z jednym małym "ale", chociaż to teoretyzowanie: wygrana L. Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich + bonus w postaci śmierci brata mogłaby zaowocować zaskakująco wysokim wynikiem w wyborach parlamentarnych i innych. a taki zaskakujący wyniki - nawet jeśli nie wygrana - to mnóstwo diet mniej do podziału.WiS pisze:a może w czyjejś łepetynie zakiełkuje wredna myśl, że jeszcze lepiej byłoby mieć dalej prezydenta Kaczyńskiego?
przyjemnie mieć "na pokładzie" zawodowca. prawdziwego. a nie medialnego jeksperta.carfit pisze: WiS, przyjemnie sie Ciebie czyta
![]()
...tutaj możesz, ale sąsiadom na Sądecczyźnie się lepiej nie przyznawajcarfit pisze: w dużej mierze sie z Tobą zgadzam
Ależ oczywiście, gdyby dokładniej poskrobać, tych "ale" byłoby i więcej. Coś za coś, w tej grze nie ma tak, że jakikolwiek wariant ma same plusy.damaz pisze: z jednym małym "ale",
Prawda, choć:damaz pisze: mnóstwo diet mniej do podziału.
O, przepraszam, ale ja też bywam "medialny"damaz pisze: nie medialnego jeksperta.
Mamo!!! Ten pan w czarnym mnie maca...damaz pisze: i nawet całkiem normalny w dotyku (intaczu).
WiS pisze: ...tutaj możesz, ale sąsiadom na Sądecczyźnie się lepiej nie przyznawaj![]()
Jak chcesz być wyjątkowo wredny i zaszkodzić nachalnemu komitetowi, to podpisuj się za każdym razem - najlepiej jeszcze wpisując coraz to inny PESEL i nieco inną parafkę.carfit pisze: gdybyś Ty wiedział ile nagle teraz domokrążców sie zrobiło z kartkami do podpisu na najjaśniejszego JK .
Już zostałem zaatakowany co najmniej z 5 razy , szkoda że nie mam rotwajlera na podwórku
WiS pisze: to podpisuj się za każdym razem
oświadczenieWiS pisze: Mamo!!! Ten pan w czarnym mnie maca...
IBM, Ford, GM i jeszcze trochę, ilościowo Niemcy nie narzekali.Azrael pisze:ky, ilościowo oczywiście teraz doszły ale jakościowo to już były w czasie II wś, wystarczy spojrzeć na koncern Coca-cola i historię powstania napoju Fanta.
Twoja stratadamaz pisze: nie wiem, co tam się działo, pod Twoją spódniczką, ale ja nie mam z tym nic wspólnego.
Zbierz mu jakieś 97500 podpisów do środy, to będziesz miał szansęremek pisze: Na 80% głosuję albo na JKM,
Zdziwię Cię, ale sam mam taką ochotęremek pisze: Na Jarka za sprawą jego przeciwników, którzy bardziej lamentują niż moherowe berety i już słuchać tego płaczu nie mogę.
Ja tam jestem całkowicie spokojna, że w dniu wyborów będziesz w Warszawie, a wcześniej na pewno nie będziesz pamiętał żeby załatwić sobie możliwość głosowania poza miejscem zamieszkania. Więc strachy na lachyremek pisze:dobra, nie będę owijać.
Na 80% głosuję albo na JKM, albo na Jarka.
zrobionyremek pisze:barbie, a ja jestem całkowicie spokojny, że
a) zmusisz mnie
b) sama mi to załatwisz
![]()
jak tam mój PIT?
Klor, nie zmuszaj mnie, żebym również podjął decyzję w sprawie wyborów samorządowych oraz parlamentarnychChloru pisze: Zabierz adminu dowód !![]()
remek pisze: A Ty na kogo i dlaczego głosujesz? :)
remek pisze: BTW strasznieś poważny![]()
Największe jaja robią sobie Ci, którzy kolejny raz przewidują zamordyzm, ciemnogród i inne takie. Z mediami na czele. To już chyba 3 raz takie przepowiednie się szerzą, do tej pory jakoś nie specjalnie się sprawdzały. A co będzie jak teraz się sprawdzą i trafi.... na BronęAzrael pisze:
Czy chcesz czy nie to to są poważne sprawy. Niestety.