damaz pisze: będą namnioty to będą też szpilki.
a nie śledzie ?
gregski pisze: i tego:
damaz pisze: mam nadzieję, że pomimo prowadzenia intensywnej kampanii wyborczej, esilon znajdzie chwilę na narysowanie mapki z dojazdem do "bazy".
WiS pisze: Zapowiada się na mokro.
Szykujta wodery, grubsze linki i więcej łopat.
esilon pisze: ale raczej minichlejady się zapowiadaja
Albo spać w namiocie lecz zamiast karimaty to polecam pontonikrrosiak pisze: miłośnikom namiotu sugeruję zarezerwować pokoje
i bardzo dobrze! doskonała wymówka do kupna kaloszy :)
znaczy się konkurs będzie?WiS pisze: A ja nastawiam więcej nalewki
jest jeszcze taka opcja?rrosiak pisze: miłośnikom namiotu sugeruję zarezerwować pokoje
j33mbo pisze: jest jeszcze taka opcja?
Piter 35 pisze: Albo spać w namiocie lecz zamiast karimaty to polecam pontonik![]()
tak, z tym, że na dwójki, odosobnienie itp raczej nie należy liczyć. natomiast miejsce w pokoju np. 4 osobowym się znajdzie.rrosiak pisze:Zapytanie skieruj do damazia, ale podejrzewam, że tak.
no niestety, to też jest prawda. na szczęście część trasy jest mocno turystyczna, a "ekstrem" jest gdzieś w okolicach środka. myślę, że po prostu objedziemy ten środek bokiem.esilon pisze: tej trasy sie niestety nie przejedzie "zwykła" terenówką jeżeli cały czas będzie lało choć grzechem byłoby nie podjąć próby, chętnie popatrzę![]()
Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciw...j33mbo pisze: konkurs będzie?
ja chyba tez tylko na ognicho bo FUX zrejterował a legasiem przeciez nie pojade w terenWiS pisze: na ognicho.
Kruszyn również odpadł, wiec mam miejsce w OBKesilon pisze:ja chyba tez tylko na ognicho bo FUX zrejterował a legasiem przeciez nie pojade w terenWiS pisze: na ognicho.
Mogę Cię przygarnąć do Yarka - może nawet i do kierownicy dopuszczęesilon pisze: legasiem przeciez nie pojade w teren
Cholera, a moja się już nastawiała, że się do niego będzie przytulać, gdyby było za zimnorrosiak pisze: Kruszyn również odpadł,