"Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
BTW jakiś Orlen laska zamknęła na katowickiej, bo kibole lecą. Kolumna 12 radiowozów czekała gdzieś tam. Piękna ta piłka, na wszelki wypadek pojechaliśmy na stację w przeciwnym kierunku, posag wiezłem do mniasta 

widać ,że w Krakowie już się cieszą z tego ,że będą dalej ze sobą grać i dziś jakieś grupki jednych do drugich przyszły z podziękowaniami 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, nawet jeden nie przeżył wizyty .
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
słabo to będzie jak trafią na takie kłucie osoby postronne...burat pisze:widać ,że w Krakowie już się cieszą z tego ,że będą dalej ze sobą grać i dziś jakieś grupki jednych do drugich przyszły z podziękowaniami

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
bandy pojebów bo inaczej nie można 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Powinienem w piękny dzień... ale to coś tak tematycznego
Jadę w poniedziałek na mecz anglia-meksyk na wembley

Jadę w poniedziałek na mecz anglia-meksyk na wembley

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Konto usunięte pisze: Jadę w poniedziałek na mecz anglia-meksyk na wembley![]()
![]()
O to ten, który zburzyli.

Ja w sobotę widziałem przemarsz kibiców jakiegoś kolejarza przez pół Poznania, bo coś tam wygrali. W sumie pokojowo szli, nawet dzieci i kobiety były, ludzie w garniturach, tylko pół miasta zamknęli.
Bilex, czy to przypadkiem ten twój beznadziejny klubik nie będzie miał teraz długów?

Witek pisze: jakiegoś kolejarza przez pół Poznania
Kolejorza, nie kolejarza

- Witek
- 6 gwiazdek
vicu, ooo! To, to! Krzyczeli "Kolejorz z Pyrlandii" i byli ubrani na niebiesko-biało mimo, że tramwaje mają zielono-żółte.
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Znów Barca. Ale dobrze.
Real patałachy.
PS Legia gol
Real patałachy.
PS Legia gol

Przemeq pisze:Znów Barca. Ale dobrze.
Real patałachy.
Ech.. Wy zawistnicy. To właśnie przez takie teksty potem mamy przemoc na stadionach i ulicach miast.Witek pisze:Bilex, czy to przypadkiem ten twój beznadziejny klubik nie będzie miał teraz długów?![]()

Ja chciałem Realowi pogratulować, ponieważ zasłużył na to drugie miejsce.

A co do Lecha to moim zdaniem to dobrze dla naszej ligi, że w końcu Wisła została zdetronizowana. Może w końcu ktoś przezwycięży tę niemoc w pucharach. Tak, tak... zdaję sobie sprawy, że te nadzieje raczej biorą się z serca, nie z głowy.
czarne jest piękne...
No dobrze. Tydzień minął, trochę ochłonąłem... to wam odpowiem złośliwcy
)
Otóż spieszę Cię poinformować, że mój klub zarobił dotąd na sprzedaży koszulek Krystyny dokładnie tyle ile on kosztował.
Także nie martw się, jakoś sobie radzimy
Ja również chciałem im pogratulować. Walka była ostra do samego końca. Obie drużyny kończyły sezon z niezwykłą liczbą punktów i strzelonych bramek. Niestety Barcelona była lepsza w bezpośrednich starciach (choć w pierwszym meczu zabrakło naprawdę niewiele) i słusznie jej się mistrzostwo należy.
Parafrazując kibiców Arsenalu: In Jose we trust!
Dlatego dzisiaj z dużym zaangażowaniem będę dopingował Inter!
A wy, dziewczynki, szykujcie się na taką rozmowę za rok o tej samej porze...

Mój drogi Witku (homofobię schowaj sobie w kieszeńWitek pisze: Bilex, czy to przypadkiem ten twój beznadziejny klubik nie będzie miał teraz długów?

Otóż spieszę Cię poinformować, że mój klub zarobił dotąd na sprzedaży koszulek Krystyny dokładnie tyle ile on kosztował.
Także nie martw się, jakoś sobie radzimy

Mam nadzieję, że ten sam żarliwy sposób kibicowania będziesz prezentował na Ł3 a że siedzę krzesełko obok - to sprawdzęPrzemeq pisze: Real patałachy.

vibowit pisze: Ja chciałem Realowi pogratulować, ponieważ zasłużył na to drugie miejsce.
Ja również chciałem im pogratulować. Walka była ostra do samego końca. Obie drużyny kończyły sezon z niezwykłą liczbą punktów i strzelonych bramek. Niestety Barcelona była lepsza w bezpośrednich starciach (choć w pierwszym meczu zabrakło naprawdę niewiele) i słusznie jej się mistrzostwo należy.
Parafrazując kibiców Arsenalu: In Jose we trust!

