F1 2010
Re: F1 2010
No i ok jest pudło pokazał że umie szybko jezdzić 

Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
to samo chciałem napisać ,że masz podwójne święto 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
potrójne. W końcu niemiaszek to sąsiad, a co mi tam, niech mu trawa rośnieburat pisze: to samo chciałem napisać ,że masz podwójne święto![]()

remek, możesz mówić ,ze lubisz wszystkich ale jak się przyznajesz do lubienia Niemców to figurski z wojewódzki to ci mogą buty czyścić

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie będę się silić na fałszywą skromność i nie zaprzeczęburat pisze: figurski z wojewódzki to ci mogą buty czyścić![]()

Piękny wyścig , wspaniała walka , było na co popatrzeć . Dumny jestem z Roberta jak paw 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Gratki dla Roberta!!! Mój ulubiony tor, znam go na pamięc... W tym roku jeżeli nie utkniemy na przełęczach w Szwajcarii po raz pierwszy przejadę go online na motocyklu. Cieszę się jak dziecko bo to jedno z moich marzeń a do tej pory jakoś nie było czasu ani okazjii
?? tzn live? To bardziej by offline pasowało, czy nie?hornet pisze: przejadę go online na motocyklu.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
hornet tylko nie przestrzel szykany po wyjezdzie z tuneluhornet pisze:Gratki dla Roberta!!! Mój ulubiony tor, znam go na pamięc... W tym roku jeżeli nie utkniemy na przełęczach w Szwajcarii po raz pierwszy przejadę go online na motocyklu. Cieszę się jak dziecko bo to jedno z moich marzeń a do tej pory jakoś nie było czasu ani okazjii

Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
i fujara jednocześnie. Ale MSC pokazal klasę z tym wyprzedzeniem.robanio007 pisze: Alonzo szatan
Kiedyś RB, wtedy kiedy jeździl z MSC w Ferrari, także kiedys kogoś myknął na ostatnim zakręcie...
Dolce far niente 

A MB wykazał się nieznajomością przepisów ;]FUX pisze: Ale MSC pokazal klasę z tym wyprzedzeniem.
-
robanio007
- 2 gwiazdki
Może i fujara,a Majkel przez ten manewr wylądował ostatecznie na 12 placku,pierdołaFUX pisze:i fujara jednocześnie. Ale MSC pokazal klasę z tym wyprzedzeniem.robanio007 pisze: Alonzo szatan
Kiedyś RB, wtedy kiedy jeździl z MSC w Ferrari, także kiedys kogoś myknął na ostatnim zakręcie...

...oleewam to,lubie te robote.
trochę to dziwna decyzja bo jeżeli chcieli żeby SC doprowadził wszystko do końca to mogło tak być ,a nie zjeżdżał i zaczęli machać zielonymi flagami
jeszcze się chłopaki odwołali ale pewno nic to nie zmieni
ile stawiacie ,że Hamiltonowi by się upiekło

ile stawiacie ,że Hamiltonowi by się upiekło

Ależ fajnie mruczy w środku ten samochód bezpieczeństwa
Tak się zastanawiałem czy kiedykolwiek zdarzyła się sytuacja ,że samochód bezpieczeństwa wpadł w poślizg lub coś podobnego mu się zdarzyło

Tak się zastanawiałem czy kiedykolwiek zdarzyła się sytuacja ,że samochód bezpieczeństwa wpadł w poślizg lub coś podobnego mu się zdarzyło

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
robanio007
- 2 gwiazdki
Na 100 procent nic by nie byłoburat pisze: ile stawiacie ,że Hamiltonowi by się upiekło![]()

...oleewam to,lubie te robote.
i decyzją sędziów przesunęli by go jeszcze 2 mijesca w stawce, bo ktoś dostałby karę, że mu drogę blokowałburat pisze: ile stawiacie ,że Hamiltonowi by się upiekło

noooooooooo.... wreszcie jakiś fajny dźwięk silnika, a nie ciągle ten odgłos wiertarki dentystycznejPiter 35 pisze: Ależ fajnie mruczy w środku ten samochód bezpieczeństwa

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Zgodnie z przepisami SC ma zjechać na końcu ostatniego kółka do pitlane, a bolidy mają przejechać przez linię start-meta bez wyprzedzania. Zapewne chodzi o to, by to nie SC ,,wygrywał'' wyścigu. Natomiastburat pisze: bo jeżeli chcieli żeby SC doprowadził wszystko do końca to mogło tak być ,a nie zjeżdżał
nie wiem, po jaką cholerę Whiting zdjął żółte flagi.burat pisze: i zaczęli machać zielonymi flagami
Pewnie nic, bo kary DT są nieodwołalne. Jest taka teoria, że to Hill odegrał się na MSC z jakieś nieczyste zagrywki sprzed lat. Nawet ludzie popełnili na tę okazję serię wesołych komentarzy:burat pisze: jeszcze się chłopaki odwołali ale pewno nic to nie zmieni
Szumacher nieprzepisowo wyprzedzil , zapewne wprowadzily go w blad te zielone flagi i tu przyczyna. Sama kara moim zdaniem jest za duza, 20 s przy takim zakonczeniu race to przesada. Dzis wsrod sedziow byl Damon Hill , moze to taki maly payback za adelaide '94 ??:)).
:)IceOne . całkiem możliwe, wszakże Schumacher punktów payback nabierał sobie całkiem sporo przez lata jazdy w f1 :) Kiedyś uzbierane punkty trzeba wymienić na nagrody :)
No pewnie, żeby mu się upiekło. Jakby go ukarali, to byłby to przejaw rasizmu ;))burat pisze: ile stawiacie ,że Hamiltonowi by się upiekło![]()
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Piter 35 pisze: Ależ fajnie mruczy w środku ten samochód bezpieczeństwa![]()
W poprzednich sezonach SL też fajnie mruczał, ale i tak wypadał blado przy samochodzie medycznym (C63 AMG Kombi) - ten na żywo pięęęknie mruczał

Od kiedy Michael Bolton uczestniczy w F1.WRC fan pisze: A MB
P.S. Wurc podpowiedz, kogo masz na mysli, bo nie trybię...

O Merca chodzi?
Dolce far niente 

Odkad go Initech zwolnil.FUX pisze:Od kiedy Michael Bolton uczestniczy w F1.WRC fan pisze: A MB

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
MB = Mercedes BenzFUX pisze:
P.S. Wurc podpowiedz, kogo masz na mysli, bo nie trybię...
O Merca chodzi?