[S] Subaru Impreza WRX
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[S] Subaru Impreza WRX
Sprzedam Subaru Impreza Wrx wersja US,
rok 2002
przebieg budy ok 160tys km
przebieg silnika ok. 1000 km (ok. tysiąc kilometrów ) około dlatego bo ciągle nim jeżdże
Auto z wymienionym silnikiem (silnik składany z nowych części w ASO Dzierżoniów), po wymianie klocków hamulcowych, sprzęgła. Wszystko robione w MTS. W aucie nie palone, auto w ciągłej eksploatacji (podjeżdżam nim 3 km do pracy i wieczorem do domu ), serwisowany w Dzierżoniowie.
Wyposażenie podstawowe tej wersji + turbo timer + short shift czy jak to się tam nazywa nie wiem czy to było na wyposażeniu seryjnym
Auto odebrane miesiąc temu z ASO, po wymianie silnika, jeździ, nie sprawia problemów.
Felgi 17" + opony letnie sportowe
Felgi 16" + opony zimowe
Cena: 32000 PLN do negocjacji
Telefon kontaktowy: 669 666 163
Możliwość podjechania i sprawdzenia w Dzierżoniowie, w sumie mam nadzieję że mogę liczyć na pomoc p. Marka w ocenieniu stanu auta
Zapraszam do oglądania
Zdjęcia tutaj: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=10&t=4082
rok 2002
przebieg budy ok 160tys km
przebieg silnika ok. 1000 km (ok. tysiąc kilometrów ) około dlatego bo ciągle nim jeżdże
Auto z wymienionym silnikiem (silnik składany z nowych części w ASO Dzierżoniów), po wymianie klocków hamulcowych, sprzęgła. Wszystko robione w MTS. W aucie nie palone, auto w ciągłej eksploatacji (podjeżdżam nim 3 km do pracy i wieczorem do domu ), serwisowany w Dzierżoniowie.
Wyposażenie podstawowe tej wersji + turbo timer + short shift czy jak to się tam nazywa nie wiem czy to było na wyposażeniu seryjnym
Auto odebrane miesiąc temu z ASO, po wymianie silnika, jeździ, nie sprawia problemów.
Felgi 17" + opony letnie sportowe
Felgi 16" + opony zimowe
Cena: 32000 PLN do negocjacji
Telefon kontaktowy: 669 666 163
Możliwość podjechania i sprawdzenia w Dzierżoniowie, w sumie mam nadzieję że mogę liczyć na pomoc p. Marka w ocenieniu stanu auta
Zapraszam do oglądania
Zdjęcia tutaj: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=10&t=4082
Ostatnio zmieniony 9 lis 2010, o 10:20 przez Rav, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 122 razy
- Polubione posty: 188 razy
Re: [S] Subaru Impreza WRX
filester, wyczyść cache przeglądarki
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- Rav
- 1 gwiazdka
up
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
- Rav
- 1 gwiazdka
up
- Rav
- 1 gwiazdka
up i nowa cena 30000
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Rav jednak sprzedajesz ?
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Rav
- 1 gwiazdka
Mam mieszane uczucia, szkoda mi tego auta, bo mimo tych przeżyć z autem się związałem Trafi się ktoś kto kupi ok, jeśli nie też ok, będe miał czym po Norwegii jeździć
- Rav
- 1 gwiazdka
sprzedałem
i kupiłem coś takiego mam nadzieję że mnie nie wypiszecie z forum kupie sobie świniki na lusterka
i kupiłem coś takiego mam nadzieję że mnie nie wypiszecie z forum kupie sobie świniki na lusterka
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 224 razy
- Polubione posty: 505 razy
Rav, nie martw się... kolor prawie subarzany
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 300 razy
- Polubione posty: 57 razy
Lepszy byłby złotyKonto usunięte pisze: felunek lekko nie pasuje jak dla mnie
Rav, zapraszamy do tego wątku http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=4383
A tak poważnie, to bardzo fajne i wygodne auto jaki silnik
Acha no fela do wymiany
A tak poważnie, to bardzo fajne i wygodne auto jaki silnik
Acha no fela do wymiany
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- b_bartt
- 2 gwiazdki
- Auto: niunia GT 00 i latanie w planie..
poolecam superba 2 gen ale stanowczo w kombi iz napedem na 4 buty!! oczywiscei jako dupkowozika...
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno”
(Sir Stirling Moss)
(Sir Stirling Moss)