http://www.leworeczni.pl/sklep/product_ ... cts_id=119Azrael pisze: Wie ktoś o czymś jeszcze?

jeśli tamta cenowo ci pasuje...to Logitech MX610 też powinien być okAzrael pisze: Znalazłem jedną:
marcyś pisze: jeśli tamta cenowo ci pasuje...to Logitech MX610 też powinien być ok
A po co Ci z Bolandy? Pół Kosłotra kupiłeś w jukeju, a myszki się boisz? ;))Znalazłem jedną: http://cgi.ebay.co.uk/Razer-DeathAdder- ... 4cef1bf85e, ale kupić w Bolandzie nie sposób. Wie ktoś o czymś jeszcze?
W większości czarny (faktury, pisma itd.) - póki co mamy atramentówkę, ale jak przestanie się to opłacać to mamy w perspektywie właśnie jakąś prostą laserówkę.FUX pisze: WRC fan, a Ty tą drukarkę masz kolor, czy potrzebujesz częściej czarnej?
Pamiętam jak kolega kupował w markecie w promocji lexmarki atramentowe i w necie osobno sprzedawał tusze i drukarki za grosze już gołe i zostawało górkąAzrael pisze: Ja będę się pozbywał color laser jet 2600n z print serwerem wbudowanym bo zbliża się wymiana kolorowych tonerów i taniej kupić nową drukarkę
remek pisze:So What!, komercyjnie robi to Cyqan
Ja się na tym jakoś specjalnie nie znam, (bo to żmudna dłubanina i mi się nie chce), ale treść ma znaczenie, dobór słów w tej treści także. Linkowanie innych stron do Twojej. Profi pozycjonerzy korzystają z "zapleczy" - już wypozycjonowane strony, które inteligentnie rotują linkami/treścią tak żeby googlebot nie marudził.
Dość ważna jest poprawność semantyczna strony, łatwość odnalezienia przez google'a w jej kodzie linków do innych podstron etc.
Wszystko zależy od haseł na jakie pozycjonujesz - a raczej od ilości/jakości stron, które na wybrane hasła się "zgłaszają" .
Okej będę z tym walczył... Ale jutro bo już dziś nie mam ochoty grzebać w Anzelmie (tak się wabi)LouCyphre pisze:Barthol, Ja obstawiam tą nową kość pamięci, IMO jest zrypana, skoro na starej kości śmiga. Dla pewności zamień sloty.
nie, ale nie mnie także.Witek pisze: To obecną, wysoką pozycję tego tutaj forum, to forum zawdzięcza opłatom?
słabo się znam, ale zdaje się że płyta umożliwia obsługę pamięci do DDR300 (PC-2700), a wciskasz PC-3200 (DDR400)..Barthol pisze: płyta główna: ECS K7VTA3 KT333 DDR
pamięć DIMM 256 DDR 2100
Edit:
a ta nowa kość pamięci to 512mb ddr 400Mhz-CL3 Pc3200U-30331 (zakupiona dziś)