Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Grzegorzu będzie dobrze powodzonka trzym się
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Grzesiu trzymaj się, ja negocjowałem aż do zaśnięcia aby wszystko co wytną niepotrzebnego odłożyli dla mojego kota.
Ale kiepski był ze mnie negocjator, zabrali pewno dla swoich.
Ale kiepski był ze mnie negocjator, zabrali pewno dla swoich.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, cholera no tego ale nie wycieli Ci no tego Męskości znaczy się tego czym się różnimy od kobiet , co

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie wiedziałem, że masz biustPiter 35 pisze: inquiz, cholera no tego ale nie wycieli Ci no tego Męskości znaczy się tego czym się różnimy od kobiet , co![]()
![]()

Piter 35, 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Grzesiu, trzymaj się tam dzielnie, nie płakusiaj, nie oglądaj się za pielęgniarkami, nie wybrzydzaj przy posiłkach, a wszystko będzie ok
. Trzymam kciuki za szybki powrót do formy
. Mam nadzieję, że wątroba zostaje nienaruszona i jeszcze się solidnie napijemy
Ja nie wiem, co Wy Panowie tacy negocjatorzy...
Mój małż negocjował jeden szew więcej jak leżałam na porodówce

inquiz pisze: ja negocjowałem aż do zaśnięcia aby wszystko co wytną niepotrzebnego odłożyli dla mojego kota.

Ja nie wiem, co Wy Panowie tacy negocjatorzy...

Mój małż negocjował jeden szew więcej jak leżałam na porodówce

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Zad forka uszkodzony - zły człowiek zapikował wziął był i w swej arcywredocie ominął hak.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
michal pisze: Zad forka uszkodzony
Niedobrze

Mocno

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Lucek, a CB było? Czy byłeś pierwszym, od którego rozpoczęli ostrzeganie? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
LouCyphre pisze:3 stówy i 8 pkt. kurrrwa
Może jakieś konsultacje z zakresu materiału na egzamin?

Maciej Kozłowski (aktor) zmarł w wieku 52 lat, przegrał z chorobą.... 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
eMTi, Zdjąłem CB akurat, bo prowadziłem auto do warsztatu ... 

O ile pamiętam to kilka wskazówek na Chlejadach od Ciebie dostałemjarmaj pisze: Może jakieś konsultacje z zakresu materiału na egzamin?

Lucek, zawsze tak jest... Prawo Murphiego... Kiedyś mój Tata pożyczył ode mnie CB, odwożąc moją mamę na szkolenie. Mama był zdenerwowana i kazała mu w pewnym momencie wyłączyć, bo ją denerwowało to ciągłe gadanie... I co? 5 minut później stali już na poboczu przy radiowozie słuchając, jak policjant się pyta:
- i co, nic nie mówili na radiu, że stoimy?
- może mówili, ale żona kazała wyłączyć

- i co, nic nie mówili na radiu, że stoimy?
- może mówili, ale żona kazała wyłączyć

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
PTK ERA to penisy, przysłali mi fakturę podniesioną opłatą abonamentową o 13 złotych...I w efekcie czego sam rachunek zamiast standardowo być w okolicach 25-28 złociszy, jest na poziomie 43....
Osobiście nie wiem z jakiej paki, zwłaszcza iż lada chwila umowa mi się kończy i liczyłem na jakaś propozycję z ich strony. Zwłaszcza, że lojalny klient jestem od kilku lat. A tu bez uprzedzenia cena w górę...
Chyba czeka mnie przedzieranie się przez regulamin... bo złamasom nie daruję takiego zachowania

Chyba czeka mnie przedzieranie się przez regulamin... bo złamasom nie daruję takiego zachowania
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 15:13 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Barthol, 43-28=15, a 43-25=18, nijak 13 nie wychodzi
A tak poważnie, to być może dotychczasowa umowa obejmowała ulgę (13PLN) w abonamencie, a w chwili, gdy się skończyła cena wróciła do normy. Ponieważ abonament nie był wysoki, to w Erze stwierdzili, że najzwyczajniej nie opłaca im się oferować nowej umowy na preferencyjnych warunkach.

A tak poważnie, to być może dotychczasowa umowa obejmowała ulgę (13PLN) w abonamencie, a w chwili, gdy się skończyła cena wróciła do normy. Ponieważ abonament nie był wysoki, to w Erze stwierdzili, że najzwyczajniej nie opłaca im się oferować nowej umowy na preferencyjnych warunkach.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak, bo to jest tak:
umowa została zawarta do 2010-07-26, gdzie opłata abonamentowa to było 20.49 (23.02 z Vatem) jakieś tam wyskoki (2-3 złote) dawały cenę w okolicach 25-28 złociszy (płacone regularnie i w terminie) [oferta dla stałych abonentów]
dziś dostaję fakturę w której sam abonament to nagle 32.78 oraz 2.33 (kilka sms'ów i połączeń ponad plan), co daje w sumie 35.11 (z Vatem to już 42.83)
I się teraz zastanawiam skąd ta nagła zmiana polityki, może faktycznie nie opłaca im się mieć stałego klienta, który regularnie płaci za usługę.
umowa została zawarta do 2010-07-26, gdzie opłata abonamentowa to było 20.49 (23.02 z Vatem) jakieś tam wyskoki (2-3 złote) dawały cenę w okolicach 25-28 złociszy (płacone regularnie i w terminie) [oferta dla stałych abonentów]
dziś dostaję fakturę w której sam abonament to nagle 32.78 oraz 2.33 (kilka sms'ów i połączeń ponad plan), co daje w sumie 35.11 (z Vatem to już 42.83)
I się teraz zastanawiam skąd ta nagła zmiana polityki, może faktycznie nie opłaca im się mieć stałego klienta, który regularnie płaci za usługę.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 15:34 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Barthol pisze: umowa została zawarta do 2010-07-26
Umowa nadal obowiązuje, więc dzwoń do działu reklamacji. Sprawdź jeszcze tylko, czy nie przesunęli Ci terminu rozliczeń (ja tak kiedyś miałem), bo wówczas zapewne sami skorygują to w następnym miesiącu.

tutaj się nic nie zmieniło... więc będę dzwonił....rrosiak pisze: Sprawdź jeszcze tylko, czy nie przesunęli Ci terminu rozliczeń (ja tak kiedyś miałem), bo wówczas zapewne sami skorygują to w następnym miesiącu.

Dobrze, że mam nawyk trzymania tego rodzaju faktur,rachunków,umów itp. w segregatorach bo łatwo zlokalizować :) i mieć dowód pod ręką

edit: już po telefonie do BOA, po trwającej 6-7minut

Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 16:31 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Sami z siebie bez powodu nic Ci nie mogli podnieść. A gdyby tak było, możesz wypowiedzieć umowe bez konsekwencji. Ja też obstawiam koniec jakiejś czasowej promocji z upustem na abo
A na fakturze nie masz żadnego wyszczególnienia?

A na fakturze nie masz żadnego wyszczególnienia?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kochane, I'm back. Elegancko se na chirurgii paznokcie obcinają
Żyję ale napie...la jak cholera
Damy radkę.
Pozdrawiam Was cieplutko
Częściowo nareperowany

Żyję ale napie...la jak cholera

Pozdrawiam Was cieplutko