Napierające Komory i inne Kaczory czyli Prezydenckie Wybory
-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Napierające Komory i inne Kaczory czyli Prezydenckie Wybory
WiS
, przyjemnie sie Ciebie czyta
i w dużej mierze sie z Tobą zgadzam 
z jednym małym "ale", chociaż to teoretyzowanie: wygrana L. Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich + bonus w postaci śmierci brata mogłaby zaowocować zaskakująco wysokim wynikiem w wyborach parlamentarnych i innych. a taki zaskakujący wyniki - nawet jeśli nie wygrana - to mnóstwo diet mniej do podziału.WiS pisze:a może w czyjejś łepetynie zakiełkuje wredna myśl, że jeszcze lepiej byłoby mieć dalej prezydenta Kaczyńskiego?
przyjemnie mieć "na pokładzie" zawodowca. prawdziwego. a nie medialnego jeksperta.carfit pisze: WiS, przyjemnie sie Ciebie czyta
![]()
i nawet całkiem normalny w dotyku (intaczu).
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
...tutaj możesz, ale sąsiadom na Sądecczyźnie się lepiej nie przyznawajcarfit pisze: w dużej mierze sie z Tobą zgadzam
Ależ oczywiście, gdyby dokładniej poskrobać, tych "ale" byłoby i więcej. Coś za coś, w tej grze nie ma tak, że jakikolwiek wariant ma same plusy.damaz pisze: z jednym małym "ale",
Prawda, choć:damaz pisze: mnóstwo diet mniej do podziału.
1) patrz wyżej,
2) dla najważniejszych i tak starczy,
3) dla całej reszty mniej ważnych działaczy - i tak konfitur zawsze mało, ile by nie było, więc...
O, przepraszam, ale ja też bywam "medialny"damaz pisze: nie medialnego jeksperta.
Mamo!!! Ten pan w czarnym mnie maca...damaz pisze: i nawet całkiem normalny w dotyku (intaczu).
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, o 20:44 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
carfit
- 3 gwiazdki
WiS pisze: ...tutaj możesz, ale sąsiadom na Sądecczyźnie się lepiej nie przyznawaj![]()
ech nawet mi nie mów,
Już zostałem zaatakowany co najmniej z 5 razy
Teściowie już sie do mnie nie odzywają
- WiS
- 6 gwiazdek
Jak chcesz być wyjątkowo wredny i zaszkodzić nachalnemu komitetowi, to podpisuj się za każdym razem - najlepiej jeszcze wpisując coraz to inny PESEL i nieco inną parafkę.carfit pisze: gdybyś Ty wiedział ile nagle teraz domokrążców sie zrobiło z kartkami do podpisu na najjaśniejszego JK .
Już zostałem zaatakowany co najmniej z 5 razy , szkoda że nie mam rotwajlera na podwórku
Duża szansa, że im potem wywalą w PKW całą kartkę...
Nie żebym namawiał do świństwa - ale wiem, że partyjne młodzieżówki lubią sobie wzajemnie świadczyć taki sabotaż. Więc to tak na marginesie, apropo reguł gry.
Maskowanej wielkimi hasłami, sztandarami, imponderabiliami...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
carfit,
Edwin, pod wieloma względami jesteś taki Panie trochę niezwykły. Ale to bardzo dobrze .
Wszystkich Was się dobrze i miło czyta
Pozdrawiam
Grzegorz
Edwin, pod wieloma względami jesteś taki Panie trochę niezwykły. Ale to bardzo dobrze .
Wszystkich Was się dobrze i miło czyta
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
carfit
- 3 gwiazdki
WiS pisze: to podpisuj się za każdym razem
no dobra, ale co mądrzy sąsiedzi o mnie pomyślą , że glosuję na JK
oświadczenieWiS pisze: Mamo!!! Ten pan w czarnym mnie maca...
nie wiem, co tam się działo, pod Twoją spódniczką, ale ja nie mam z tym nic wspólnego.
koniec oświadczenia
P.S.
a poza tym...
jak się odsłania kolanka na imprezie zakrapianej, to trzeba się liczyć z konsekwencjami...
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Azrael, dzięki za w zupełności wystarczające wyjaśnienie
WiS, wreszcie się pojawiłeś. Nie bój się pisać, bo faktycznie miło poczytać - przynajmniej do czasu kiedy piszesz ogólnie jak teraz, a nie wchodzisz w jakieś szczegóły.
WiS, wreszcie się pojawiłeś. Nie bój się pisać, bo faktycznie miło poczytać - przynajmniej do czasu kiedy piszesz ogólnie jak teraz, a nie wchodzisz w jakieś szczegóły.
IBM, Ford, GM i jeszcze trochę, ilościowo Niemcy nie narzekali.Azrael pisze:ky, ilościowo oczywiście teraz doszły ale jakościowo to już były w czasie II wś, wystarczy spojrzeć na koncern Coca-cola i historię powstania napoju Fanta.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dobra, nie będę owijać.
Na 80% głosuję albo na JKM, albo na Jarka.
Na Jarka za sprawą jego przeciwników, którzy bardziej lamentują niż moherowe berety i już słuchać tego płaczu nie mogę. Program jaki będzie taki będzie
W sumie to mnie jeden kolega
przekonał puszczając linka do jakiegoś kawałka tego błazna Wojewódzkiego.
