obstawa "młodych" :)
Re: obstawa "młodych" :)
ja jestem za, pytanie tylko, czy przy grillu wytrzymamy przy +35st... Jak tam jest w lecie, jest cień na górze?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
śnieg i 1,5 metrowe bandy tak jak żeśmy się przyzwyczaili 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

a to luz, biorę kozaki i saperkę 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
dam znać wieczorem co udało mi się ustalić, ale myślę, że znajdzie się chętnyArti pisze: PS. Sidor nie wiadomo czy będzie. Więc dobry pomysl by byl jakby faktycznie ktoś po na wyjechal zebysmy tam nie kluczyli w tyle samochodów po tych osiedlach. Będziemy jechali od strony Woliborza, więc możemy umówić się np. kolo kopalni (tuż przed Slupcem). miskaad, da radę coś zorganizować?
w końcu to wielkie coś przejechać się w towarzystwie subaraczków ;]
Powiedzcie tylko, czy będziecie jechać przez Dzikowiec ?? bo wtedy stamtąd można uderzyć odrazu do nas jest blisko. I o której będziecie tam ewentualnie, bo my musimy z domu wyjść o 15:15 najpóźniej, więc jak wyjedziecie za bloku tagle z rykiem, albo jak my podejdziemy za drzew do siebie do auta i oczom Młodego ukarze się taki widok .... będzie niespodzianka na maksa!!!!
Nie będziemy jechać przez Dzikowiec. Ustawiamy się w Bielawie (o 14) i lecimy przez Jodłownik i Wolibórz, więc przez Dzikowiec nie byłoby raczej bliżej.
No i daj znać, czy mamy wlecieć zza bloku, czy czekać w kolumnie pod Twoją bramą 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Artis ja tez za Goryllem :P
Pisze juz ze Ś-cy, udalo mi sie wyrwac z Wędrzyna. Wiec zobaczymy sie jutro o 14 na Orlenie :]
Pisze juz ze Ś-cy, udalo mi sie wyrwac z Wędrzyna. Wiec zobaczymy sie jutro o 14 na Orlenie :]
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
ok to ktoś podjedzie po was na krzyżóke w Woliborzu i podprowadzi pod blok. Dobrze będzie jak się nie będziecie wychylać, żeby was nie przyuważył, a potem usłyszy tylko ryk silnika tak około 15:15eMTi pisze: Nie będziemy jechać przez Dzikowiec. Ustawiamy się w Bielawie (o 14) i lecimy przez Jodłownik i Wolibórz, więc przez Dzikowiec nie byłoby raczej bliżej. No i daj znać, czy mamy wlecieć zza bloku, czy czekać w kolumnie pod Twoją bramą
buziaki, jeszcze raz wielkie dzięki i do jutra
- Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee

Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
jutro na krzyżówce woliborskie ok 14:40 podjedzaie po was samochód z młodą fajną dziewczyną ;]
dozobaczenia
dozobaczenia
biedna młoda fajna dziewczyna

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, a Ty jak? Mały nie chce jeszcze wyskoczyc?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
No to czad, wszystko dograne. Zaraz umyje wóz i pakuje grilla.
Do zobaczenia na Orlenie o 14.00!

eMTi, jak na razie nie ale w razie telefonu szykuj się bo twój STI szybciej przez góry przeleci
też zaraz idę wymyć autko i do zobaczyska

eMTi, jak na razie nie ale w razie telefonu szykuj się bo twój STI szybciej przez góry przeleci

fura wyszykowana, więc można będzie lecieć
Coś wiadomo na temat potencjalnych obecnych? Wolak, Sidor, pasti, remek?

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Przypominam o zabraniu czegoś na ruszt. Grilla biorę nie na darmo.
A i bez OFFa na komary nawet nie przyjeżdżajcie.

