z takimi egzemplarzami jest 1 problem... nadają się tylko do wstawienia do salonu obok (albo zamiast) TV, bo szkoda tym jeździć.. Lepiej niech wurcfan tu nie zagląda, bo jeszcze sprzeda chatę.. Swoją drogą to coś mi chodzi po głowie, że ta fura była jakiś czas temu już wystawiana na sprzedaż i ktoś ją nawet tutaj wrzucał...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze:
że ta fura była jakiś czas temu już wystawiana na sprzedaż i ktoś ją nawet tutaj wrzucał...
Też czerwona ale z Berlina... Cena podobna, bo o ile pamiętam to jakieś 34000 ojro - chyba się sprzedała, bo ostatnio szukałem i już nie było...
Ale ta amerykańska - cudeńko...
Car has never had a stereo installed-so the factory face plate is still intact and no speaker holes have ever been drilled in any of the interior panels.
Kocham ją...
w 1976 w Ameryce, konkretnie w stanie kUtah, widziałem kilka takich Datsunów. 240Z. Panny w tym świetnie wyglądały.
A rklama była:
Put your moeny in the bank not in the tank, buy a Datsun.
Lub - I go to the gas station to have my map refolded.
Potem bylo 260Z
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ejYcrhXi ... re=related
zobaczcie tez tych inteliegntow
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
poprzez filmik Arno trafiłem na coś ciekawego... z jednej strony to wręcz potrójna profanacja, ale z drugiej strony wg mnie zgrabne i udane połącznie 3 (!) samochodów... Cobry, 240Z i Ferrari..... Brzmi szokująco, a to jak wygląda:
Natomiast jeden z najpiękniej wg mnie zrobionych (iz umiarem stuningowanych) Datsunów/Nissanów z tego okresu jest kolesia, który sam z kumplami na studiach odrestaurowali go w garażu... szczena opada... Artykuł jest tutaj, a to tak dla zachęty:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, jak tak Ci wpadł w oko ten model "Z'etki' to polecam zaznajomić się z serią "Wangan Midnight" (najpierw był komiks, potem zrobili animowany serial, było też kilka filmów fabularnych- tych ostatnich nie polecam, zwłaszcza najnowszej ekranizacji )