to nie ja ale czy tam jest jeden pas to kwestia dyskusyjnafreediver pisze: I jeszcze pytanko kto tak wczoraj szalał na Obozowej w czarnym chyba STI ok godz. 16,15?? Tam jest jeden pas tak dla ścisłości![]()
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
pozdrowienia dla imprezki oklejonej w firmowe 4turbo na okopowej, w środku jakaś pani chyba 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Az?inquiz pisze:pozdrowienia dla imprezki oklejonej w firmowe 4turbo na okopowej, w środku jakaś pani chyba
chyba nie bo ogolonaSo What! pisze: Az?![]()
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
inquiz pisze:to nie ja ale czy tam jest jeden pas to kwestia dyskusyjnafreediver pisze: I jeszcze pytanko kto tak wczoraj szalał na Obozowej w czarnym chyba STI ok godz. 16,15?? Tam jest jeden pas tak dla ścisłości![]()
A są 2 pasy bo ja tam farby na jezdni nie widzę a jeżdżę tamtędy codziennie?..
Nie to żebym nigdy nie traktował tej ulicy jak 2-pasmówki
a to ja też chciałem pozdrowić Bardzo Oklejoną Imprezę, która pod Atrium stała i stała. niestety pusta, więc kierownika nie mogę pozdrowić. 
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
vibowit pisze:Przemeq, no szczała!![]()
Z poczty wracałeś?
Tym razem z domu. Roboty ruszyły z kopyta, spodziewałem się, że do Łomianek będę się sprowadzał na Boże Narodzenie, a jak wszystko będzie szło w tym tempie, to może przed jesienią się uda?
Pozdrawiam kierownika srebrnego stiaja widzianego 2 razy na przedmiesciach Olsztyna.Kiwka byla i banany na twarzy 
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
Pozdrowienia dla kierowcy Forka co mi pomrugał dziś przy gminie Targówek, i wczorajszego kombiaka przy Politechnice, co aż trąbił żeby go zauważyć :D
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pozdrowienia dla srebrnej Imprezy kombi GL, z którą jechaliśmy sobie razem od Kłodzka do Wrocka
jak również dla pana w zielonym GT oklejonego w "555" w Kłodzku wczoraj koło 17 (?)
jak również dla pana w zielonym GT oklejonego w "555" w Kłodzku wczoraj koło 17 (?)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pozdrawiam jakiś milion foresterów.
Z tych co pamiętam:
- zielony turbo na "8"
- wiśniowy > my08 gdzieś na "8"
- zielony (serwisowany w MTS) w Kępnie i czarny turbo
I STI na wlocie do Janek około 13. Chyba Kudłaty, ale i tak pozdrawiam
Jechałem incognito Nubirrą LPG power.
Z tych co pamiętam:
- zielony turbo na "8"
- wiśniowy > my08 gdzieś na "8"
- zielony (serwisowany w MTS) w Kępnie i czarny turbo
I STI na wlocie do Janek około 13. Chyba Kudłaty, ale i tak pozdrawiam
Jechałem incognito Nubirrą LPG power.
Pozdrawiam osobnika odzianego w koszulkę "forum subaru pl" jadącego do przystanku GUS w zeszły czwartek przed dziewiątą w autobusie linii 188.
Zbyt zmęczony byłem kilkudziesięciogodzinną podróżą aby wdawać się w interakcję, mea culpa.
Zbyt zmęczony byłem kilkudziesięciogodzinną podróżą aby wdawać się w interakcję, mea culpa.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
freediver pisze: A są 2 pasy bo ja tam farby na jezdni nie widzę a jeżdżę tamtędy codziennie?..
I co z tego, że nie ma pasów na jezdni?
Później tacy małomiasteczkowi przyjeżdżają do Wrocławia i jadą środkiem na dwupasmówce, bo bez narysowanych pasów nie potrafią jeździć.
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Wszyscy lubimy nasze auta bo są fajne, szybkie i jakie tam kto jeszcze pozytywy widzi, lubimy sobie depnąć i naginać czasem przepisy w różnym stopniu ale kierownik czarnego STI którego tam widziałem przegiął po całości :)
ktoś z -forum jeździ Mini ze świniaczami na obu lustrach? "Nałęczowianka team" czy coś takiego , blachy W.......
freediver, krawężniki są wysokie, widziałem już takiego któremu ostudziły zapał. więc do pierwszego obtarcia alusów.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Bimber pędzili od tygodni to teraz szalejąWiS pisze: Pozdrawiam ekipę, która już szaleje w pewnej melinie pod Kielcami
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
może im zapasy z Chlejad zostały Made in Sidor...Piter 35 pisze:Bimber pędzili od tygodni to teraz szalejąWiS pisze: Pozdrawiam ekipę, która już szaleje w pewnej melinie pod Kielcami
Nieee. To niemożliwe....
Dolce far niente 
Pozdrawiam kierownika z czwartku, wyczajonego na wylocie z Emparku. Kiwka wedle reguł sztuki :)
p<R
p<R
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Nie ja. No chyba, że Piotrek K. w ramach docierania do Warszawy się kopnął :).remek pisze:Chyba Kudłaty, ale i tak pozdrawiam![]()
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
wil3ych pozdrawiam, zapewne zdziwonych, że w sobotnie popołudnie jakaś Octavia do nich migała światłami na Żeromskiego
A poza tym, całą ekipę pijacko-dyskusyjną z ogniska w Górnie - co złego to nie ja, i w ogóle...
A poza tym, całą ekipę pijacko-dyskusyjną z ogniska w Górnie - co złego to nie ja, i w ogóle...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
WiS pisze: z ogniska w Górnie
A ja myślałem, że w Radlinie byłem
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.