far niente 

Himilsbach, albo któryś z jego funfli rzuciłby w takim wypadku, że nie jest przesądny ;))) [seks w PRL w jednym z dużych formatów]WRC fan pisze: Fcuk - w Żuczku którym się teraz przemieszczam są cztery trzynastkiSyndrom Polańskiego
![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Piter 35, z rana dzialalo 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, o tak to były ostatnie podrygi 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a myślałem, że mam coś nie teges z telefonem...Piter 35 pisze: Dziś na Dolnym śląsku zdechła sieć ERA .

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jakieś patałachy budowały ich sieć, to i tak działa,
polkomtela to co innego
polkomtela to co innego

Co do telefonów...
Wczoraj na działeczce u teścia kosiłem sobie trawkę przy pomocy mini traktorka, jakieś 0.7ha więc trochę mi zeszło.
Ogólnie bardzo przyjemnie (Dębowe Mocne, słuchaweczki z muzyczką), aż tu zrobiło się szaro, ciemno.
Aby skończyć trawnik schowałem słuchawki i telefon do kieszeni, wrzuciłem szybszy bieg i zakończyłem pierwszy w tym roku pokos.
W domu zorientowałem się, że nie mam telefonu. Myślę sobie - "zostawiłem pewnie na sprzęcie".
Dzwonię z innego "Abonent..."
Acha - wypadł i leży w trawie, na działce jest słaby zasięg więc pewnie nie łapie.
Latarka w rękę i szukam ... i znalazłem

Tak, to jest (była) Nokia E52 razem z zestawem słuchawkowym i etui. Ogólnie fajny telefon. Miałem E51 i poprawili to co powinni czyli dodali GPS, kompas i poprawili jakość dźwięku.
Nie wiem po co to piszę ponieważ strata telefonu to nic wielkiego, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz ale utrata w tak groteskowy sposób chyba mi się już nie przydarzy.

A teraz najlepsze: karta SIM i pamięci są całe i działają
Wczoraj na działeczce u teścia kosiłem sobie trawkę przy pomocy mini traktorka, jakieś 0.7ha więc trochę mi zeszło.
Ogólnie bardzo przyjemnie (Dębowe Mocne, słuchaweczki z muzyczką), aż tu zrobiło się szaro, ciemno.
Aby skończyć trawnik schowałem słuchawki i telefon do kieszeni, wrzuciłem szybszy bieg i zakończyłem pierwszy w tym roku pokos.
W domu zorientowałem się, że nie mam telefonu. Myślę sobie - "zostawiłem pewnie na sprzęcie".
Dzwonię z innego "Abonent..."
Acha - wypadł i leży w trawie, na działce jest słaby zasięg więc pewnie nie łapie.
Latarka w rękę i szukam ... i znalazłem

Tak, to jest (była) Nokia E52 razem z zestawem słuchawkowym i etui. Ogólnie fajny telefon. Miałem E51 i poprawili to co powinni czyli dodali GPS, kompas i poprawili jakość dźwięku.
Nie wiem po co to piszę ponieważ strata telefonu to nic wielkiego, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz ale utrata w tak groteskowy sposób chyba mi się już nie przydarzy.

A teraz najlepsze: karta SIM i pamięci są całe i działają

vel misza, Pozdrawiam!
i to najważniejsze! Teraz wiem, czemu opis trafił tu, a nie do "coś niedobrego"..miszozon pisze: karta SIM i pamięci są całe i działają![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: Teraz wiem, czemu opis trafił tu, a nie do "coś niedobrego"..
W gruncie rzeczy jet to na tyle zabawna sytuacja, że tytuł tego wątku pasuje jak ulał.
vel misza, Pozdrawiam!
miszozon, a kosą do trawy to nie łaska?? Miałbyś telefon i kondycje wyrobioną. A jakbyś słomkowego kapelusza nie zakładał to i bys się opalił 

Było słuchać "Don't try this at home"
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
ktoś już chyba wrzucał z nim filmiki, ale wtedy zdaje się walił na śniegu..
Robi wrażenie
, rośnie przyszły mistrz świata 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Dostałem dzisiaj list polecający z Zarządu Dróg i Czegoś Tam w mieście Wrocławiu.
Otwieram se pełen dumy, że może piszą jakie gratulacje, a tam opłata dodatkowa za parking w wysokości 50 PLN, którą to ponoć powinienem był uiścić w związku z zaparkowaniem auta o nr DDZ 90AY w mieście Wrocławiu.
Hmm, miałem tylko jedno auto o takim nr rej. Renault Clio, 5 lat temu
Co by się zgadzało, bo ponoć 16-maja-2005 popełniłem powyższy karygodny czyn.
I teraz nie wiem, bo to się przedawni na koniec roku, a ja nie mam pojęcia czy to ja, czy nie ja. Czy rzeczywiście coś takiego było i na jakiej podstawie mnie za to teraz ścigają. Powiem krótko - dobry pomysł na łatwy szmal mają.
Otwieram se pełen dumy, że może piszą jakie gratulacje, a tam opłata dodatkowa za parking w wysokości 50 PLN, którą to ponoć powinienem był uiścić w związku z zaparkowaniem auta o nr DDZ 90AY w mieście Wrocławiu.
Hmm, miałem tylko jedno auto o takim nr rej. Renault Clio, 5 lat temu

I teraz nie wiem, bo to się przedawni na koniec roku, a ja nie mam pojęcia czy to ja, czy nie ja. Czy rzeczywiście coś takiego było i na jakiej podstawie mnie za to teraz ścigają. Powiem krótko - dobry pomysł na łatwy szmal mają.
remek pisze: I teraz nie wiem, bo to się przedawni na koniec roku, a ja nie mam pojęcia czy to ja, czy nie ja. Czy rzeczywiście coś takiego było i na jakiej podstawie mnie za to teraz ścigają. Powiem krótko - dobry pomysł na łatwy szmal mają.
http://www.racingforum.pl/Mandat-za-zle ... 75796.html
HTH
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ky, ja wiem, bo się doktoryzowałem wcześniej, ale i tak mam jeszcze w terminie te parę miesięcy. Ja bym nawet z chęcią zapłacił, ale te "mandaty" wystawiane są przez jakiegoś Ziutka, którego nawet nie musiałem widzieć (kwitka z resztą też).
Jutro im napiszę, żeby mi pokazali moje auto na tym parkingu w 2005 roku :) Pomijając fakt, że do parkowania przykładam szczególną uwagę, bo nic mnie tak nie wkurza jak porzucanie samochodów byle gdzie.
Rzecz jest o 50 pln, ale dlaczego mam dawać komuś moje 50pln, tylko dlatego, że coś mu się wydaje
Jutro im napiszę, żeby mi pokazali moje auto na tym parkingu w 2005 roku :) Pomijając fakt, że do parkowania przykładam szczególną uwagę, bo nic mnie tak nie wkurza jak porzucanie samochodów byle gdzie.
Rzecz jest o 50 pln, ale dlaczego mam dawać komuś moje 50pln, tylko dlatego, że coś mu się wydaje

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale akcja z "papierową trawką" działa się nad jeziorem. Białym?

Taka sobie historyjka o życiu codziennym ;)
http://www.demland.info/dem/komiksy/paski/200.png
http://www.demland.info/dem/komiksy/paski/200.png