COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
FUX,
, świetni są!

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Jak ja mało wiem o WW2 na Pacyfiku. Muszę się douczyć, bo tam było ciekawie.

Chociaż o europejskim froncie też nie wszystko wiem:

Postęp?

Chociaż o europejskim froncie też nie wszystko wiem:

Postęp?

W sumie nie wiem czy się śmiać czy płakać po przeczytaniu informacji tyczącej powodzi w Polsce, a dokładniej jej przyczyn.
Z tekstu wynika, że głównymi winowajcami są samoloty, które pozostawiają za sobą dziwne smugi, co potem miało owocować dużymi opadami. Czyżby ktoś bawił się pogodą na naszym niebie?!
Ja już nie wiem, czy to spiskowa teoria dziejów...czy po prostu Polska jest krajem o takim poziomie absurdu, że nie dziwią mnie już takie wystąpienia..
Z tekstu wynika, że głównymi winowajcami są samoloty, które pozostawiają za sobą dziwne smugi, co potem miało owocować dużymi opadami. Czyżby ktoś bawił się pogodą na naszym niebie?!
http://czestochowa.gazeta.pl/czestochow ... oduja.htmlgazeta.pl pisze:pytanie zadaje publicznie rzecznik Jasnej Góry ojciec Stanisław Tomoń
Ja już nie wiem, czy to spiskowa teoria dziejów...czy po prostu Polska jest krajem o takim poziomie absurdu, że nie dziwią mnie już takie wystąpienia..
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 319 razy
- Polubione posty: 202 razy
może ojciec GamońBarthol pisze: gazeta.pl napisał(a):pytanie zadaje publicznie rzecznik Jasnej Góry ojciec Stanisław Tomoń

....głupoto, głupoto, nie od dzisiaj cię znam,
rządzisz światem i ludźmi, niepodzielnie, jak Pan ....
>Martyna Jakubowicz< z LP "Maquillage"
http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_ ... acy_theoryBarthol pisze: Z tekstu wynika, że głównymi winowajcami są samoloty, które pozostawiają za sobą dziwne smugi, co potem miało owocować dużymi opadami. Czyżby ktoś bawił się pogodą na naszym niebie?!
Oczywiście odfiltruj bullshit o tym że jest to bullshit ;))
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, lepsze niż oryginał 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
No, ze dwa lata minęły od czasu kiedy to ostatni raz widziałem.Witek pisze:Mam nadzieję, że nie było.

czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 523 razy
FUX, było - ostatnio z osiemdziesiąt cztery razy w tiwi. Strach otworzyć lodówkę. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, skoro masz oglądać lodówkę, tzn. tivi... 

Dolce far niente 

Apple does it again!
Apple announced today it has developed a breast implant that can store and play music. The iTit will cost from $499 to $699, depending on cup and speaker size. This is considered a major social breakthrough, because women are always complaining about men staring at their breasts and not listening to them.
Apple announced today it has developed a breast implant that can store and play music. The iTit will cost from $499 to $699, depending on cup and speaker size. This is considered a major social breakthrough, because women are always complaining about men staring at their breasts and not listening to them.
michal, zajmiesz się dystrybucją

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak,
ciekawa sprawa, że kolega malujący "hitlera" raczej nie wpadł na pomysł z napisem, zrobił to raczej ktoś inny

ciekawa sprawa, że kolega malujący "hitlera" raczej nie wpadł na pomysł z napisem, zrobił to raczej ktoś inny
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
j33mbo pisze: ciekawa sprawa, że kolega malujący "hitlera" raczej nie wpadł na pomysł z napisem, zrobił to raczej ktoś inny
A może był to ktoś pokroju małego 5150 i walory estetyczne (właściwy dobór koloru) są ważne

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

A minister, a priest and a rabbi went for a hike on one very hot day. They were sweating and exhausted when they came upon a small fairly secluded lake. They took off all their clothes and jumped in the water.
Feeling refreshed, the three decided to pick a few berries while enjoying their "freedom." As they were crossing an open area, a group of women from town came along. Unable to get to their clothes in time, the minister and the priest covered their privates and the rabbi covered his face while they ran for cover.
After the ladies had left and the men got their clothes back on, the minister and the priest asked the rabbi why he covered his face rather than his privates.
The rabbi replied, "I don't know about you, but in MY congregation, it's my face they would recognize."
Feeling refreshed, the three decided to pick a few berries while enjoying their "freedom." As they were crossing an open area, a group of women from town came along. Unable to get to their clothes in time, the minister and the priest covered their privates and the rabbi covered his face while they ran for cover.
After the ladies had left and the men got their clothes back on, the minister and the priest asked the rabbi why he covered his face rather than his privates.
The rabbi replied, "I don't know about you, but in MY congregation, it's my face they would recognize."
A propos, taki oto dowcip słyszałem:
Icek: Mosze, skąd masz taki piękny zegarek?
Mosze (z dumą): Tate mi sprzedał jak umierał...
-
Icek: Mosze, skąd masz taki piękny zegarek?
Mosze (z dumą): Tate mi sprzedał jak umierał...

-
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Oczywiście, że są ważnerrosiak pisze: A może był to ktoś pokroju małego 5150 i walory estetyczne (właściwy dobór koloru) są ważne

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

kwiecień to nie jest, więc niestety to nie żart prima-aprilisowy:
SIP oznajmił w nowym numerze "plejad", że zaprzestaje sprzedaży m.in. Forestera Turbo, Legacy GT, chodzi o "paliwożerne" jednostki
nie żebym ciułał kasę na nowego forka turbo, ale marka przestaje się w tym kraju kojarzyć ze sportem, czy szybszym lataniem
ciekawe, kiedy przestanie im się opłacać sprowadzać STi
SIP oznajmił w nowym numerze "plejad", że zaprzestaje sprzedaży m.in. Forestera Turbo, Legacy GT, chodzi o "paliwożerne" jednostki
nie żebym ciułał kasę na nowego forka turbo, ale marka przestaje się w tym kraju kojarzyć ze sportem, czy szybszym lataniem
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Porażka.j33mbo pisze: SIP oznajmił w nowym numerze "plejad", że zaprzestaje sprzedaży m.in. Forestera Turbo, Legacy GT, chodzi o "paliwożerne" jednostki