Dlatego dzisiaj z dużym zaangażowaniem będę dopingował Inter!
A wy, dziewczynki, szykujcie się na taką rozmowę za rok o tej samej porze...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Witek
- 6 gwiazdek
Mój jeszcze droższy Bilexie, nie zapomnij tylko, zwłaszcza za rok, w jakim stylu wygrała Barca. W ofensywnym, ładnym, nigdy nie grając na 1:0, ani nie murując bramki niczym drugoligowa drużyna. 

I niech tak zostanie,dla widowiska porosze jeszcze ze 2 brameczki.FUX pisze:Inter rzondzi, na razie...
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
No i brawo
Jose jeden z najlepszych trenerow,Milito 100% skutecznosci,to co zrobil przy drugiej bramce to majstersztyk 

jaki był wynik?
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Jakieś 2:0liwit pisze: jaki był wynik?
Ale nie wiem kto grał

Wlasnie zobaczylem ponowny upadek Polskiej Pilki Noznej.6-0 to juz presadzili 

pablito, piłka pokazała, że może upaść.....leżąc
(w sumie to chyba zaczynam żałować, że tej komedii z hokejowym wynikiem nie oglądałem)

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Oj tam komedii. Po prostu Hiszpanie pokazali, gdzie jest teraz nasze miejsce w szeregu. To nie jest przypadek, że my nie jedziemy na WC, a Hiszpanie będą walczyć, mam nadzieję, o złoto.Barthol pisze:(w sumie to chyba zaczynam żałować, że tej komedii z hokejowym wynikiem nie oglądałem)
czarne jest piękne...
Oj tam, czepiacie się...
Jako osoba, która kocha piłkę nożną - nigdy, ale to NIGDY nie oglądam towarzyskich spotkań polskiej reprezentacji. Szkoda czasu.
Meczów o pietruszkę - też nie.
Dzisiaj zrobiłem wyjątek, bo ciekaw byłem w jakiej formie jest mój faworyt na MŚ. Otóż uspokoiłem się - bo ewidentnie w dobrej.
Co do naszej reprezentacji, to pan Trzepak - mówiący dzisiaj wyjątkowo do rzeczy, orzekł, że polscy zawodnicy z ligi po raz pierwszy w życiu mieli okazję zobaczyć jak wygląda tempo prawdziwego meczu piłkarskiego. I trochę ich to zaszokowało. Miejmy nadzieję, że skłoniło również do refleksji...
(Ale nie takiej jak pana Zielińskiego - wówczas obrońcy w niedługo potem trenera, po przegranym meczu Legii z Valencją 6:1 kiedy na pytanie dlaczego zawodnicy hiszpańscy są o dziesięć klas lepsi, odpowiedział: bo oni się z tym rodzą...
)
Reprezentacja nasza ("w budowie") składa się z młodych zawodników, głównie z polskiej ligi i nie można było spodziewać się innego wyniku w konfrontacji z mistrzami Europy. Wieszanie psów nie ma więc sensu. Przyjdzie na to czas za dwa lata - kiedy okaże się, że mimo usilnych starań pana Smudy - nasi piłkarze po prostu się "z tym nie rodzą".
Obym się mylił.

Jako osoba, która kocha piłkę nożną - nigdy, ale to NIGDY nie oglądam towarzyskich spotkań polskiej reprezentacji. Szkoda czasu.
Meczów o pietruszkę - też nie.
Dzisiaj zrobiłem wyjątek, bo ciekaw byłem w jakiej formie jest mój faworyt na MŚ. Otóż uspokoiłem się - bo ewidentnie w dobrej.

Co do naszej reprezentacji, to pan Trzepak - mówiący dzisiaj wyjątkowo do rzeczy, orzekł, że polscy zawodnicy z ligi po raz pierwszy w życiu mieli okazję zobaczyć jak wygląda tempo prawdziwego meczu piłkarskiego. I trochę ich to zaszokowało. Miejmy nadzieję, że skłoniło również do refleksji...
(Ale nie takiej jak pana Zielińskiego - wówczas obrońcy w niedługo potem trenera, po przegranym meczu Legii z Valencją 6:1 kiedy na pytanie dlaczego zawodnicy hiszpańscy są o dziesięć klas lepsi, odpowiedział: bo oni się z tym rodzą...

Reprezentacja nasza ("w budowie") składa się z młodych zawodników, głównie z polskiej ligi i nie można było spodziewać się innego wyniku w konfrontacji z mistrzami Europy. Wieszanie psów nie ma więc sensu. Przyjdzie na to czas za dwa lata - kiedy okaże się, że mimo usilnych starań pana Smudy - nasi piłkarze po prostu się "z tym nie rodzą".
Obym się mylił.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...