Barbie już wysłała. Jakiś patent na to zatem jestPiter 35 pisze: So What!, Ty mi powiedź jak Oni wyślą ta komórkę ( byle by się nie pomylili i nie wysłali taką z drzewem) , mają jakąś specjalna pocztę
![]()
![]()
Taaa świat poszedł do przoduleon pisze: Ten internet to wspaniała rzecz, kiedyś trzeba było się fatygować osobiście żeby komórkę od jelenia szarpnąć, teraz wystarczy PW, no mniód zgoła.
a to tylko do piątku, i to w sprawach służbowych.So What! pisze: Będziesz musiał zadzwonić na stacjonarny![]()
Nie martw nic. Było pięknie, będzie piękniej. Zmiany są duszą gryremek pisze:Chyba nie frustracja. Jeszcze nie wiem w szoku jestem chyba![]()
Oficjalnie dzisiaj ostatni dzień w pracy po 7.5 latach
nie no, nie cykam. Szkoda tylko, bo robiłem tu wiele fajnych rzeczy... i nadal będę robićGrzesiek_67 pisze: Nie martw nic. Było pięknie, będzie piękniej. Zmiany są duszą gry![]()
A tu to fakt. Puławska powiadasz.... zafascynuje... so, nie sądzęremek pisze: ale ten widok z biura... po lewej JodłownikNo ale może mnie Puławska zafascynuje jakoś...
Jeżeli tak sądzisz, to to:Bilex pisze:o tyle firma beze mnie już nie bardzo...
obawiam się, już przestało być prawdą.....Bilex pisze:ja mogę funkcjonować bez firmy,