Na Jarka za sprawą jego przeciwników, którzy bardziej lamentują niż moherowe berety i już słuchać tego płaczu nie mogę. Program jaki będzie taki będzie
W sumie to mnie jeden kolega
- WiS
- 6 gwiazdek
Twoja stratadamaz pisze: nie wiem, co tam się działo, pod Twoją spódniczką, ale ja nie mam z tym nic wspólnego.
Zbierz mu jakieś 97500 podpisów do środy, to będziesz miał szansęremek pisze: Na 80% głosuję albo na JKM,
Zdziwię Cię, ale sam mam taką ochotęremek pisze: Na Jarka za sprawą jego przeciwników, którzy bardziej lamentują niż moherowe berety i już słuchać tego płaczu nie mogę.
Niemniej - powstrzymam się. Liczę zresztą, że gdy Jarosław Kaczyński otworzy usta, ułatwi mi głosowanie na Komorowskiego
Ja tam jestem całkowicie spokojna, że w dniu wyborów będziesz w Warszawie, a wcześniej na pewno nie będziesz pamiętał żeby załatwić sobie możliwość głosowania poza miejscem zamieszkania. Więc strachy na lachyremek pisze:dobra, nie będę owijać.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
barbie, a ja jestem całkowicie spokojny, że
a) zmusisz mnie
b) sama mi to załatwisz
jak tam mój PIT?
a) zmusisz mnie
b) sama mi to załatwisz
jak tam mój PIT?
zrobionyremek pisze:barbie, a ja jestem całkowicie spokojny, że
a) zmusisz mnie
b) sama mi to załatwisz
![]()
jak tam mój PIT?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Zabierz adminu dowód ! 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Klor, nie zmuszaj mnie, żebym również podjął decyzję w sprawie wyborów samorządowych oraz parlamentarnychChloru pisze: Zabierz adminu dowód !![]()
Poza tym, ja przecież zagłosuję dokładnie jak 80% z Was. "Przeciw", a nie "na".
Remek, jak Cię lubię to Twoja argumentacja mnie załamuje w tej kwestii.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Azrael, jest dokładnie taka jak można przeczytać na 5 stronach wątku. Mój głos moja sprawa
A Ty na kogo i dlaczego głosujesz? :)
remek pisze: A Ty na kogo i dlaczego głosujesz? :)
Na Komorowskiego, w nadziei że może będzie trochę spokojniej i normalniej, paradoksalnie jestem przekonany że to może być chyba najlepsza prezydentura w III RP bo wreszcie ktoś w miarę na poziomie.
Potrafię zrozumieć głosowanie na różnych kandydatów ale nie mogę pojąć głosowania na Kaczyńskiego zupełnie. Przypominam ze to wybory prezydenckie - reprezentanta RP, a nie premiera, czy posła. Potrafię zrozumieć głosowanie na Jarka do parlamentu, nie potrafię na prezydenta. Bo on się akurat do reprezentowania nadaje jak ja do baletu klasycznego, nawet niezależnie od poglądów, które on i inni kandydaci głoszą.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Azrael, będziesz ładna baletnicą jeśli Kaczorek wygra.
(tak, tak, wiem, że nie zmienisz pracy, spokojnie. no przynajmniej oficjalnie
) 
(tak, tak, wiem, że nie zmienisz pracy, spokojnie. no przynajmniej oficjalnie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Kuba, ależ 3 raz napiszę. Głosuję przeciw lamentownikom. Inni głosują przeciw Jarkowi. Po prostu narodowa histeria mnie rozbraja.
BTW strasznieś poważny
BTW2 to tylko Prezydent, jaki by nie był, za pół roku będziemy z niego polewać jak z każdego poprzednika. A nie daj Bój się przejęzyczy.
Uważam, że wybory prezydenckie w obecnej formie to kpina. Powinni to zlecić jakiejś agencji modeli, wybrać jakieś ciacho i byłby git. A tak to trzeba wybierać między starymi dziadami. Jeden ciepła klucha, drugi ze ślepoty źle czyści buty.
I tak teksty im piszą, więc wystarczy, że nie będzie bulgotać pod nosem. Consider that 
BTW strasznieś poważny
BTW2 to tylko Prezydent, jaki by nie był, za pół roku będziemy z niego polewać jak z każdego poprzednika. A nie daj Bój się przejęzyczy.
Uważam, że wybory prezydenckie w obecnej formie to kpina. Powinni to zlecić jakiejś agencji modeli, wybrać jakieś ciacho i byłby git. A tak to trzeba wybierać między starymi dziadami. Jeden ciepła klucha, drugi ze ślepoty źle czyści buty.
remek pisze: BTW strasznieś poważny![]()
Czy chcesz czy nie to to są poważne sprawy. Niestety.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Największe jaja robią sobie Ci, którzy kolejny raz przewidują zamordyzm, ciemnogród i inne takie. Z mediami na czele. To już chyba 3 raz takie przepowiednie się szerzą, do tej pory jakoś nie specjalnie się sprawdzały. A co będzie jak teraz się sprawdzą i trafi.... na BronęAzrael pisze:
Czy chcesz czy nie to to są poważne sprawy. Niestety.
Wiesz jak to z wróżkami jest