F1 2008
Re: F1 2008
Nie może? 
I koniec wyścigu, krótko mówiąc masakra...
Czyżby kontrola trakcji tak namieszała?

I koniec wyścigu, krótko mówiąc masakra...
Czyżby kontrola trakcji tak namieszała?
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
To jak Bourdais zdobył 1 punkt?gimof pisze:Nie może
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
Nie wiem, nie znam sięhogi pisze:To jak Bourdais zdobył 1 punkt?gimof pisze:Nie może

Ale to bezsensu

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Taktyka do dupy, czyi jak zwykle. Decyzje BMW często powalały mnie z nóg.
Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica...
hogi pisze:gruby, na to wychodzi...
No wlasnie... Ale co na to regulamin?
Kiedys bylo tak, ze zwyciezca byl ten, ktory byl pierwszy po przejechaniu X okrazen, LUB po dwoch godzinach jazdy.
Po poprzednim sezonie, gdy jeden z wysigow trwal dluzej, to niczego nie jestem pewien...
g.
ps. Co do taktyki BMW. Chyba nikt nie spodziewal sie takiej masakry na torze. Ktos pamieta kiedy ostatnio tak malo samochodow ukonczylo wyscig?
Maja drugie miejsce. Co jest zle?Zubi pisze:Taktyka do dupy, czyi jak zwykle. Decyzje BMW często powalały mnie z nóg.
g.
Mogli mieć drugie i trzecie.gruby pisze:Maja drugie miejsce. Co jest zle?Zubi pisze:Taktyka do dupy, czyi jak zwykle. Decyzje BMW często powalały mnie z nóg.
g.
Doradca Finansowy
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
hogi pisze: Mogli mieć drugie i trzecie.
Nie, mieli mieć pierwsze i przedpierwsze. Na 100%. Tak mówiła pani Henia w mięsnym.

Sędziowie jak zwykle pokazali, że są !@#$ nic nie wartymi

Jak to możliwe, że tylu kierowców się rozwaliło? Czyżby zbyt wysoka temperatura i zmęczenie organizmu? A może kontrola trakcji? Kiepski asfalt?
Wszystko jednoczesnie...gimof pisze:Jak to możliwe, że tylu kierowców się rozwaliło? Czyżby zbyt wysoka temperatura i zmęczenie organizmu? A może kontrola trakcji? Kiepski asfalt?
g.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
A dlaczego nie wszystko to razem wzięte plus jeszcze kilka? Jedna połowa z rozwalonych jechała bez tc, a druga w upale?gimof pisze:Jak to możliwe, że tylu kierowców się rozwaliło? Czyżby zbyt wysoka temperatura i zmęczenie organizmu? A może kontrola trakcji? Kiepski asfalt?

Robienie dwóch hop na zewnętrznej szybkiego zakrętu jest karygodne i powinny być za to jakieś kary

Tak! Powinny byc trzy!EterycznyŻołądź pisze:Robienie dwóch hop na zewnętrznej szybkiego zakrętu jest karygodne
g.
Odnośnie tej hopy, takie deja vu? Ciekawe co prowadzący studio w Wa-wie poczułEterycznyŻołądź pisze: Robienie dwóch hop na zewnętrznej szybkiego zakrętu jest karygodne i powinny być za to jakieś karyMogę się założyć, że nie będzie bo fia, ma bezpieczeństwo gdzieś, chyba, że chodzi o bzdurne tłumaczenia jeszcze bzdurniejszych pomysłów.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Nie martw się na następnych GP kangury dadzą przy torze znak "uwaga wyboje" , betonowy, żeby był trwały.
W trójskoku olimpijskim z pewnością.
gruby pisze: Tak! Powinny byc trzy!
W trójskoku olimpijskim z pewnością.
I punkty za dlugosc!EterycznyŻołądź pisze:W trójskoku olimpijskim z pewnością.gruby pisze: Tak! Powinny byc trzy!
g.
ide spac
Radku a ja się starałem Cię obudzićradekk pisze:Chyba cieszę się że jednak nie wstałem, bo bym się tylko wk****ł i zaczął coś roz****ć

RObert Kubica: "zaplanowano dla mnie podobną taktykę jak dla Nicka i jechałem dobrym tempem. Potem taktyka została zmieniona i w moim przypadku to się nie opłaciło. Ugrzęzłem za Bourdaisem, tracąc dużo czasu."gruby pisze:Maja drugie miejsce. Co jest zle?Zubi pisze:Taktyka do dupy, czyi jak zwykle. Decyzje BMW często powalały mnie z nóg.
g.
Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica...
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Nie znam się kompletnie na tym sporcie ale wygląda mi na to że dzieje się sporo przypadkowo z tym, że Kubica jakoś przypadkowo częściej niż Heidfeld gorzej kończy.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
a moim zdaniem to wynik z kwalifikacji po zamianie przepisów, czyli bez systemów kontroli trakcji pokazuje, że Roberto nie bedzie miał problemów ze zmiana teamu w sezonie 2009,
bardzo mi go dzisiał było szkoda, bo apetytu narobił i sobie i kibicom,
ale co nas nie zabije to nas wzmocni
bardzo mi go dzisiał było szkoda, bo apetytu narobił i sobie i kibicom,
ale co nas nie zabije to nas wzmocni

Kurde, coraz bardziej nie podoba mi się postawa Niemieckich "strategów", śmierdzi mi to jakimiś specjalnymi działaniami, żeby Robert nie skillował Nicka