Stara miłość nie rdzewiejejarmaj pisze: Normalnie na nowo polubiłem Wiśnie
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A nie mówiłam, że będzie dobrze?jarmaj pisze:Wiśnia dostała dzisiaj nową turbinkę i nie dość, że przydymianie olejem chyba zniknęło (czyli nie czeka mnie remont silnika), to jeszcze trochę koniów przy tej okazji zostało przez Łukasza wyczarowane
Czarownicy trzeba słuchać
Ale ile żeś się przedtem nazrzędził...jarmaj pisze:Normalnie na nowo polubiłem Wiśnie!
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
No prawie zdrowa, jeszcze tylko tłumik muszę zmienić, bo popękany, ale już niedługo też ten temat będzie załatwionyremek pisze:cool. Wszystkie Wiśnie znowu zdrowe
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
to kosmetyka, nie liczy sięjarmaj pisze: No prawie zdrowa, jeszcze tylko tłumik muszę zmienić, bo popękany, ale już niedługo też ten temat będzie załatwiony![]()
Jarek pewnie ściemnia, bo gaz u Jako montowałjarmaj pisze: No prawie zdrowa, jeszcze tylko tłumik muszę zmienić, bo popękany, ale już niedługo też ten temat będzie załatwiony
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Och nie.....!Piter 35 pisze:Jarek pewnie ściemnia, bo gaz u Jako montowałjarmaj pisze: No prawie zdrowa, jeszcze tylko tłumik muszę zmienić, bo popękany, ale już niedługo też ten temat będzie załatwiony
Wydało się po co do W-wy przyjechałem.....
jarmaj, a nie mówiłem?
Każdy związek przeżywa gorsze chwile.. Jak to mówią - ważne, żeby bilans plusów i minusów był dodatni 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a mi się dzisiaj udało zdać egzaminy na instruktora nauki jazdy kat. B

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
I teraz będziesz uczył jeździć 50 km/h, stawać pod zieloną strzałką i zatrzymywać przed pasami, jak droga pusta jak biegun północny a pieszy nawet nie wie jeszcze, że będzie chciał przechodzić?burat pisze:a mi się dzisiaj udało zdać egzaminy na instruktora nauki jazdy kat. B
jarmaj, nie zimą na Szwarcwald i ogień
szczególnie strachliwe kursantki 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
jarmaj, poczekaj chwilę, a burat zrobi egzaminatora i będziesz mógł do niego po znajomości przyjeżdżać prawko odzyskiwać
burat, jeszcze raz gratki!
burat, jeszcze raz gratki!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
eMTi pisze:jarmaj, poczekaj chwilę, a burat zrobi egzaminatora i będziesz mógł do niego po znajomości przyjeżdżać prawko odzyskiwać![]()
Hmmmmm, a po co mi egzaminator? Ja mam prawo jazdy...
Aby mógl się u Ciebie doszkolić...jarmaj pisze: a po co mi egzaminator?
Dolce far niente 
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
jarmaj pisze:
Hmmmmm, a po co mi egzaminator?
Na przyszłość. To tak jak byś dostał od razu cysternę piwa.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Żem wziął i jak prawdziwy Warszawianin
pojechałem na weekend poza miastem. OK. Ludzie jakoś tak robią i żyją, się nikomu nic nie dzieje. Ale...
Od paru lat pierwszy raz ze sobą nie wziąłem laptoka. Nic null, komórke gdzieś rzuciłem tez w niebyt. Bi-i-ej-jutiful
Od paru lat pierwszy raz ze sobą nie wziąłem laptoka. Nic null, komórke gdzieś rzuciłem tez w niebyt. Bi-i-ej-jutiful
A koszyczek miałeś? ;)remek pisze: pojechałem na weekend poza miastem
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
o kurde... i nic Ci się nie stało? Przeżyłeś?remek pisze: nie wziąłem laptoka. Nic null, komórke gdzieś rzuciłem tez w niebyt. Bi-i-ej-jutiful
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
8 piwek. Starzeje sięky pisze:
A koszyczek miałeś? ;)
there's life out thereeMTi pisze: o kurde... i nic Ci się nie stało? Przeżyłeś?
Się tak nie chwal, bo za długo to tej ascezy nie uskuteczniałeś.remek pisze:Żem wziął i jak prawdziwy Warszawianinpojechałem na weekend poza miastem. OK. Ludzie jakoś tak robią i żyją, się nikomu nic nie dzieje. Ale...
czarne jest piękne...
na discovery jest (albo był) taki program, w którym ludzi uzależnionych od technologii i gadżetów cofali kilkadziesiąt lat wstecz poprzez zamienienie ich zabawek na dopowiedniki z danej epoki... I mieli tak tydzień wytrzymać. Rozbrajające było, jak agent nieruchomości spóźnial się na spotkania, bo nie potrafił dojechać do umówionego miejsca.. Dlaczego? Bo zawsze miał GPS, a dali mu mapę... I przyznał się, że w ogóle nie umiał z niej korzystać
Ach Ci amerykanie....
eMTi, a ile numerów telefonów lub adresów mailowych pamiętasz?

Dolce far niente