A i bez OFFa na komary nawet nie przyjeżdżajcie.

my z krzyśkiem kupimy coś na miejscu po spełnieniu obowiązku, bo inaczej to byśmy na wieczór mieli już kiełbaski duszone w sosie własnym
A co do komarów, to zawsze można zrobić coś ala kino samochodowe... grill po środku, fury dookoła, wszyscy zamknięci, klima chodzi i rozmowa przez CB

A co do komarów, to zawsze można zrobić coś ala kino samochodowe... grill po środku, fury dookoła, wszyscy zamknięci, klima chodzi i rozmowa przez CB

błagam zrób zdjęcieeMTi pisze: A co do komarów, to zawsze można zrobić coś ala kino samochodowe... grill po środku, fury dookoła, wszyscy zamknięci, klima chodzi i rozmowa przez CB

no, wrócili my.. Pięknie było, oj pięknie.. Fotki i filmiki będą, jak tylko je ogarnę..... Dzięki miskaad, że mogliśmy trochę polatać w kolumnie - widok miny Młodego bezcenny! I ten ryk pod blokami
Grill wyszedł również zawodowo, dzięki Arti za mistrzowskie - jak zwykle - ogarnięcie tematu! Pozdro dla całej ekipy, bo jak zwykle klimat był nieziemski.
Niestety w drodze do wro było suszenie z bardzo, bardzo nienacka, na 19 było cicho jak makiem zasiał, krzyśkowi się upiekło, bo jechał za mną... Zaliczyłem "triple double", czyli maks, co można, za poejdyncze wykroczenie..
Niemniej jednak Panowie Policjanci byli bardzo, bardzo sympatyczni, porozmawialiśmy trochę i udało się mocno zbić.. nie wiem tylko, czemu na mandacie i tak widnieją punkty, bo powiedzieli, że jakoś tego nie zarejestrują i gdzieś tam w swoim kajecie wpisali pouczenie o światłach mijania... Prawda to, czy jak mam na kwitku, to i będzie w systemie?

Niestety w drodze do wro było suszenie z bardzo, bardzo nienacka, na 19 było cicho jak makiem zasiał, krzyśkowi się upiekło, bo jechał za mną... Zaliczyłem "triple double", czyli maks, co można, za poejdyncze wykroczenie..

no ja też dopiero mogę coś napisać. Było super zdjęcia na pewno się przydadzą , tak że eMTi zbieraj się zbieraj
Mina młodego była rzeczywiście bezcenna no może porównywalna do miny Kolibra gdy do bagażnika pakowano mu naszą "zapłatę"
Co do całego spotkania to co tu dużo gadać, kto nie był niech żałuje
trzeba by częściej takie "niedzielne" pojeżdzawki zrobić tak może bez okazji, dla samego spotkania i przejechania się (ewentualnie zjedzenia jakiegoś mięsiwa z "biedronki"
)
No i mam nadzieję ,że profesjonalista z kamerą zrobi jakiś filmik specjalnie na forum

no tutaj był trochę zgrzyt bo o ile uroda to rzecz względna to jednak wiek był mocno przesadzonymiskaad pisze: jutro na krzyżówce woliborskie ok 14:40 podjedzaie po was samochód z młodą fajną dziewczyną ;]
dozobaczenia

Mina młodego była rzeczywiście bezcenna no może porównywalna do miny Kolibra gdy do bagażnika pakowano mu naszą "zapłatę"

Co do całego spotkania to co tu dużo gadać, kto nie był niech żałuje

No i mam nadzieję ,że profesjonalista z kamerą zrobi jakiś filmik specjalnie na forum

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Bylo rewelacajnie, pozdrawiam wszystkich uczestników i państwa młodych, umieszczam linkę do fotek jakie udało nam się uchwycić
http://picasaweb.google.pl/100041969813 ... eleResize#

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
Było extra...
Zaskoczenie u młodego pełne
a i sam przelot kolumny subaraków wywołał spore zainteresowanie u "tubylców"
Generalnie rewelacja, oby częściej.
Pozdrowienia dla całej ekipy.
p.s Burat mam dla Ciebie należne Ci , małe co nie co
Zaskoczenie u młodego pełne

Generalnie rewelacja, oby częściej.
Pozdrowienia dla całej ekipy.
p.s Burat mam dla Ciebie należne Ci , małe co nie co

nie ma sprawy, choć raczej nie ma za co dziękować.... Przy takiej ilości czasu, jaką spędzasz na fotelu u wolaka, to moje ogarnianie było pewnie dla Ciebie mocno średnie i mało ekscytującecyqan pisze: PS. eMTi dzięki za prawy

A foty chyb też wrzucę na gorąco od razu na picassę, ale to chyba jednak jutro bo padam... I ta nieustanna niepewność co do tych punktów...